hahaah sağlıkla gelsinlerde herşeye kabuluzOyy amiin amiinn canımmvalla bende hamileysem benim bebek baya yaramaz sanırım anneyi fazlaca yoruyor şimdiden kız bu bel ağrısı nee yaa gerçekten sakat etti beni
Dün kan verdim negatif çıktı meselaaa sjsjjsjsjsj ama bugün neden erken yapmayayım di mi sjsjsjshshdhAyy ins cikar da bana da umut olur shhshs bnmde 6 gun var
Dün kan verdim negatif çıktı meselaaa sjsjjsjsjsj ama bugün neden erken yapmayayım di mi sjsjsjshshdh
Ya seni yerim doğurumca popişi ısırırsın hepimizin yerineOyy amiin amiinn canımmvalla bende hamileysem benim bebek baya yaramaz sanırım anneyi fazlaca yoruyor şimdiden kız bu bel ağrısı nee yaa gerçekten sakat etti beni
Aynen öyle yaa İnşallah gelsinler de ağrısın belim bişey olmazhahaah sağlıkla gelsinlerde herşeye kabuluz
Ya kasıklarım ağrıyo belim çok fena akıntımı anlayamıyorum memitolar da ağızıma girecek gibi sjsjsjjsjdh reglime 7-8 gün var falan normalde reglime 1 gün kala yada regl günü böyle olurdumevet dogru diyosun belirtin fln var mj
Aynen öyle yaa İnşallah gelsinler de ağrısın belim bişey olmazhahaah sağlıkla gelsinlerde herşeye kabuluz
Kıızzz annesi popişinee nasıl kıyabiliirrrrYa seni yerim doğurumca popişi ısırırsın hepimizin yerine
Ya sen tam delisin haa kız azıcık bekleeee bari 4 gün kalsın adetee daha dün kanda negatifti ne ara yükselcek zavallıı değerYa kasıklarım ağrıyo belim çok fena akıntımı anlayamıyorum memitolar da ağızıma girecek gibi sjsjsjjsjdh reglime 7-8 gün var falan normalde reglime 1 gün kala yada regl günü böyle olurdum
Yani zaten hamiş ama değeri öğrenelim bakalım kaç çıkmışŞimdi biz bi kaç yüz saatte bu kızın kab sonucunu mu bekleyecez ya shshshsh
O şuan kalbi ağzında oturmuş sonuç bekliyordur kıyamam yaa
Dünden beri yükselseydi salak değerim shshshshj banane ya yapacak her gün yapacam regl olsam bile yapacamehshsjsjsjdYa sen tam delisin haa kız azıcık bekleeee bari 4 gün kalsın adetee daha dün kanda negatifti ne ara yükselcek zavallıı değer
Enişte beye saygılar.. Sabırlar diliyorum kendisineDünden beri yükselseydi salak değerim shshshshj banane ya yapacak her gün yapacam regl olsam bile yapacamehshsjsjsjd
Kız bırak testi falan akşam oldu kalk yemek yap hadiiDünden beri yükselseydi salak değerim shshshshj banane ya yapacak her gün yapacam regl olsam bile yapacamehshsjsjsjd
Ahahahahah o istedi çocuğu katlansın şimdi bırak acıma el oğlunaEnişte beye saygılar.. Sabırlar diliyorum kendisine
İnsallah vardir sonucunu at buraya da olur muuuuYa kasıklarım ağrıyo belim çok fena akıntımı anlayamıyorum memitolar da ağızıma girecek gibi sjsjsjjsjdh reglime 7-8 gün var falan normalde reglime 1 gün kala yada regl günü böyle olurdum
Yapamam ben gebeyim AhahahahshshshKız bırak testi falan akşam oldu kalk yemek yap hadii
Tabii ki ama negatif çıkacak görde bak sjshshshİnsallah vardir sonucunu at buraya da olur muuuu
Ayy haykırdımmAhahahahah o istedi çocuğu katlansın şimdi bırak acıma el oğluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?