Ben de oyle biliyordum. Ama garip garip seyler ogreniyorum. 25-30 kisi gelmek istiyorlar kiz istemeye. Bi de garip olan sadece annem babam var bizimkilerden, bir iki de yakin arkadasim olacak. Yani karsi tarafran 30 kisi olup bizimkiler 4 kisi mi olacak.Söz zaten öyle olmuyor mu ki...sadece çekirdek aile olur benim bildiğim. Ana baba gardaş varsa anneanne babaanne dedeler. Budur yani.
Damat beyin anne babası,anne babasının anne babaları ,kardeşleri, kardeşlerin eşleri ,çocuklar derken zaten çekirdek aile oluyor orduSöz zaten öyle olmuyor mu ki...sadece çekirdek aile olur benim bildiğim. Ana baba gardaş varsa anneanne babaanne dedeler. Budur yani.
Tabi ne kadar onemli. Bu hastalikta tikis yikis evde akil isi degil. Cok haklisinizGeçenlerde bir tanıdığın düğünu vardı kimse dikkat etmemiş mesafeye maskeye .
Sonra bir duydum ki tüm aşılı aileler ,
şimdi yatak döşek yatıyormus, hasta olmuşlar, korkudan test de yaptirmiyorlarmis.
İyi cesaretne diyeyim küçük ev siz ve onlar 50 kişi doluşmaya
Nereliler merak ettim.Ben de oyle biliyordum. Ama garip garip seyler ogreniyorum. 25-30 kisi gelmek istiyorlar kiz istemeye. Bi de garip olan sadece annem babam var bizimkilerden, bir iki de yakin arkadasim olacak. Yani karsi tarafran 30 kisi olup bizimkiler 4 kisi mi olacak.Cok tesekkurler mesaj icin
Sizin mesele söz meselesi değil yalnız, erkek arkadaşınız ve ailesinin anlayışsız ve mantıksız olması.
o çekirdek aile olmuyor ki maaile oluyorDamat beyin anne babası,anne babasının anne babaları ,kardeşleri, kardeşlerin eşleri ,çocuklar derken zaten çekirdek aile oluyor ordu
Sen söylemissin karşı taraf bilmiyor mu evin durumunu anlayışlı olması lazım olmuyorsa da bırak gelsinler ayakta durup hemen giderler işte yapacak bişey yok.Merhabalar. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Soz yapacagim, sozun sadece cekirdek aileler arasinda olmasi normal degil mi ? Evim kucucuk ve mustakbel sozlum israrla 25 kisi getirmek istedigini soyluyor, sigdiramiyorum. Cunku ordan 25 kisi gelirse benden de bir o kadar gelecek. Aramizda bunu tartisiyoruz. Ailesi cok mutsuzmus ama ben ne yapabilirim ?
Sizce cekirdek ailede soz olmaz mi.
Peki parayı bolusup ufak bir mekan tutmaya ne dersiniz?Ben de oyle biliyordum. Ama garip garip seyler ogreniyorum. 25-30 kisi gelmek istiyorlar kiz istemeye. Bi de garip olan sadece annem babam var bizimkilerden, bir iki de yakin arkadasim olacak. Yani karsi tarafran 30 kisi olup bizimkiler 4 kisi mi olacak.Cok tesekkurler mesaj icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?