Bir süre konuşmama kararı aldık.. Sonumuz ayrılık mı olacak çok hatalıyım ..

bunaltmamaya çalışıyorum inş. zamanla herşey yoluna girecek canm inşallah çok nankörüm be nsevdiklerimi böyle üzüyorum işte böylesine elimdekilerin kıymetini bilemiyorum ama bugun ne hale geldim oysa..

canim üzgünüm bu sürede cok sey tüketmissiniz cok yipranmis iliskiniz anladigim kadariyla
eskisi gibi olmasi düsük ihtimal en ufak bir tartismada bundan sonra dahada kirilgan ve alingan olucaktir haliyle senin üstüne cok büyük görev düsüyor bundan sonra kolay olmicak

canim skilma olmadi ama skintilar illaki oldu...birde bizim sorun uzaklikti öyle devam ettik..

ama evlilige ilk adim atmak biraz uzun oldu,is-güc olaylari..

tabi uzun süren iliskilerde skntilar cok fazla oluyor uzadikca bitmek bilmeyen tartismalar ama en iyi yanida anlamak,bir sözünden ne demek istedigini anlamak

sana neyi deyip demeyecegini anlamak güzel..

insallah sizde mutlu olursunuz ama 4*4 mutluluk olmuyor hep beklentiler cok farkli,o birsey yapsa daha fazlasini bekliyorsun

aynen oda senin yaptiklarinin fazlasini istiyor insan oglu doyumsuz oluyor:)

imkansız olmasında zor olsun be tatlım ben inanıyorum düzeleceğine inanmak başarmanın yarısıdır derler rabbim elbet yardım edecektir zor olsun ben razıyım üstüme düşen görevi yapmaya ben inanıyorum ki bizim sevgimiz çok büyük inşallah bugünleride atlatacagız su anda iyiyiz allahıma şükür

haklsın tatlım .. haklsın .. inş. ilişkimizi kurtarabilrm eski haline getirebilrm inş. sence yapabilirmiym canm olurmu başarabilrmiyim bunu çok mu zaman gerekli çünkü gercekten o eski hallerimizi çok özlüyorum.. su anda iyiyiz fakat işte birşeylerin üstü örtülmüş gibi..

ya canim kendinede bu kadar yüklenme,hatalar karsiliklidir ama bir tarafin dedigi sözler kimi zaman cok acitici olunca bütün ihale ona olur o yüzden sende kendini hep suclama

o zaman sende rahat olmazsin..düzelebilme derken eger karsidaki kendine bir sart kosmamissa düzelir hatta takilmaz bile

ama yok her dedigine,yaptigina ya da bunun üzerinden sonra cikan ilk tartismanizda sana yüklenecekse o zor..

valla karsilikli olarak sayisiz sacmalamalarimiz oldu ama onda takilmadik..

kimisi hemen gecti kimisi zaman icinde ama yinede sevgi varsa kopulmuyor

haklısın tatlım çok haklsın yok hiç şart koşmadı kıyamadı bana neyseki bu olmadı yüklenmiyecegm söz kendime bu kadar :) inşallah herşey güzel olur bu güzel yorumların için ellerine sağlık çok tşk ederm yalnız bırakmadığın için

bundan sonra daha zor olacak diye bir sey yok bence.
sadece sen cok dikkat etmelisin hata sende oldugunuu kabul ediyorsun.
fevri davranma daha sakin olmaya calis gelisen konularda.
hani pireyi deve yapmak vardirya sanirim iliskinizi bu yipratti.
ufak tefek sorunlara dalip, iliskinize göge düsürme.

suan sevgilinin iliskiniz konusunda sinirlerini cok yiprattin özellikle bu aralar cok dikkatli ol ve zamanla hatalarini tekrarlamaktan mutlaka uzak dur,
o artik daha uyumlu, kendini daha cok mutlu edebilen biri oldugunu farkedecektir ve iliskiniz eskisinden dahada iyi olabilir.
bazen böyle tartismalar insani birbirine daha cok kenetliyor, ama kesinlikle sürekli olmama sartiyla!
yoksa bir zaman sonra insan sevse bile tahammülü kalmiyor.

evet canm gercektende öyle oluyor biliyormsun ben bu olayla ne kadar çok sevdigimi anladım onu ne kadar çok hemde bunun için cabalayacagm inş. herşey güzel olacak buna gönülden inanıyorum haklsın gercekten tahamüül sınırlarını bende çok zorladım ama bundan sonra yapmıyacagm ilişkimiz için bizim için yorumun için candan tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…