- 30 Ocak 2016
- 322
- 42
- 98
- 30
Nasıl yaaaa djsjsjsj ben sizi kaybedersem nasıl bulacağım shshsh şaka yaptım şakaAşkım yasakmış bursa böyle şeyler konuşmak atılırsın vallahiayrıca ben öyle instgram sosyal medya kullanan biri değilim
Bilmiyorum ya negatif gormek de istemiyorumDene canım gün gün takip et istersen
ben de instayı falan her şeyi bıraktım kaybetmeyiz bir şekilde inşallah djnfjfNasıl yaaaa djsjsjsj ben sizi kaybedersem nasıl bulacağım shshsh şaka yaptım şaka
Canım o kadar çok belirtisi olmayıp sadece gecikmeyle gebeliğini öğrenen var ki. Herkesin bedeni bünyesi aynı değil ki neden takılıyorsun böyle şeylere. Benimde adetim normalde çokk sancılı geçer öldürür beni ve öncesinde başlar çok da iyi bilirim o ağrıyı hemen ayırt edebilirim yani bu defa yok o ağrı. 2 gün var adet tarihime çoktan başlamış olması lazımdı. Bende hissediyorum kan verdiğimde negatifi gördüğümde de testlerde tek çizgi gördüğümde de erkendir demek ki çıkmıyor ama hamileyim diyorum bakalım yanılacak mıyım doğru muCanım işte banada tam bu lazım benimde hiç belirtim yok kafayı yicem adet olcakmış gibi hiç bir belirtim yok adetim gecikmesinide hiç istemiyorum çünkü belirsizlikte kalıcam bu seferde acaba bu belirtisizlik hamileliğemi işaret sonra diyorum milletin kasığı batıyo bişiler yaşıyolar bende tık yok yani değilsindir diyorum sonra kendime
Hsksldlens kaybolan buraya gelsin burda buluruz birbirimiziben de instayı falan her şeyi bıraktım kaybetmeyiz bir şekilde inşallah djnfjf
Yani daha çok stres olacaksın bence de. Gününü beklemen daha iyi ama sen bilirsin canımBilmiyorum ya negatif gormek de istemiyorumcok kararsizim
Kıyamam ya atılmasın diye şaka yaptım diyorNasıl yaaaa djsjsjsj ben sizi kaybedersem nasıl bulacağım shshsh şaka yaptım şaka
Valla ogrenen cok kisi var biri vardi tam bir hafta varken ogrenmisti ama herkesin ayni degil ne yazikkiYani daha çok stres olacaksın bence de. Gününü beklemen daha iyi ama sen bilirsin canım
İşte erken döllenme geç döllenme bilemediğimiz için net bişey diyemiyorum herkesin aynı olmuyorValla ogrenen cok kisi var biri vardi tam bir hafta varken ogrenmisti ama herkesin ayni degil ne yazikki
Yavrukuşum her şey mükemmel olacak gör de bak hiç endişelenmeKızlar test vermeye geldim acildeyim şimdi inşallah dua edin orda da sonuç pozitif çıksın size uzunca bir yazı hazırlıcam bu ay bir sürü şey yaptım çünkü hdhdhdhdh
Benimde normalde çok sancılı geçer birkaç gün öncesinde başlar adet sancım çok iyi bilirim adet olacağımı o yüzden aylardır hiç test bike yapma gereği duymadım sancım olunca anlıyordum. Bu ay yok hiç sancımAy evet kızlar ben kan testimde negatifi gördüğümde bile içimden hep dedim ki ben hamileyim bence ya kan testine bile inanmadım dhdhdhhdMelkit
Çünkü kızlar ben normalde adet öncesi adet ağrısı yaşardım alt karın ve göğüs hassasiyeti ama bu ay yaşamadım Buda en çok tuhafıma giden şeydi
Dualarımız seninle meleğimm İnşallah güzel haberle döneceksin inanıyorumKızlar test vermeye geldim acildeyim şimdi inşallah dua edin orda da sonuç pozitif çıksın size uzunca bir yazı hazırlıcam bu ay bir sürü şey yaptım çünkü hdhdhdhdh
Senin kac gunun var bataKocam test almaya gitti ben günaha girecem shshshshshhddh
7-8 gün sjshshSenin kac gunun var bata
Ayy ins cikar da bana da umut olur shhshs bnmde 6 gun var7-8 gün sjshsh
inşallah canım demekki uslu bir bebeğim varmış diyeceğim annesine zorluk yaşatmadı :) ayy düşüncesi bile içimi kıbırdatmaya yetiyor inşallah yarın deniyeceğim sabahtan rabbim sen nasip etCanım o kadar çok belirtisi olmayıp sadece gecikmeyle gebeliğini öğrenen var ki. Herkesin bedeni bünyesi aynı değil ki neden takılıyorsun böyle şeylere. Benimde adetim normalde çokk sancılı geçer öldürür beni ve öncesinde başlar çok da iyi bilirim o ağrıyı hemen ayırt edebilirim yani bu defa yok o ağrı. 2 gün var adet tarihime çoktan başlamış olması lazımdı. Bende hissediyorum kan verdiğimde negatifi gördüğümde de testlerde tek çizgi gördüğümde de erkendir demek ki çıkmıyor ama hamileyim diyorum bakalım yanılacak mıyım doğru mu
beta sonucunu bekliyoruzz canım benim tahmin edeyim hemen bence 180 ♥︎Kızlar test vermeye geldim acildeyim şimdi inşallah dua edin orda da sonuç pozitif çıksın size uzunca bir yazı hazırlıcam bu ay bir sürü şey yaptım çünkü hdhdhdhdh
Oyy amiin amiinn canımminşallah canım demekki uslu bir bebeğim varmış diyeceğim annesine zorluk yaşatmadı :) ayy düşüncesi bile içimi kıbırdatmaya yetiyor inşallah yarın deniyeceğim sabahtan rabbim sen nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?