- 30 Ocak 2016
- 322
- 42
- 98
- 30
Çok korkuyorum kuzu ya çok çaktırmıyorım ama hem çok istiyorum hem çok korkuyorumAyy neden olmassıııınnnn
Bende sizii çook seviyorum çok sarılıyorum hepinizeeeİnşallah sizi çok seviyorum yaa çok güzel arkadaşlıklar edindik ♥︎
Bebegim bence yarın sabah koyulasmaya bakayım elimde test var eğer koyulasirsa akşam koşarım kanaDur indirme hemen yelkenleri ikiside silik sonuçta lütfen rica ediyorum gidip kan verir misin bebeğim hadi
Bence şimdi verBebegim bence yarın sabah koyulasmaya bakayım elimde test var eğer koyulasirsa akşam koşarım kana
İnşallah bebeğim yaaa yarın akşam kan veririm eğer sabah koyulasma olursaÇiçeğim sende de var Allah ın izniyle git kan ver netleştirelimm❤
Bende sizii çook seviyorum çok sarılıyorum hepinizeeeİnşallah sizi çok seviyorum yaa çok güzel arkadaşlıklar edindik ♥︎
Aşkım bizde olmadıkk tuttuysa öncesinde tuttu zaten sonra 2 gün olmadı ilişki ama spermler 3/5 güne kadar yaşabiliyormuş içerde umudunu kaybetmeÇok korkuyorum kuzu ya çok çaktırmıyorım ama hem çok istiyorum hem çok korkuyorumyunrtlama günü ve sonrasında birlikte olmadık ya hiç inancım yok aslında
O kadar çok kana koşup hayal kırıklığına uğradım ki aynı şeyi yaşamak istemiyorum 1 gun daha bir şey olmazN
Bence şimdi verama sen bilirsin
İnşallah allhım ağızın dualı olsunBende sizii çook seviyorum çok sarılıyorum hepinizeee❤
Aşkım bizde olmadıkk tuttuysa öncesinde tuttu zaten sonra 2 gün olmadı ilişki ama spermler 3/5 güne kadar yaşabiliyormuş içerde umudunu kaybetme
Olurr öyle de mantıklıı. Sizde iyi ki varsınızz burda o kadar kafam dağıldı o kadar güldüm o kadar kanım ısındı ki sizee. Gebelik konusu dışında da biraz zor zamanlar geçiriyorum gurbetteyim diye de ailem arkadaşım yanımda olmayınca o kadar yanlız hissediyordum ki sizinle konuşmak çok iyi geldiiİnşallah bebeğim yaaa yarın akşam kan veririm eğer sabah koyulasma olursaiyi ki varsınız hepinizzzzzz
Allah razı olsun güzelimmİnşallah allhım ağızın dualı olsun
Bende öyle canım valla şuan hamileliğimi ilk bilenler sizlersiniz kimsem yok burda ahahhhaOlurr öyle de mantıklıı. Sizde iyi ki varsınızz burda o kadar kafam dağıldı o kadar güldüm o kadar kanım ısındı ki sizee. Gebelik konusu dışında da biraz zor zamanlar geçiriyorum gurbetteyim diye de ailem arkadaşım yanımda olmayınca o kadar yanlız hissediyordum ki sizinle konuşmak çok iyi geldii
Zor oluyor ama geçiyor ya günler bir şekildeAy benimde bugun 8. Gun nasil dayanicam yaa ne guzel Allah saglikla kucaginjza almayi nasip etsin canim
Sosyal medya hesabım beetulls isterseniz takipleşebilirizOlurr öyle de mantıklıı. Sizde iyi ki varsınızz burda o kadar kafam dağıldı o kadar güldüm o kadar kanım ısındı ki sizee. Gebelik konusu dışında da biraz zor zamanlar geçiriyorum gurbetteyim diye de ailem arkadaşım yanımda olmayınca o kadar yanlız hissediyordum ki sizinle konuşmak çok iyi geldii
Gurbet zor yaaBende öyle canım valla şuan hamileliğimi ilk bilenler sizlersiniz kimsem yok burda ahahhha
Valla oyle gebelik degilde ovulasyon yapmayi dusunuyorum iki cizgi esit koyuluta oluyo fln diye bilmiyorumZor oluyor ama geçiyor ya günler bir şekilde
Aşkım yasakmış bursa böyle şeyler konuşmak atılırsın vallahiSosyal medya hesabım beetulls isterseniz takipleşebiliriz
Canım işte banada tam bu lazım benimde hiç belirtim yok kafayı yicem adet olcakmış gibi hiç bir belirtim yok adetim gecikmesinide hiç istemiyorum çünkü belirsizlikte kalıcam bu seferde acaba bu belirtisizlik hamileliğemi işaret sonra diyorum milletin kasığı batıyo bişiler yaşıyolar bende tık yok yani değilsindir diyorum sonra kendimeAy evet kızlar ben kan testimde negatifi gördüğümde bile içimden hep dedim ki ben hamileyim bence ya kan testine bile inanmadım dhdhdhhdMelkit
Çünkü kızlar ben normalde adet öncesi adet ağrısı yaşardım alt karın ve göğüs hassasiyeti ama bu ay yaşamadım Buda en çok tuhafıma giden şeydi
Dene canım gün gün takip et istersenValla oyle gebelik degilde ovulasyon yapmayi dusunuyorum iki cizgi esit koyuluta oluyo fln diye bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?