Bir sorum var

Valla kan verince de insan daha bi ayrı umutlanıyor yoksa şimdi gidip aslında acilde tekrardan yapabilirim hastane yakın ama bilmiyorum me yapsam
İki arada bir dere de kalmamak için test yaptın dimi stresten adetin gecikmesin diye. Şimdi daha çok arada kaldın ama ya kan ver yada awox ile sabah tekrar yap awox hiç yanıltmadı

Ya kızlar ama ben anlamıyorum zaten piyasada toplasan 6-7 marka test vardır. Bunların 5 tanesi de böyle hepsi yalancı verip dursa piyasadan kalkması lazım değil
Mi ya çoktan. Yani bi Awox bi predictor ise. Üstelik fiyatları bile aynı yani hani hatta Awox bu duratestten kat kat daha ucuz ben bir şey anlamıyorum ya

İki arada bir dere de kalmamak için test yaptın dimi stresten adetin gecikmesin diye. Şimdi daha çok arada kaldın ama ya kan ver yada awox ile sabah tekrar yap awox hiç yanıltmadı
Valla öyle kuzum hatta eğer Buda yalansa ağlayabilirim cidden öyle sinirim bozuldu yani moralim değil ama sinirim çok bozuldu

Valla öyle kuzum hatta eğer Buda yalansa ağlayabilirim cidden öyle sinirim bozuldu yani moralim değil ama sinirim çok bozuldu
Bebegim once sakin ol 8 9 dpodaki testin negatif çıkması zaten çok normal suanki test hatalı da olabilir ama olmayadabilir o yüzden şimdiden olumsuz düşünceleri cikar kafandan ya kan ver ya da awox al gel bence sen hamilesin ben inanıyorum belirtilerin de onu gösteriyor değilsen de diğer aya tertemiz sıfırdan başlayacağız

Evet canım gidip awox alıcam şimdi

Dün verdiğim kan testimin sonucu ne diyo bu anlayan var mı? Reglime 7-8 gün var

Eklentiler

• IMG_8161.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 21
Seni çok iyi anlıyorum mimeada öyle bi ikinci çizgi çıkmıştı ki bilmesem oturup ağlardım sevinçten çizgiyi görünce tepkim hadi ordan yaa yalaann dedim direkt . Bu testler insanı rahatlatacağına iyice strese sokuyor. Güzel düşün ama güzel olsun ben inanıyorum bebişin yarın ki testinle sana el sallayacak anne ben burdayım diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…