bir sorun var ?

larminem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
372
0
26
İstanbul
nerden başlasam bilmiyorum daha doğrusu nasıl anlatsam önyargıları bir kenara bırakmanızı rica ediyorum ama anlatmam lazım her ne kadar çok saçma ve sapkınca olsada ben bir kızdan hoşlanıyorum çok mu tiksindirici bir durum kimseye söyleyemedim :(

maalesef evet çok çirkin bir durum
lut kavminin taş yağmuruna tutulup ahiretlerini kaybettirmiş bir durum
doktora görün istersen hormonal bir bozukluk olabilir
aynı zamanda psikolojik destekle de aşarsın inşallah
daha önce de böyle bir şey var mıydı
yeni mi böyle bir hisse kapılıyorsun

Woooow. Hoşlanıyorum derken nasıl yani aşırı bi hoşlanma mı ki bu?
veya erkeklere ilgi duymuyo musun ?

Hoşlandığın özellike bir kız mı yoksa genel olarak hatunlardan mı hoşlanıyorsun.bu önemli bi nokta çünkü!

nerden başlasam bilmiyorum daha doğrusu nasıl anlatsam önyargıları bir kenara bırakmanızı rica ediyorum ama anlatmam lazım her ne kadar çok saçma ve sapkınca olsada ben bir kızdan hoşlanıyorum çok mu tiksindirici bir durum kimseye söyleyemedim :(

canım bu bir rahatsızlık peki neden hoşlanıyorsun hiç sordun mu kendine bunu cinsel anlamdamı nasıl anlatırmısın biraz?

cinsellikle alakası yok hani beraber uyumak beraber yemek yapmak dolaşmak falan ama bişeyler ters gitti bir gün yemek yerken öpmek istedim onu acayip bir histi

Evet ters gitmiş.Benim de eski ev arkadaşımın öyle bi eğilimi vardı tekila partisinden sonra evde avaz avaz bağırıyodu beni Nephilim'den uzak tutun diye zira öncesinde öpüşmüştük :17: Ama tamamen doğruluk cesaret oyununun gazına gelerek yanlış anlaşılmak istemem. :18:
Güzelim yakışıklılar kenan imirzalıoğlular kıvançlar tom cruiselar varken neden bee kuzum.Rahatsızlık mı bilemem ama bence kendine en kısa zamanda engel olmalısın veya bi uzmanına danışmalısın.

genel anlamda kadınlardan hoşlanmıyorsan bu ,o kişiye karşı aşırı sevginin vermiş olduğu bir his olabilir yani bir erkekten hoşlanmak gibi hoşlanmak değilde bi arkadaşı aşırı sevmek olabilir mi?

bunun neresi rahatsizlik ?
Lezbiyen diyoruz biz buna

ben arkadaşı kırmamak ve direk yargılamamak için öyle demek istemedim ama lezbiyenlikte olsa bunun adı bu bir rahatsızlık bazen kişinin hormonal dengesinden kaynaklı bazense psikolojik olarak istek duymasından kaynaklı canım üstüne gitmek istemedim arkadaşın ama onun belkide elinde olmadan oluyordur o yüzden öyle söyledim

öylede demesek :( masumane bişeydi

erkeklerle aran nasil?

hem bence hıç de masum değıl, hoşlanıyorum, öpmek ıstıyorum dıyorsun
madem bayanlara karşı ılgın var en azından kendıne ıtıraf et, hastalık veya ayıplanacak bırşey değıl bu
gerçı türkıye burası, nerden ne çıkacağı bellı olmaz

ben arkadaşı kırmamak ve direk yargılamamak için öyle demek istemedim ama lezbiyenlikte olsa bunun adı bu bir rahatsızlık bazen kişinin hormonal dengesinden kaynaklı bazense psikolojik olarak istek duymasından kaynaklı canım üstüne gitmek istemedim arkadaşın ama onun belkide elinde olmadan oluyordur o yüzden öyle söyledim

ama bu bı rahatsızlık değıl bende onu anlatmaya çalışıyorum
erkeklerden nasıl hoşlanınca çekıcı bulunca gayet normal karşılıyorsak
bı kadından hoşlanmasıda gayet normal
hastalık veya tedavı edılmesı gereken bı durum yok kı ortada :29:

Back
X