arkadaşlar açıköğretim laborant veterinerlik okudum ve dönemim uzadı mezun olamadım
eylülde yapılacak olan ön lisans sınavına girebilir miyim
yine eylülde yapılacak olan lise mezunu sınavına da başvursam 2sine de girebilir miyim
konuyla bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
arkadaşlar açıköğretim laborant veterinerlik okudum ve dönemim uzadı mezun olamadım
yine eylülde yapılacak olan lise mezunu sınavına da başvursam 2sine de girebilir miyim
benim bildiğim ikisinden birine girebilirsiniz ikisine giremezsınız dıye bılıyorum.
ayrıca bu sene mezun olamamanız onlısanstan gırmenıze engel degıl, 2 sene suresı var kpss puanının seneye kullanırsınız, seneyede mezun olamam dıyorsanız lıse mezunu olarak gırebılırsınız.
benim bildiğim ikisinden birine girebilirsiniz ikisine giremezsınız dıye bılıyorum.
ayrıca bu sene mezun olamamanız onlısanstan gırmenıze engel degıl, 2 sene suresı var kpss puanının seneye kullanırsınız, seneyede mezun olamam dıyorsanız lıse mezunu olarak gırebılırsınız.
mezun olurum diye düşünüyorum şimdi 4 yıllıktan mezun olmadan 3. sınıfta kpss ye giren arkadaşlarım var bende önlisans tan mezun gözükmüyorum bu durumda sadece liseden mezun konumundan ikisine de girilebilir diye düşünüyorum inşallah öyledir tşk ederm yorumunuz için
ben aynı zamanda veteriner fakültesi öğrencisiyim açıköğretim den bu bölümü okumak bnm için zor gelmedi zaten kalan derslerimde tarih:):)
çok ayrıntılı tuhaf sorular soruyorlar bence bide bnm pek şansım olmadı çalışmak için hep ya vizelere ya finallere denk geldi yoksa uzatılacak şekilde zor bir bölüm değil okumanızı tavsiye ederim eğer sağlık bölümüne ilginiz varsa başarılar