- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Hmm anladım :)Ben çocukları cok severim çocuğum olsun isterim bu yüzden sevsem de çocuğu olmayacak biriyle evlenmek istemem çünkü hep bunun eksikliğini hissederim kavga ederiz daha kötü olur
E yani orası öyle tabiki :)Cocuksuz yuva düşünemiyorum ne bilim evlat başka bişey
Evet :)Bu durumda bizde olabilirdik
O yüzden ben olsam evlenirdim gerçekten çok seviyor ve güveniyorsam
Çok güzel düşünüyosunuz :)Takdir Allahındır.
Seviyorsam evlenirim şöyle düşün tıbbi tarafı kenara bırak Allah istemedikten sonra ve evlendikten sonra bende de sorun çıkabilir benimde olmayabilir diye düşünürüm
Karşıdaki sorun etmiyorsa bende etmemeliyim
Aynen çok güzel düşünüyosunuz :)Eğer seviyorsam evlenirdim ben. Sevgi karın doyurmuyor da çocuk mu doyuruyor yahu. Kesip yicez mi çocuğu
Belki benim de bir sorunum var ama henüz bilmiyorum. İnsanların bunu sorun edip benimle evlenmemesi çok acı olurdu.
Siz daha da güzel düşünürsünüz inşallahÇok güzel düşünüyosunuz :)
Evet haklısınızBu sizin bakış açınızla, çocuk sevginizle ve ileride çocuk sahibi olma isteginizle alakalı bir karar.. Bazı insanlar hicbir zaman bir çocuk yetiştirmek için hazır olmayabiliyorlar, yapıları uygun olmuyor..
Bazıları ise o kadar şevkatli, anaç..
Siz çocuk sahibi olmak istiyor musunuz??
Bence kendi isteğiniz doğrultusunda uzun vadeli ve pişman olmayacağınız bir tercih yapmalısınız. Sonuçta siz deli gibi çocuk sahibi olmak isteyen biriyseniz belirli bir zaman sonra hayatınızdaki kişiye karşı sivrilebilir ve karşılıklı birbirinizi mutsuz edebilirsiniz...
Hımm:)Beni hep mutlu edecegine inaniyosam evlenirdim. Zaten cok düşkün degilim cocuklara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?