- 1 Ocak 2025
- 917
- 241
- 18
- 27
Neden negatif çıkacak acaba daha çok erken olduğu için olabilir miiiTabii ki ama negatif çıkacak görde bak sjshshsh
Babanemin bi lafı var affınıza sığınarak bacılarım onu dile getirmek isterim shshshsh acıma el oğluna ne sıçtı ki avucuna onu sürecen suratına diyeAyy haykırdımmyemin ediyorum hamileysen 9 ay boyunca adamın başını yersin şunu getir bunu götür şunu aşerdim buram ağrıyor acıma el oğluna diyor yaa haklısın ama biz acıdık da ne olduu
Doğrucu davut sjsjsjsjsjsjjshs çocuğum ne kadar edepli işte teyzesi kendini hiç göster miiii sjsjsjsjsjsjNeden negatif çıkacak acaba daha çok erken olduğu için olabilir miii
Hshshshs şimdideennYapamam ben gebeyim Ahahahahshshsh
Belli olmaz be sende belki pozitif cikarTabii ki ama negatif çıkacak görde bak sjshshsh
Ohhhhh afşyet şifa olsun sjsjsjsjHshshshs şimdideennbenimde bugün canım dışardan yemek istedi temizlikten sonra belim kırıldı kız kalkamıyorum yapmicam dışardan yiyelim
Kız gülmekten karnım ağrıyor artık doğrucu davut ne yaaDoğrucu davut sjsjsjsjsjsjjshs çocuğum ne kadar edepli işte teyzesi kendini hiç göster miiii sjsjsjsjsjsj
Ahh keşke ama hiç umudum yokBelli olmaz be sende belki pozitif cikar
Sağol aşkomm dkdkdkOhhhhh afşyet şifa olsun sjsjsjsj
Bana bakın baktık yumurtamız spermleri dölleyemiyo bende iki dene kedi var arada atarım sizde seversiniz sjsjsjsjsjsKız gülmekten karnım ağrıyor artık doğrucu davut ne yaatabii çocuk çok edepli anası durmuyor rahat bırakmıyor ki çocuğuu
Sakııın çook güzel haberler alacaksınKız acilde bekliyorum şimdi içimi de bir korku kapladı valla ağlıcam dhdhhdhdhd
Hayır hayır bak test awox dışında başka marka olsaydı bende korkarak senden mesaj bekliyor olurdum ama içim çok rahat seninde rahat olsunKız acilde bekliyorum şimdi içimi de bir korku kapladı valla ağlıcam dhdhhdhdhd
Ayyy haykırdımmm yarıldım ikiye gülmektennBabanemin bi lafı var affınıza sığınarak bacılarım onu dile getirmek isterim shshshsh acıma el oğluna ne sıçtı ki avucuna onu sürecen suratına diyesevdiğim bir tabirdir kendiai
Söz dinlee azıcıkk yaaa sjsjsklsBende awox aldırdım kocama shshshhsh eczacı diyoki çıkmaz boşuna yapma sanane be ehejdj
Samsun shshshshAyyy haykırdımmm yarıldım ikiye gülmektennsiz nerelisinizzz yaa
Negatif çıktı der sürpriz yaparsın be dur hemen ne sankiYa benim eşim telefonda öğrendi yaaaa ben hep bu testi süpriz şekilde gösteriyorlar ya videoda onu istiyordum ama testlere olan güvenimiz sıfır olunca eşime sabah test yapıcam ama çıkmaz kesin falan demiştim şimdi aradı acildeyim diyo hadi hadi kesin pozitif offff hdhdhdhdhdhdhdh keşke azıcık güvenimiz olsaydı da akiam testi gösterip hamileyim deseydim hddhhdhd
Dinleyemem ben gebeyim shshshshSöz dinlee azıcıkk yaaa sjsjskls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?