Bir sorum var

Ay benimde bugun 8. Gun nasil dayanicam yaa ne guzel Allah saglikla kucaginjza almayi nasip etsin canim

İnşallah sizi çok seviyorum yaa çok güzel arkadaşlıklar edindik ♥︎
Bende sizii çook seviyorum çok sarılıyorum hepinizeee
Çok korkuyorum kuzu ya çok çaktırmıyorım ama hem çok istiyorum hem çok korkuyorum yunrtlama günü ve sonrasında birlikte olmadık ya hiç inancım yok aslında
Aşkım bizde olmadıkk tuttuysa öncesinde tuttu zaten sonra 2 gün olmadı ilişki ama spermler 3/5 güne kadar yaşabiliyormuş içerde umudunu kaybetme

İnşallah bebeğim yaaa yarın akşam kan veririm eğer sabah koyulasma olursa iyi ki varsınız hepinizzzzzz
Olurr öyle de mantıklıı. Sizde iyi ki varsınızz burda o kadar kafam dağıldı o kadar güldüm o kadar kanım ısındı ki sizee. Gebelik konusu dışında da biraz zor zamanlar geçiriyorum gurbetteyim diye de ailem arkadaşım yanımda olmayınca o kadar yanlız hissediyordum ki sizinle konuşmak çok iyi geldii

Ay evet kızlar ben kan testimde negatifi gördüğümde bile içimden hep dedim ki ben hamileyim bence ya kan testine bile inanmadım dhdhdhhd Melkit
Çünkü kızlar ben normalde adet öncesi adet ağrısı yaşardım alt karın ve göğüs hassasiyeti ama bu ay yaşamadım Buda en çok tuhafıma giden şeydi

Bende öyle canım valla şuan hamileliğimi ilk bilenler sizlersiniz kimsem yok burda ahahhha

Sosyal medya hesabım beetulls isterseniz takipleşebiliriz

Canım işte banada tam bu lazım benimde hiç belirtim yok kafayı yicem adet olcakmış gibi hiç bir belirtim yok adetim gecikmesinide hiç istemiyorum çünkü belirsizlikte kalıcam bu seferde acaba bu belirtisizlik hamileliğemi işaret sonra diyorum milletin kasığı batıyo bişiler yaşıyolar bende tık yok yani değilsindir diyorum sonra kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…