Bir sorum olacak biraz garip gelebilir ama...

Dunde konu acmistiniz farkli uyelikle sanirim.Evlenicegini kisi bunu bilmeye hakki var soylediniz mi? Bazi insanlar sirf cocuk icin evleniyor veya olmamasi ciddi sorunlara yol aciyor. Veya suan bilerek kabul edipte ilerleyen zamanda degisebilirde..
. Ama bana bunu karsimdaki soylemeseydi ve evlendikten sonra ogrenseydim nefret ederdim ,ona tazminat davasi acardim beni oyalayip kandirdigi icin

Ben sorun etmezdim galiba emin değilim şuan mesela henüz çocuk sahibi olamadım ama Allah'ın takdiri olmadıktan sonra da yapacak başka birşey yok. Ömür boyu sürekli kendimize vakit ayırarak zaman geciririz

Söylicem en kısa zamanda tabiki gerisi ona kalmış ana şimdi kabul ederde ilerde sorun olursa

Cok zor bir karar. Bizim hic sorun olmadigi halde 10 yil olmadi bebegimiz. Evet zor oluyor her an bir umitle beklemek fakat olmasaydida biz esimle yine mutluyduk. Biliyoruzki Allah ol derse olur.
Sizde karsinizdaki insani gercekten seviyorsaniz mutlu olacaginiza inaniyorsaniz evlenin. Sorun ne bilmiyorum ama teknoloji hergun gelisiyor. Cesit cesit tedavi yontemleri cikiyor. Rabbime zorlukmu var. Nasibinizde evlat varsa olur. Yoksa belki baskasiyla evlenseniz onunda olmayabilir. Garantisi yok bu isin

Tabiki Rabbim ne derse o ama dr demişti bana bilmiyorum Allah bilir

Söylicem en kısa zamanda tabiki gerisi ona kalmış ana şimdi kabul ederde ilerde sorun olursa
Bunlar onemli seyler sende durumuna uzulme nice farkli yontemlerle cocuk sahibi olabilirsin arastirdin mi Evatlikta iyi fikir kendi cocugun gibi seviceksindir.Sadece seffaf okmalisin su yolunu bulucaktir

Evlenirdim sanırım.

evlenirdim insanla çocuk için evlenmez sevdiğiyle hayat paylaşmak için evlenir

Bunlar onemli seyler sende durumuna uzulme nice farkli yontemlerle cocuk sahibi olabilirsin arastirdin mi Evatlikta iyi fikir kendi cocugun gibi seviceksindir.Sadece seffaf okmalisin su yolunu bulucaktir
Severim hemde çok severim eminim ama o kabul eder mi bilmiyorum canım çok sıkkın belkide eder ama kendi çocugu olsun daha çok ister heralde bilemiyorumm ki

Tabiki Rabbim ne derse o ama dr demişti bana bilmiyorum Allah bilir
Ben karsi tarafin olmuyor sandim. Erkekte sorun olsa belki daha zor ama emin olun kadin infertilitesi icin cok fazla tedaviler var. Dr larin olmaz dedigi cok kisi var olan. Hem bir dr un lafiyla karartmayin icinizi. Isinin uzmani olan birkac dr dan fikir alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…