bir sorum varr :(

Canım bence sen bu konuda sessiz kal, endişelerini içinde sakla .. onlar yaslarını tutsunlar bi .. illaki sana fikirlerini söyleyecekler o zaman dile getirirsin düşüncelerini.. Acılarına saygılı ol ki baştan problem yaşamayın eşinin ailesiyle .. rahmetlinin kırkı çıkmış olacak zaten, senin düğün tarihin de önceden belli.. içini ferah tut bence hiç bi problem olmayacak güzel bi düğünün olacak canım ..

sordum. sormaz olaydım. 1-2 hafta ertelenecek tabi ki dedi. ailesi bişey söylememiş henüz daha. ben çok kötü oldum. ağlamaya başladım. 1-2 hafta ertelemek neyi değiştirecek Allah aşkına. bi 2 gün için 1-2 hafta ertelicez. Neden ? 52. gün Kur'anı okunmalıymış. millet ne dermiş sonraaa

Bir kere her ölüm erkendir, sizin nişanlınızın babaannesi ama kayınpederinizin annesi. Anne ölümleri yaş kaç olursa olsun acıdır. Demek ki siz anneniz yaşlanıp ölünce üzülmeyeceksiniz ? diyeceksiniz ki yaşlıydı öldü hobaaa düğüne.

Böyle şımarıklıkları anlamıyorum hiç, düğün yok dememişler deselerde dünyanın sonu değil ama sadece bir-iki hafta erteleriz demişler. Şımarık kız çocuğu modunda ağlamışsınız. O nişanlınızın size saygısı kalacak mı ? Siz ölüsüne bile saygı duymamışken.

arkadaşımın başına bu geldi, nişanlısının babannesi trafik kazasında öldü, düğün yapmıcaktı zaten, kına ve akabinde nikah olucaktı, kız kınası da erkek kınası da yapıldı düğün tadında oldu, herkesten önce erkek tarafı pistten inmedi valla

şu an bulunduğum hali sadece ben bilebilirim. siz sadece size söylediklerime göre yorumlar yapıyorsunuz.
öncelikle yazan yazmayan derdime ortak olan, benimle aynı düşüncede olan olmayan herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
nişanlımla aramızda biraz da olsun mesafe var. ben sadece babaannenin öldüğü gün gidebildim oraya.
çarşamba günü de tekrar gidecem baş sağlığına.
haliyle fazla görüşemedik gelenleri gidenleri çok. babası şokta, bana hiç bişey söylemeyin diyormuş.
nişanlım ilgileniyor herkesle. bende alışkın değilim, her an her saniye haber alırdım ondan.
şimdi ise ne aramalarıma ne de mesajlarıma cevap verebiliyor.
üzgün olduğunu da bildiğim için haber de alamıyorum canım çok yanıyor, zoruma gidiyor uzak olmak.
1 senedir ailesi yüzünden yaşadıklarımı da bi ben bilirim. he tabi ki benim gibi çok kişi vardır karşı tarafla sıkıntıları olan. bunu da inkar etmiyorum.
ölür ölmez de düğün ne olacak diye düşünmedim. o kadar da bencil değilim.
soranlar oldu bende bilmiyorum şimdi konuşulacak zamanı değil dedim herkese, dün konuşma fırsatı bulunca boş bulundum sordum.

bugün nişanlım sırf benimle konuşmak için bize geldi. tamam onun cenazesi var, inanın kendimi öyle bi bunalıma soktum ki elimde değildi. ondan uzak olmak ona destek olamamak canımı fazlasıyla acıtıyor.
oturduk konuştuk. anneme söyledi ''anne bu 52. gün muhabbetti nedir'' diye. annemde ''oğlum öyle bişey yok, sen yeter ki kuran oku babaannen için, 50miş 52miş bunlar hikaye, öyle bi adet yok yani, bizde adet haline gelmiş olan bi tek 40 gün var eee o da doluyor zaten düğüne kadar'' dedi.
nişanlımda tamam anne o zaman sorun yok ben bilmiyordum tuğbaya sadece böyle bişey var dedim. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum dedi.
sorun halledildi yani.
benim için sadece nişanlımın düşüncesi önemli. ailesini ister bencillik deyin ister başka bişey ama düşünmüyorum.
tatlılıkla işi sonuca bağladık nişanlımla.

şu an bulunduğum hali sadece ben bilebilirim. siz sadece size söylediklerime göre yorumlar yapıyorsunuz.
öncelikle yazan yazmayan derdime ortak olan, benimle aynı düşüncede olan olmayan herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
nişanlımla aramızda biraz da olsun mesafe var. ben sadece babaannenin öldüğü gün gidebildim oraya.
çarşamba günü de tekrar gidecem baş sağlığına.
haliyle fazla görüşemedik gelenleri gidenleri çok. babası şokta, bana hiç bişey söylemeyin diyormuş.
nişanlım ilgileniyor herkesle. bende alışkın değilim, her an her saniye haber alırdım ondan.
şimdi ise ne aramalarıma ne de mesajlarıma cevap verebiliyor.
üzgün olduğunu da bildiğim için haber de alamıyorum canım çok yanıyor, zoruma gidiyor uzak olmak.
1 senedir ailesi yüzünden yaşadıklarımı da bi ben bilirim. he tabi ki benim gibi çok kişi vardır karşı tarafla sıkıntıları olan. bunu da inkar etmiyorum.
ölür ölmez de düğün ne olacak diye düşünmedim. o kadar da bencil değilim.
soranlar oldu bende bilmiyorum şimdi konuşulacak zamanı değil dedim herkese, dün konuşma fırsatı bulunca boş bulundum sordum.

bugün nişanlım sırf benimle konuşmak için bize geldi. tamam onun cenazesi var, inanın kendimi öyle bi bunalıma soktum ki elimde değildi. ondan uzak olmak ona destek olamamak canımı fazlasıyla acıtıyor.
oturduk konuştuk. anneme söyledi ''anne bu 52. gün muhabbetti nedir'' diye. annemde ''oğlum öyle bişey yok, sen yeter ki kuran oku babaannen için, 50miş 52miş bunlar hikaye, öyle bi adet yok yani, bizde adet haline gelmiş olan bi tek 40 gün var eee o da doluyor zaten düğüne kadar'' dedi.
nişanlımda tamam anne o zaman sorun yok ben bilmiyordum tuğbaya sadece böyle bişey var dedim. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum dedi.
sorun halledildi yani.
benim için sadece nişanlımın düşüncesi önemli. ailesini ister bencillik deyin ister başka bişey ama düşünmüyorum.
tatlılıkla işi sonuca bağladık nişanlımla.

Tatlıya bağlanmasına sevindim inşallah çok mutlu olursunuz

tatlıya bağlanması iyi olmuş, ölüm Allahın emri ama insan en mutlu günü karambole gelsin istemez tabiki, düğün olmayıversin diyenlere katılmıyorum bu bakımdan,Allah o yattıkça sizlere uzun ömür versin, mutluluklar

Tatlıya bağlanmasına sevindim inşallah çok mutlu olursunuz

tatlıya bağlanması iyi olmuş, ölüm Allahın emri ama insan en mutlu günü karambole gelsin istemez tabiki, düğün olmayıversin diyenlere katılmıyorum bu bakımdan,Allah o yattıkça sizlere uzun ömür versin, mutluluklar

AMİN, ALLAH RAZI OLSUN. çok teşekkür ederim. nişanlıma güveniyorum ailesinin böyle bi talebi olursa da onları ikna edecektir.

bence 50 gün uzun bir süre değil. bizim tarafta da öyle bir olay olmuştu düğünü 1 yıl ertelediler, bence biraz bencil düşünüyorsunuz ama benim fikrim. bizde böyle bir düğün yapılmaz yapılsa da herkes ayıplar

bence 50 gün uzun bir süre değil. bizim tarafta da öyle bir olay olmuştu düğünü 1 yıl ertelediler, bence biraz bencil düşünüyorsunuz ama benim fikrim. bizde böyle bir düğün yapılmaz yapılsa da herkes ayıplar

benim annemin babası öldükten tam 41. gün sonra düğünü oldu. anneannem vermem kızımı dedi. dayım ise bu da bi cenaze, yapılması gereken bişey dedi ve evlendi annemle babam. üstelik bu baba !!! aniden hiç beklenmedik oldu dedemin ölümü. nişanlımın babaannesı ise hastaydı ve yaşlıydı. daha fazla bişey dememe gerek yok sanırım.

Son düzenleme:
Back
X