Bir sorum olacak biraz garip gelebilir ama...

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
Birini seviyosunuz ama o insanın cocugu olmayacak o insanla evlenirmiydiniz ? Sadece sevmek yeter mi? Yoksa sevgi karın doyurmuyor sevgi birgün biter çocuk olması şartmı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ne düşünürdünüz yada napardınız

Bekarken belki kesinlikle onemli degil derdim ama ben evlendigimde 2 yil cocugum olmadi. Ve o surecte anladimki 4 yil boyunca delice birbirimizi severek evlendigim esimle aramda cok ciddi problemler oldu ve cok sogukluklar girdi aramiza.. o yuzden kendi fikrim asla olmaz.

Bu sizin bakış açınızla, çocuk sevginizle ve ileride çocuk sahibi olma isteginizle alakalı bir karar.. Bazı insanlar hicbir zaman bir çocuk yetiştirmek için hazır olmayabiliyorlar, yapıları uygun olmuyor..
Bazıları ise o kadar şevkatli, anaç..
Siz çocuk sahibi olmak istiyor musunuz??
Bence kendi isteğiniz doğrultusunda uzun vadeli ve pişman olmayacağınız bir tercih yapmalısınız. Sonuçta siz deli gibi çocuk sahibi olmak isteyen biriyseniz belirli bir zaman sonra hayatınızdaki kişiye karşı sivrilebilir ve karşılıklı birbirinizi mutsuz edebilirsiniz...

Çok güzel düşünüyosunuz :)

Çok zor bir karar herkes evlat sahibi olmak ister. Ama herkes çocuk sahibi olacak diye bi kural yok. Sonuçta evlenirken çocuk olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz evleniyoruz olmayınca olmuyor çok ta problem etmemek gerekiyor. Bazı doktorlar asla çocuğun olmaz diyorlar ama o insanların çocukları olabiliyor

Aynen çok güzel düşünüyosunuz :)

Evet haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…