biz de amma korkmuştuk benim dedemin ya da eşimin babannesinin başına bir şey gelecek diye. hatta o sıra eşimin babannesinin tansiyonu aşırı yükseldi hastanede falan yattı sıkıntılı bir süreçti ama kazasız belasız atlattık şükür. böyle şeyler uzaktan bakınca bencillik gibi geliyor ama aslında talihsizlikten başka bir şey değil. yaşlı insanlar hastalar her an bir şey olabilir iki taraf da şaşırmaz yani biri 90 küsür yaşında diğer 80 ama insan şey diyor "bir kere evleniyorum, benim düğünüme denk gelmesin." ister istemez herkesin aklından geçiyor.
50 gün az bir süre değil ama düğün arifesi 1-2 hafta için de karşı tarafla kötüleşmeye gerek yok sanki? benzer bir şey sizin başınıza gelse aileniz 1-2 hafta erteleyelim dese karşı taraf istemese? bir de böyle düşünün. ben tabii ki size haksızsınız ne düğünü demiyorum, karşı taraf sorun çıkarmasa bence de planlanan tarihte yapılabilir düğün ama cenaze onların istedikleri zaman da çok bi zaman olmadığından tatsızlık çıkarmaya gerek yok gibi. annenizi öne sürüp de karşı tarafla restleşmeyin düğün öncesi daha çok canınız sıkılmasın.