- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Hemde çokk zorHiç kimse zaten bebek garantisiyle evlenmiyor da,bilmem zor bir soru
ÇocukSenin olmayacak olan ne ?
Hahaha :))Eğer seviyorsam evlenirdim ben. Sevgi karın doyurmuyor da çocuk mu doyuruyor yahu. Kesip yicez mi çocuğu
Belki benim de bir sorunum var ama henüz bilmiyorum. İnsanların bunu sorun edip benimle evlenmemesi çok acı olurdu.
Söylicem en kısa zamanda tabiki gerisi ona kalmış ana şimdi kabul ederde ilerde sorun olursaDunde konu acmistiniz farkli uyelikle sanirim.Evlenicegini kisi bunu bilmeye hakki var soylediniz mi? Bazi insanlar sirf cocuk icin evleniyor veya olmamasi ciddi sorunlara yol aciyor. Veya suan bilerek kabul edipte ilerleyen zamanda degisebilirde..
. Ama bana bunu karsimdaki soylemeseydi ve evlendikten sonra ogrenseydim nefret ederdim ,ona tazminat davasi acardim beni oyalayip kandirdigi icin
Hmmm:/ yanii:))Ben sorun etmezdim galiba emin değilim şuan mesela henüz çocuk sahibi olamadım ama Allah'ın takdiri olmadıktan sonra da yapacak başka birşey yok. Ömür boyu sürekli kendimize vakit ayırarak zaman geciririz
Siz şimdi dürüst olun da gerisini karşınızdaki düşünsün. Kabul edip etmemek de onun kararı.Söylicem en kısa zamanda tabiki gerisi ona kalmış ana şimdi kabul ederde ilerde sorun olursa
Aynen öyleSiz şimdi dürüst olun da gerisini karşınızdaki düşünsün. Kabul edip etmemek de onun kararı.
Problem ne peki? Yani olabilir belki. Allah büyük.Aynen öyle
Tabiki Rabbim ne derse o ama dr demişti bana bilmiyorum Allah bilirCok zor bir karar. Bizim hic sorun olmadigi halde 10 yil olmadi bebegimiz. Evet zor oluyor her an bir umitle beklemek fakat olmasaydida biz esimle yine mutluyduk. Biliyoruzki Allah ol derse olur.
Sizde karsinizdaki insani gercekten seviyorsaniz mutlu olacaginiza inaniyorsaniz evlenin. Sorun ne bilmiyorum ama teknoloji hergun gelisiyor. Cesit cesit tedavi yontemleri cikiyor. Rabbime zorlukmu var. Nasibinizde evlat varsa olur. Yoksa belki baskasiyla evlenseniz onunda olmayabilir. Garantisi yok bu isin
Tabiki Allah bilir ama dr öyle dedi bilmiyorum İllaki Rabbim bilir..Problem ne peki? Yani olabilir belki. Allah büyük.
Bunlar onemli seyler sende durumuna uzulme nice farkli yontemlerle cocuk sahibi olabilirsin arastirdin mi Evatlikta iyi fikir kendi cocugun gibi seviceksindir.Sadece seffaf okmalisin su yolunu bulucaktirSöylicem en kısa zamanda tabiki gerisi ona kalmış ana şimdi kabul ederde ilerde sorun olursa
Evlenirdim sanırım.Birini seviyosunuz ama o insanın cocugu olmayacak o insanla evlenirmiydiniz ? Sadece sevmek yeter mi? Yoksa sevgi karın doyurmuyor sevgi birgün biter çocuk olması şartmı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ne düşünürdünüz yada napardınız
evlenirdim insanla çocuk için evlenmez sevdiğiyle hayat paylaşmak için evlenirBirini seviyosunuz ama o insanın cocugu olmayacak o insanla evlenirmiydiniz ? Sadece sevmek yeter mi? Yoksa sevgi karın doyurmuyor sevgi birgün biter çocuk olması şartmı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ne düşünürdünüz yada napardınız
Çok yanlış düşünüyorsun .. doğurup sokağa atan mı anne ,alıp büyüten mi ? Tamamen senin oluyor, sadece karnından çıkmıyor ..
Severim hemde çok severim eminim ama o kabul eder mi bilmiyorum canım çok sıkkınBunlar onemli seyler sende durumuna uzulme nice farkli yontemlerle cocuk sahibi olabilirsin arastirdin mi Evatlikta iyi fikir kendi cocugun gibi seviceksindir.Sadece seffaf okmalisin su yolunu bulucaktir
Bende öyle düşünüyorummevlenirdim insanla çocuk için evlenmez sevdiğiyle hayat paylaşmak için evlenir
Ben karsi tarafin olmuyor sandim. Erkekte sorun olsa belki daha zor ama emin olun kadin infertilitesi icin cok fazla tedaviler var. Dr larin olmaz dedigi cok kisi var olan. Hem bir dr un lafiyla karartmayin icinizi. Isinin uzmani olan birkac dr dan fikir alinTabiki Rabbim ne derse o ama dr demişti bana bilmiyorum Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?