Bir sorum var

Bana dense gitmem bile çok ayıp altı üstü kaç saat anneleri babalari durdur sonuçta

O kadar düşünelecek şey arasında buna takılmaniz çok ilginç. Allah başka dert vermesin.
Asla öyle çağırmamazlik etmeyin. Biraz empatiiiiiii

Ay birde damadın abisinin cocuklariymis olurmu kız hiç?Söz olmadan ayrılma sebebi bu..yürek mi yedin sen?))
Benimde var iki erkek kardeşim.Dusundum de ay çok kötü bir şey bu yaaaa.Ben zaten hep dikkat ederim ne bileyim ,oturdukları yerden bile kalmazlar.Gelinimiz daha söz günü bana deseki çocuklarını getirme,net bir daha asla gitmem evine asla.Oyyyyy oyyyyyne zor sen gibi düşünmeyen insanlarla karşılaşmak.Allah herkesin gönlüne göre versin

Bana lisedeyken bile çocuk gelmesin denen davetler saçma ve ayıp gelirdi. Eğlenceli bir günde çocuk istemeyen herkes bana çok garip geliyor. Dünyanın en eğlenceli canlıları onlar, gülüş sesleri yeter.

Siz ,sözüme gelmeye hak kazanan talihliler diye bir liste hazirlayip karsi tarafa gönderin,çocuklarin böylesine muhtesem,dünyaca önemli bir günde ne işi varmış ?

Gelirken ne giyeceklerini,söylecekleri sözleri ,oturma düzenini falan da söyleyin Allah korusun kötü sürprizler yaşanmasın,malum söz ciddiyet ister.

Bu çocukları fazlalık yük görenler hey yarabbim ....
Bişey demicem dersem banlanırım

Ben nereye çocuklarım oraya biri böyle bişey dese kırılırım ve asla bidaha yüzüne bakmam

İlerde anne olunca anlarsın

Birde bi akrabanın sözünde ki sokakta oldu tam yüzük takılcak benim büyük kız o zaman 1yaşında yok başladı ağlamaya adam konuşuyo ama duyan yok nerdeyse mahallenin öbür ucuna gidecektim utancımdan 2hafta sonra gelin kız ayy abla senin çocuk olmasa adamı susturamıcaktık dedi

Küçük kızım da 1yaşını doldurmuştu ki halasının nikahında ki evde yapıldı geniş terasta tam memur soruyo başladı ağlamaya memur bile güldü içeri geçtim sussun diye oyaladım o heycanla görümce çovuğu boğasım geldi yenge bi an noluyo nerdeyim dedim diyo gülüyoruz hala

Son düzenleme:
Bence soyleyin,damat da gelmez hem daha iyi olur. Artik siz de cocugu olmayan abili birini bulursunuz

Valla diyelim ben eltiniz gorumceniz vs adayi olsam vede iki kucuk cocugum olsa
Siz diyeceksiniz ki sozume cocuklari getirmeyin
Ilk tepkim kardesime olur
Derimki bu kiz normal değil bir cocuga dahi tahamul edemiyor bununla evlenmen ileride ailede bircok sorun doğurabilir
Yok illeki isteyelim derse
Cocuklarimi bir gece vakti evinde istemeyen gelin icin birakipta o soze nissna asla katilmayacagim gibi birdahada sinirli ve duzeyli gorudurum oda bayramdaaan bayrama

Sakin bu azdiklarimi uzerinize alinmayin sadece toplumun nabzini tutmaniz icin yaziyorum
Yani bir konuya ne tarz yaklasimlar vede düşünceler dogabilir diye yazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…