Bir sorum var

e yok artık yani adam napsın çocuklarını.bana o laf söylense adımımı atmam oraya ailecek.ağır terbiyesizlik olur.2 küçük çocuğu mu sığdıramıyorsunuz.yapmayın o zaman.

Arkadaşlar şuan içim rahatladı iyiki yazmışım buraya, dediklerinizde haklısınız. Tecrübesiziz ailecek ama düşünmemiz gerekirdi ayıp olacağını

Hepimiz evlenirken tecrubesizdik ama boyle bir dusunce aklimiza bile gelmedi nedense..

Stres atıyorsunuz galiba böyle ters cevaplar vererek. Adam gibi soru sorduk ters ters konuşmayın
Sorunuz normal olmadığından olabilir mi acaba bu cevabım? Ters birşey yazmadim, söze 2 çocuk çağırmayı fazla görüp gayri ciddi olabileceğini düşünen sizsiniz

Lehine yorumlar gelmeyince silin hemen konuyu. Mantığa gel!
Konun alıntılanmış silsen ne olur, silmesen ne olur.
Ayrıca çocuksuz gelsinler ne demek ya. Bana böyle deseler önce çocuklarım der resti çeker o kişinin hiçbir mokuna gitmem! Nokta.

Sorunuz normal olmadığından olabilir mi acaba bu cevabım? Ters birşey yazmadim, söze 2 çocuk çağırmayı fazla görüp gayri ciddi olabileceğini düşünen sizsiniz
Anormal veya normal sorumu sordum. Çaresiz kalmışım ki buraya yazıyorum samimiyetimle. Siz dalga geçiyorsunuz yok bakanlar kurulu toplanacak sanki bilmem ne.

Anormal veya normal sorumu sordum. Çaresiz kalmışım ki buraya yazıyorum samimiyetimle. Siz dalga geçiyorsunuz yok bakanlar kurulu toplanacak sanki bilmem ne.
Sözlenmeden söz atma durumu olur böyle bir şey yaparsan.Damadın ailesi direkt çizer üzerinizi.Senin erkek kardeşin sözlense mesela gelin hanım sana dese çocuklarını getirme diye doğru olur mu olmaz tabii ki.

Dalga gecmedim, söz için gayrı ciddi olur diyen sizsiniz yahu yani sanki ortada çok resmi bir tören var gibi, ondan bakanlar kurulu örneğini verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…