Bir sorum olacak biraz garip gelebilir ama...

Yani aynen öyle

Birgün çoluk çocuk büyüyor yuvadan uçup gidiyor ve siz yine eşinizle başbaşa kalıyorsunuz , Siz sağlıklısınız diye de düşünmeyin ne olacağı da belli olmaz alan da Allah veren de gerçekten severken bunları düşünmezsiniz zaten .

Yani tabi takdir Allahın ancak secimler bizim. Evlendikten sonra bir problem çıkıp çocuğun olmaması ayrı ama bunu bile bile evlenmek apayrı.

Yani orası öyle tabiki

Evcil annesiyim,
Hiç evlenmedim, çocuk doğurmaya niyetlenmedim

Kendimi rahatlıkla, 2 çocuk annesi diye tanıtqbilirim istersem.

Belki kısırım ben de, bilmiyorum.
Ama sorumluluk hazzı, büyümesine şahit olmak, geri dönüşü tüm çabaların, ve sonsuz listesi

Tarif edilemez. İnsan yavrusundan farkları yok.

Evlatlık, diyeceğim ama şartları zor. Fakat uygunsa en güzel tercih

Ps: Ben de evcilim yokken, annem, babam diye hitap edenlere ay çok kötü, ne antipatik derdim

Anladım.. haklısınız

İmkansız birşey yok Allahtan başka kimse bilemez derim.Hepimiz evlendiğimiz kişinin veya bizim bir problemimiz var mı yok mu bilmeden evleniyoruz.Sonradan problem çıkabiliyor aynı şekilde çocuğu olmaz dediğimiz kişinin de hemen olabiliyor.Veya o kişiyi terkedip başka büyük şeylerle,hayırsız evlat,koca vs. İle sınanabilinir.O yüzden önce Allah korkusu..

Tabiki orası öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…