- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Yani aynen öyleÇok zor bir karar herkes evlat sahibi olmak ister. Ama herkes çocuk sahibi olacak diye bi kural yok. Sonuçta evlenirken çocuk olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz evleniyoruz olmayınca olmuyor çok ta problem etmemek gerekiyor. Bazı doktorlar asla çocuğun olmaz diyorlar ama o insanların çocukları olabiliyor
İnşallahh :)Siz daha da güzel düşünürsünüz inşallah
Aynen dogru :)Evlat edinmeyi kabul ederse evlenirdim. Hem şanssız bir yavrunun hayatı kurtulmuş olur hem de siz evlat sevgisini tatmış olursunuz.
Hmm yani :)Koşa koşa evlenirdim.
Eşim benimle çocuk istemediğimi bile bile evlendi.
Belki istesem de çocuğum olmayacak hiç Allah bilir.
Hangisini daha çok seviyorsunuz,sevgi dolu bir hayat arkadaşı mı çocuk mu?
Yani orası öyle tabikiBirgün çoluk çocuk büyüyor yuvadan uçup gidiyor ve siz yine eşinizle başbaşa kalıyorsunuz , Siz sağlıklısınız diye de düşünmeyin ne olacağı da belli olmaz alan da Allah veren de gerçekten severken bunları düşünmezsiniz zaten .
Evet tabikideGerçekten çok seviyorsam evlenirdim tabi ki. Hem çıkmadık candan ümit kesilmez. Allah isterse olmaz denilen her şey bir anda oluverir.
Tabiki zaten benim olmayacakSeviyorsan evlen ..
Çocuk illa karnından mi çıkmalı senin olması için ?
Dünyada anne baba bekleyen o kadar çok çocuk var ki ..
Evet öyle..Yani tabi takdir Allahın ancak secimler bizim. Evlendikten sonra bir problem çıkıp çocuğun olmaması ayrı ama bunu bile bile evlenmek apayrı.
Anladım.. haklısınızEvcil annesiyim,
Hiç evlenmedim, çocuk doğurmaya niyetlenmedim
Kendimi rahatlıkla, 2 çocuk annesi diye tanıtqbilirim istersem.
Belki kısırım ben de, bilmiyorum.
Ama sorumluluk hazzı, büyümesine şahit olmak, geri dönüşü tüm çabaların, ve sonsuz listesi
Tarif edilemez. İnsan yavrusundan farkları yok.
Evlatlık, diyeceğim ama şartları zor. Fakat uygunsa en güzel tercih
Ps: Ben de evcilim yokken, annem, babam diye hitap edenlere ay çok kötü, ne antipatik derdim
Tabiki orası öyle...İmkansız birşey yok Allahtan başka kimse bilemez derim.Hepimiz evlendiğimiz kişinin veya bizim bir problemimiz var mı yok mu bilmeden evleniyoruz.Sonradan problem çıkabiliyor aynı şekilde çocuğu olmaz dediğimiz kişinin de hemen olabiliyor.Veya o kişiyi terkedip başka büyük şeylerle,hayırsız evlat,koca vs. İle sınanabilinir.O yüzden önce Allah korkusu..
Senin olmayacak olan ne ?Tabiki zaten benim olmayacak
Heryerden öyleTabiki orası öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?