Önlenmemiş olsaydı sevenler ayrılmak zorunda kalırdı bu hata yüzündenEvet hiç hoş olmayacaktı sonu
Neyseki önlemiş oldun
Ailesi biraz sıkıntılıymış ben kendi düşüncesi olduğunu sanmıyorumsımdıden soyluyorum sozlenecegınız kısıyle evlendıgınızde huzurlu mutlu guzel bır evlılık yolu gorunmuyor
2 cocugun hesabını yapan esının yegenını fazlalık goren bır ınsanla evlılık zor zira
aılem boyle bırsey dusunse sacmalamayın yok artık der konuyu kapatırdımAilesi biraz sıkıntılıymış ben kendi düşüncesi olduğunu sanmıyorum
Sen de haklısınaılem boyle bırsey dusunse sacmalamayın yok artık der konuyu kapatırdım
gelıp buraya konu acması aılesının cok etkısınde kaldıgını gosterır aılesının cok etkısınde kalan ınsanların evlılıgı yıne huzursuz oluyor :) yanı her turlu o huzursuzluk eve hakim olacak
ben konu sahıbıne gorus acısını degıstırmesını bıraz daha beklemesını evlılık olgunluguna erısmesını tavsıye edıcem . dusunsenıze bukadar basıt bukadar kucuk bır ayrıntı bıle stres ıcınde bırakıyor kendısını ve sorun olarak goruyor ...
Hiç uyumadımÖnlenmemiş olsaydı sevenler ayrılmak zorunda kalırdı bu hata yüzünden
Konuyu silmekle olmuyor cınım yaa
hadi canım sana güle güleeeTamam sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?