Olur. 25 kişi ne? Düğüne mi geliyorlar?Merhabalar. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Soz yapacagim, sozun sadece cekirdek aileler arasinda olmasi normal degil mi ? Evim kucucuk ve mustakbel sozlum israrla 25 kisi getirmek istedigini soyluyor, sigdiramiyorum. Cunku ordan 25 kisi gelirse benden de bir o kadar gelecek. Aramizda bunu tartisiyoruz. Ailesi cok mutsuzmus ama ben ne yapabilirim ?
Sizce cekirdek ailede soz olmaz mi.
Degil mi ya. Soz bu diyorum. Varsa sevdigin aile buyuklerini davet edebiliriz. 10-15 kisi olur dememe ragmen yok o kuser yok bu darilir yok bilmem ne.Olur. 25 kişi ne? Düğüne mi geliyorlar?
O zaman ayarlasın bir yer dışarda yapın.Degil mi ya. Soz bu diyorum. Varsa sevdigin aile buyuklerini davet edebiliriz. 10-15 kisi olur dememe ragmen yok o kuser yok bu darilir yok bilmem ne.
Erkek tarafı öyle kuzum . İki ablam da aile arasında olsun dediler erkek tarafları 50 kişi geldilerMerhabalar. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Soz yapacagim, sozun sadece cekirdek aileler arasinda olmasi normal degil mi ? Evim kucucuk ve mustakbel sozlum israrla 25 kisi getirmek istedigini soyluyor, sigdiramiyorum. Cunku ordan 25 kisi gelirse benden de bir o kadar gelecek. Aramizda bunu tartisiyoruz. Ailesi cok mutsuzmus ama ben ne yapabilirim ?
Annesi babaanne ve dedeyi cagirip diger aile fertlerini cagirmazsak cok ayip olur demis. Diger aile fertleri sadece teyze,hala, dayi,amca olsa neyse. Herkesin ailesi var esi var cocugu var.Nişan yapacaksanız sözün çekirdek aile arasında olması gayet normal. Belki anneanne babaanne olabilir.
Olmazsa pandemi bahanesine sığının.
Çekirdek aile ile olur tabi ki. Nişana davet etsin o insanları. Bazı yörelerin adetleri çok saçma .Merhabalar. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Soz yapacagim, sozun sadece cekirdek aileler arasinda olmasi normal degil mi ? Evim kucucuk ve mustakbel sozlum israrla 25 kisi getirmek istedigini soyluyor, sigdiramiyorum. Cunku ordan 25 kisi gelirse benden de bir o kadar gelecek. Aramizda bunu tartisiyoruz. Ailesi cok mutsuzmus ama ben ne yapabilirim ?
sadece sözse kalabalık olmasına gerek yok nişan da gelirlerMerhabalar. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Soz yapacagim, sozun sadece cekirdek aileler arasinda olmasi normal degil mi ? Evim kucucuk ve mustakbel sozlum israrla 25 kisi getirmek istedigini soyluyor, sigdiramiyorum. Cunku ordan 25 kisi gelirse benden de bir o kadar gelecek. Aramizda bunu tartisiyoruz. Ailesi cok mutsuzmus ama ben ne yapabilirim ?
Ciddi misinz?? Ablalariniz yine idare etmis. Ben evime sigdiramamErkek tarafı öyle kuzum . İki ablam da aile arasında olsun dediler erkek tarafları 50 kişi geldiler
Kafe gibi bi yer ayarlasın oyleyse 50 kişi nasıl sığacak bi eveMerhabalar. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Soz yapacagim, sozun sadece cekirdek aileler arasinda olmasi normal degil mi ? Evim kucucuk ve mustakbel sozlum israrla 25 kisi getirmek istedigini soyluyor, sigdiramiyorum. Cunku ordan 25 kisi gelirse benden de bir o kadar gelecek. Aramizda bunu tartisiyoruz. Ailesi cok mutsuzmus ama ben ne yapabilirim ?
Biz de toplamda 15 kisi olacagiz ama o kadar garip seyler cikariyolar ki.. net davrandim simdiye kadar ama hala bi sekilde bu konuyu onume getirip duruyorlar.İsteme söz nişan, evde 13 kişiydik toplam. Ağırlayacak olan sizsiniz net olun getirmesinler
Ben sadece nişan yaptım evde ama evimiz büyüktü 90 kişi falan sığdı yani düşünün. Oturma planı sandalyelerle ayarladık ama annem ısrarla yinede minimum tutun dedi. 30 35 kişi falan geldiler istemeye. Sizin sözden sonra nişan yapılcaksa gerek yok biz mecbur kabul ettikzMerhabalar. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Soz yapacagim, sozun sadece cekirdek aileler arasinda olmasi normal degil mi ? Evim kucucuk ve mustakbel sozlum israrla 25 kisi getirmek istedigini soyluyor, sigdiramiyorum. Cunku ordan 25 kisi gelirse benden de bir o kadar gelecek. Aramizda bunu tartisiyoruz. Ailesi cok mutsuzmus ama ben ne yapabilirim ?
Ailece uğraştık. Komşulara sığdırdık erkek tarafını olmadı sizde rica edin. Evimiz bizim de küçüktü. Ya da ısrar edin gelmesinlerCiddi misinz?? Ablalariniz yine idare etmis. Ben evime sigdiramamcok sagolun mesaj icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?