- 4 Şubat 2019
- 4.168
- 8.970
- 158
Ya aslinda mekani ben tutacaktim bastan konustuk napalim diye. Ama kiz isteme evde olur diye vazgectik.Peki parayı bolusup ufak bir mekan
Ya ne guzel siz halletmissiniz. Peki kiz istemeyle soz nisan arasinda kac gun vardi sizinBu genelde yaşanan bir şeydir. Kavga etmeden çözmek lazım.
Muhtemelen amca, teyze vs... istiyordur.
Virüsün ne denli yayıldığını anlatmak lazım.
Nişan yapmayacaksınız dışarıda 50 kişilik bir organizasyon düşünebilirsiniz. Tekrar bi nişan yapacaksanız ama ısrar etmelerinin anlamı yok.
Ancak onun dışında evde o kadar kişi olmamalı.
Ben covid öncesi de kalabalığı evde sevmezdim de bahanesi böyle oldu iştetaa kaç sene önce kendim de aile arasında 5-6 kişi ile isteme oldu, söz-nişan bir dışarıda yaptık. 50 kişi olacaktık yine kayınvalidem herkesi çağırmış 70 kişi olmuştuk.
Ben zaten buraya cok konu aciyorum hanimefendi :)bundan sonra da acabilirim. Bu kadar karamsar olmaniza gerek yok sadece fikir almak istedim.Evren mesajlar göndermeye başlamış ama anlayana. İçimden bir ses sen buraya daha çok konu açarsın diyor.
Ben olsam mekan tutup nişanı aradan çıkarırım.Peki parayı bolusup ufak bir mekan tutmaya ne dersiniz?
Ya ne guzel siz halletmissiniz. Peki kiz istemeyle soz nisan arasinda kac gun vardi sizin
Gayet olur. Kayınvaldemler kalabalıklardı ama aileden birer kişiyi çağırdı eşleriyle. Örneğin büyük dayı büyük teyze büyük amca. Bi de istemeyi yapacak aile dostu. Eşleriyle geldiklerinde zaten yine az olmuyo. Aile büyükleri zaten vefat etmişti.Merhabalar. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Soz yapacagim, sozun sadece cekirdek aileler arasinda olmasi normal degil mi ? Evim kucucuk ve mustakbel sozlum israrla 25 kisi getirmek istedigini soyluyor, sigdiramiyorum. Cunku ordan 25 kisi gelirse benden de bir o kadar gelecek. Aramizda bunu tartisiyoruz. Ailesi cok mutsuzmus ama ben ne yapabilirim ?
Sizce cekirdek ailede soz olmaz mi.
Size kolay gelsin o zaman. Sülalesini memnun etmek ve kendi ailesinin dediğini yaptırmak için, sizin ve ailenizin durumunuzu isteklerinizi yok sayan, sizi zor durumda bırakmak pahasına isteğinde direten sevgili ve ailesi ile kolay gelsin. Bence siz sorunuzun özünün bile farkında değilsiniz.Ben zaten buraya cok konu aciyorum hanimefendi :)bundan sonra da acabilirim. Bu kadar karamsar olmaniza gerek yok sadece fikir almak istedim.
Olur mu! Benim söylediğim şekilde bile daha kuzenler ve eşleri var çağrılmayano çekirdek aile olmuyor ki maaile oluyor
Covidden haberleri yok mu? Anne baba kardeslerle yeterli..cok mu kalabalik isteniyor tutsunlar açık alan bi cafeMerhabalar. Sizlere bir sey sormak istiyorum. Soz yapacagim, sozun sadece cekirdek aileler arasinda olmasi normal degil mi ? Evim kucucuk ve mustakbel sozlum israrla 25 kisi getirmek istedigini soyluyor, sigdiramiyorum. Cunku ordan 25 kisi gelirse benden de bir o kadar gelecek. Aramizda bunu tartisiyoruz. Ailesi cok mutsuzmus ama ben ne yapabilirim ?
Sizce cekirdek ailede soz olmaz mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?