- 14 Ağustos 2018
- 21.157
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.124
- 598
Arkadaşlar şuan içim rahatladı iyiki yazmışım buraya, dediklerinizde haklısınız. Tecrübesiziz ailecek ama düşünmemiz gerekirdi ayıp olacağını
tecrübesizsiniz de aklınız ve mantığınız devredışı değil herhalde dimiArkadaşlar şuan içim rahatladı iyiki yazmışım buraya, dediklerinizde haklısınız. Tecrübesiziz ailecek ama düşünmemiz gerekirdi ayıp olacağını
Ailem biraz sorunlu ve bu konularda düşüncesizlik yapabiliyorlar benide etkilemeye çalışıyorlar.Hepimiz evlenirken tecrubesizdik ama boyle bir dusunce aklimiza bile gelmedi nedense..
Birşey sorucam bu sinir ne ?tecrübesizsiniz de aklınız ve mantığınız devredışı değil herhalde dimi
Ailem biraz sorunlu ve bu konularda düşüncesizlik yapabiliyorlar benide etkilemeye çalışıyorlar.
Sorunuz normal olmadığından olabilir mi acaba bu cevabım? Ters birşey yazmadim, söze 2 çocuk çağırmayı fazla görüp gayri ciddi olabileceğini düşünen sizsinizStres atıyorsunuz galiba böyle ters cevaplar vererek. Adam gibi soru sorduk ters ters konuşmayın
sinirli değilimBirşey sorucam bu sinir ne ?
Çocuklarım var diye kuzenim beni çağırmadı sözüne.
Tamam sizsinizsinirli değilimama kişi kendinden bilir işi tabi
Anormal veya normal sorumu sordum. Çaresiz kalmışım ki buraya yazıyorum samimiyetimle. Siz dalga geçiyorsunuz yok bakanlar kurulu toplanacak sanki bilmem ne.Sorunuz normal olmadığından olabilir mi acaba bu cevabım? Ters birşey yazmadim, söze 2 çocuk çağırmayı fazla görüp gayri ciddi olabileceğini düşünen sizsiniz
Aynı kafadayız, önce çocuklarım...Çocuklarım var diye kuzenim beni çağırmadı sözüne.
O günden sonra selamı kestim, görüşmüyorum.
Uzaktan tanıdık dese alınmam ama en iyi anlaştığım kuzenim yaparsa kırılırım.Aynı kafadayız, önce çocuklarım...
Sözlenmeden söz atma durumu olur böyle bir şey yaparsan.Damadın ailesi direkt çizer üzerinizi.Senin erkek kardeşin sözlense mesela gelin hanım sana dese çocuklarını getirme diye doğru olur mu olmaz tabii ki.Anormal veya normal sorumu sordum. Çaresiz kalmışım ki buraya yazıyorum samimiyetimle. Siz dalga geçiyorsunuz yok bakanlar kurulu toplanacak sanki bilmem ne.
Dalga gecmedim, söz için gayrı ciddi olur diyen sizsiniz yahu yani sanki ortada çok resmi bir tören var gibi, ondan bakanlar kurulu örneğini verdim..Anormal veya normal sorumu sordum. Çaresiz kalmışım ki buraya yazıyorum samimiyetimle. Siz dalga geçiyorsunuz yok bakanlar kurulu toplanacak sanki bilmem ne.
Evet hiç hoş olmayacaktı sonuArkadaşlar şuan içim rahatladı iyiki yazmışım buraya, dediklerinizde haklısınız. Tecrübesiziz ailecek ama düşünmemiz gerekirdi ayıp olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?