Bir sorum var

sımdıden soyluyorum sozlenecegınız kısıyle evlendıgınızde huzurlu mutlu guzel bır evlılık yolu gorunmuyor
2 cocugun hesabını yapan esının yegenını fazlalık goren bır ınsanla evlılık zor zira

Ailesi biraz sıkıntılıymış ben kendi düşüncesi olduğunu sanmıyorum

Ailesi biraz sıkıntılıymış ben kendi düşüncesi olduğunu sanmıyorum
aılem boyle bırsey dusunse sacmalamayın yok artık der konuyu kapatırdım
gelıp buraya konu acması aılesının cok etkısınde kaldıgını gosterır aılesının cok etkısınde kalan ınsanların evlılıgı yıne huzursuz oluyor :) yanı her turlu o huzursuzluk eve hakim olacak
ben konu sahıbıne gorus acısını degıstırmesını bıraz daha beklemesını evlılık olgunluguna erısmesını tavsıye edıcem . dusunsenıze bukadar basıt bukadar kucuk bır ayrıntı bıle stres ıcınde bırakıyor kendısını ve sorun olarak goruyor ...

Sen de haklısın

Hayır bunu tek başınıza siz düşünseniz gençliğinize ,heyecanınıza verilir belki(bence o bile yapılamaz ama)ailece böyle düşünmeniz tarifsiz bir şekilde acayip.Bence evden görüntülü bağlanın damadın eviyle ekrandan takılsın yüzükler ortam yeterince resmi olur

Aileniz sıkıntılı olabilir ama siz de bunun uygun olmayacağını düşünmelisiniz,çocuk değilsiniz sonuçta.
Kardeşimin sözleneceği kız bana
'sen gel,çocuklarını getirme' diye haber gönderse,ne o söze giderim,ne de onunla bir daha görüşürüm.
Görgü,izan,saygı diye bazı kavramlar var bizim kültürümüzde,hatırlatırım.
Not:Konu içeriğini silmek yasak Mune .

Önlenmemiş olsaydı sevenler ayrılmak zorunda kalırdı bu hata yüzünden
Hiç uyumadım uykusuz köye pikniğe gittik
Kaz tavuk sesi,Selahattin amcanın ağaç kesme makinası
Mısır tavuğunun yumurtasının neden bukadar Çelik gibi olduğunu falan sorguladım
Babamın çocukluk günlerine dönüp fırıldak yada adı neyse onunla çocuk gibi oynaşını falan izledim
Hırvatistan’a temelli göçüyorum bu hafta
Eşyalarımı Kıbrıs’tan nasıl taşıyacam
Amaaaaan dolmuşum yahu ben
Çenem düşüyor uykusuzluktan
Hadi ben yatam

Konu sahibi tekrar hatırlatma yapalım
Dile bile getirme böyle birşeyi

Yahu çocuklar tam aksine en uyuz ortamı bile şenlendirir.Erkek arkadaşımla babamı tanıştıracağım zaman ablama özellikle yeğenlerimi getir demiştim ki gelsinler de ortama neşe katıp gergin ortamı dağıtsınlar diye ki öyle de olmuştu.

Çocuklarımın istenmediği yere bende gitmem. Ve herkesi baştan kendinizden soğutmuş olursunuz. Devlet sırları konuşulmayacak neticede. Bence öyle bir terbiyesizlik yapmayın. Çocuklar kimsenin yerini daraltmaz.

Hamileyim aynı zamanda 15 aylık bir kızım var. Kayınvalıdem sagolsun anneleri olmadan gorumcemın ıkı kucuk cocugunu evime getirdi 3 gece kaldılar. Allahım kabus gibi.Neyse bu da burada dursun

Neden getirilmesin ki ? Benim de evim küçücük, nişanlımın yeğenleri (en az 10 küçük çocuk) de geldiler, onlara kendi yatak odamı açtım, bi yer sofrasına pastaları içecekleri de koyduk, akıllı akıllı yediler içtiler. kedimle de oynadılar. onlar için de çok güzel bir hatıra bence. dayılarının nişanını hep hatırlayacaklar. yetişkinleri boşverin de bir çocuğun hafızasında tatlı bir anı yaratmaya çalışın, hem onları mutlu etmek çok daha kolay ve zahmetsiz.

Ayıp olur tabi o eve herkes sığacakta birkaç cocuk mu sığmayacak sanki günlerce mi sürecek söz dediğin 3/5 saat kalpler kırılmasın diye insan zehir olsa yutar yani. Ne kadar tahemmülsüzsünüz. Aynı şey bana yapılsa o söze gitmem hatta nişan a ve düğününe de gitmem gayet net.

Alt tarafı söz keseceksiniz.
Aman gülmeyin sakın, gayrıciddi hareketlere girer gülmek.

Düşünceniz çok ayıp çirkin.
Eşiniz olacak adamın abisi yahu, düşünmeniz bile görgü sınırlarınızı gösteriyor.

Allah karşı tarafa sabır versin, işleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…