Bir süre konuşmama kararı aldık.. Sonumuz ayrılık mı olacak çok hatalıyım ..

Mavisssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
174
5
0
33
Afyon
kime anlatacağımı kiminle paylaşacağımı bilemedim derdimi size yazmak istedim kızlar belki bir çaresi vardır .. Erkek arkadaşımla 14 aylık beraberliğimiz vardı. son zamanlar çok kavgalar oluyordu sürekli kavga gürültü artık yüz göz olmuştuk . kavgaların sorumlusu ise bendim kızlar suçumu kabul ediyorum bununla beraber pişmanlıgımı da. hani insan elindekilerin değerini bilemezmiş ya kızlar bende bilemedim bunu bugün daha iyi anlıyorum bana söylediği son sözler çok canımı yaktı konuşmalarımz şu sekilde oldu dün o bana ; sürekli kavga ediyoruz ben seni hep uyardım hep sabrettm sevdigim için anılarımız için geçmişimiz için hep ama huzurum mutluluğum kalmadı sen beni mutlu etmedin hiç bir zaman.. ben senin için herşeyi yaptım hep mutlu etmeye çalıştım en iyisi olsun derdm hep seni düşündüm ama hep şikayet ettin. karşılığında benim tek istediğim huzurdu mutluluktu ama sen ne yaptın bunları bile yapamadın bana bir kere içinden gelerek seni seviyorum demedin. hep ben diyince aklına geldi bunu bile diyemedin bana . ve agladı o anda bende ağladım ne diyebilirim ki o kadar haklıydı ki su ana kadar dayandıysam sevdigim için ama sen bunu göremedin bile . ben kimseyi bu kadar sevmedim kimseyi bu kadar mutlu etmek için ugraşmadım ama karşılığı bu olacakmış. ben artık tükendim sen tükettin herşeyi ilişkimizin cıvkı çıktı yüz göz olduk ben artık konuşmak istemiyorum seninle bir süre yalnız kalmak ve düşünmek istiyorum .. bu süre içinde belki sende anlarsın görürsün hatalarını sende yalnız kal ama unutma bu yaptıkların için o kadar pişman olacaksın ki belki bana gösteremediğin sevgini başkasına gösterirsin belki bu son sözü çok dökündü bana ama sunu unutma kimse benim gibi mutlu edemez sen diyerek kapattı ve artık konuşmuyoruz gece den itibaren gözüme bir damla uyku girmedi hep düşündüm.. yaptıklarım için çok pişmanım.. ben bizim sevgimizi aşkımızı yok ettim. herşeyi yok ettim. şimdi ne olacak.. ne olacak belkide artık gidecek. çok yorulmuş tükenmiş. bunları anladım kimseyle paylaşamadımn derdimi çünkü beni anlamayacaklardı bu konuşmalar hiç aklımdan çıkmıyor peki ya şimdi ne olacak kızlar ben ne yapmalıyım .. ilişkimiz için kendi ellerimle maffetiğim iilişkimiz için.. çok üzgünüm

ben çok yıprattım ilişkimizi.. biliyorum geri dönüşü olmayacak öyle hisssediyorum kötüyüm çaresizim lütfen cevaplarınızı bekliyorum sizlerden ..

tabiki yapmadıklarını yapıcaksın tabi eğer hala bi şansın varsa .... inş düzelir

Bence iş işten geçmeden git konş, pişman olduğunu söyle, beni affet de, gönlünü al.. Eğer zaman geçerse herşey için çok geç kalırsın. Snra ömrün gideni beklemekle geçer

Bence iş işten geçmeden git konş, pişman olduğunu söyle, beni affet de, gönlünü al.. Eğer zaman geçerse herşey için çok geç kalırsın. Snra ömrün gideni beklemekle geçer

şimdimi konuşmalıyım beklememelimyim şimdi sıca sıcağına konuşursak daha kötü olmasından korkuyorum ..

şimdimi konuşmalıyım beklememelimyim şimdi sıca sıcağına konuşursak daha kötü olmasından korkuyorum ..

Aradan bir kaç gün geçsin...Senin kıymetini daha iyi anladım bu süre zarfında de, çok pişman oldum, birşansımız daha var mı filan de eminim düzelecek herşey...İçimden öle geçiyor

Aradan bir kaç gün geçsin...Senin kıymetini daha iyi anladım bu süre zarfında de, çok pişman oldum, birşansımız daha var mı filan de eminim düzelecek herşey...İçimden öle geçiyor

mesaj attım şimdi dayanamadm .. ama cevap vermedi artık cevap dahi vermek istemiyor .. durum o kadar kötü olmuşki ..

mesaj attım şimdi dayanamadm .. ama cevap vermedi artık cevap dahi vermek istemiyor .. durum o kadar kötü olmuşki ..

Hayır öle düşünmeyin. Kırgın olabilir, çünkü haksızlık yapmışsınız ona karşı. O size zaman vermiş onun değerini anlayın diye. Mutlaka konuacaktır sizinle

Hayır öle düşünmeyin. Kırgın olabilir, çünkü haksızlık yapmışsınız ona karşı. O size zaman vermiş onun değerini anlayın diye. Mutlaka konuacaktır sizinle

cevap yazdı şimdi .. bak bana seni seviyorum diyip durma o iş geçti artık ben deyince mi aklına geldi ..battıkça batıyorsun gözümde diyerek mesaj attı ..

Bence birkac gun bekleyin,su an olay cok sicak oldugundan ne yapsaniz ters cevap verebilir kizginlikla. Sonra da ona duygularinizi anlatan, gonlunu alacak bir mektup ve ya mail yazin. Yuzyuze konusurken bazen soz kesiliyo,kelimeler yanlis secilio vs o yuzden yazin dedim. Onu gercekten sevdiginizi ve devam etmek istediginizi,iliskinizin bi sansi daha hak ettigini,hatanizi anladiginizi vs bu tarz seylerden bahsedin. Bunu yolladiktan sonra artik geri cekilin, ustune gitmeyin biraz dusunsun. Sizi seviyorsa donecektir.

cevap yazdı şimdi .. bak bana seni seviyorum diyip durma o iş geçti artık ben deyince mi aklına geldi ..battıkça batıyorsun gözümde diyerek mesaj attı ..

canim üzülmeni istemem ama ara verelim demek

ayrilmaya ortam hazirlamak..

su mesaji yazdiysa peki amaci nasil ara vermek oluyor ayrildik deseydi basta,

bence iliskilerde ara verme olmuyor yani tamam artik bir süre konusmayalim denilebiliyor tartisma aninda filan ama bu hic olmuyor

en azindan benim iliskimde olmadi..

ben blöftende olsa( bence sacmalik neden yapiyorsam)
bunu diyorum ama o kesinlikle kabul etmez bilir araya sogukluk girdimi toplamak zor..

8 sene icinde bu tarz seyler yasadim,bi keresinde tamam hadi dedi oda konusmadi benimle ama sonra konustuk ilk firsatta

bu mesajdan önce birsey olmaz diye düsünmüstüm ama simdi mi aklina geldi demesi,seviyorum deme demesi bittigini söylmeye calisiyor gibi,

ama biraz dedigi giib tepkisiz kalin bakalim ne yapacak..

o agladiysa gerckten seviyor seni yani hemen onunla konusmalisin
birdaha yapmayacagini söylersin özür dilersin pisman oldugunu söylersin
sana geri dönecektir ama sende yaptgin hatalari birdaha yapmayacaksin..

dediğin gibi yaptım canm ama özür de diledim çünkü suçlu bendim hatalarımı kabul ettiğimi söyledim çok üzgündm ama sonrak kıyamadı sanırım tamam senin üzülmene dayanamam dersini al diye söyledim öyle dedi =) barıştık şimdi ama canm ben anladım ki bizim ilişkimiz baya bir yıpranmış sence eski haline nasıl getirebilrm .

o agladiysa gerckten seviyor seni yani hemen onunla konusmalisin
birdaha yapmayacagini söylersin özür dilersin pisman oldugunu söylersin
sana geri dönecektir ama sende yaptgin hatalari birdaha yapmayacaksin..

su an konuştuk iyiyiz .. ben bugun birşey anladm oda insan sevdiklerinin kıymetini malesef elinde iken bilmiyor anlıyamıyor 1 gün bile geçmedi onun olmadıgını düşünmek çok acıydı ama ilişkimiz bayagı bi yırapndı sanırım zamanla düzeleceigine inanıyorum ama bilmiyorum canm ne yapmak lazım bundan sonra eski günlerimizi gercekten çok ama çok özlüyorum

sevindim aranizin düzelmesine..

dedigim gibi canim hatalarini anlamissin zaten yapmazsin birdaha
zamana birakin
bende iliskimi baslarda cok yiprattim ve bana cok soguk davraniyordu
ben ona farkettirmesemde cok kötü oluyordum ve aliniyordum
sonra biraz daha üzerine düsmeye baslasim zamanla yine eskisi gibi oldu
biraz sabretmelisin onu cok bunaltma

canim ben barismayi atlamisim:)

canim simdi biraz arada sogukluk olabilir,ama sen hic buna o konuyu hissetirme..hani sorun sendeyse yine ayni hatalari yapma..

mesela 8 senede neler oldu bizde neler ben o yüzden bir erkek ayrilalim ya da böyle birsey dediginde onlarin ciddi oldugunu düsünüreüm farkindaysan

kolay kolay demezler ya cok bunalmislardir ya da böyle yumusatacagini düsünmüstür..

simdi sorunlar ne o önemli,mesela sen tartisma cikariyorsun bu zamanda bunlardan kacin tabi ki hakliyken sus manasinda degil

ama ufak tefek seylere takip neden,nicin diye sorgulama..

mesela bak simdi sen deyince aklima geldi benimkide bana demisti ki benim kafami karisitiriyorsun demisti yani bizde nisan filan olacakti

ben ona cok üzüldüm cünkü simdiye kadar duymamistim kesin ciddilik payi vardi:)

benim davranislarimdan kaynakliydi,e biraz mülayim oldum,daha fevri konusmadan önce düsündüm-..

sorun neyse sen daha bilirisn düzeltmek icin onlara dikkat edersin..ki seviyorsaniz karsilikli bu olay mazide yer olur canim,

biz nisanlandik mesela simdide yine tartismalar oluyor gelip dönüp birbirmize bakiyoruz iste yeri gelince iolmamis gibi devam ediyoruz

mutluliuklar

canm benm öncelikle cevabın için ve yalnız bırakmadığın için çok çok tşk ederm ne kadar güzel allahım bir ömür boyu mutlu etsin sizi darısı başımıza allahın izni ile bu söylediklerini mutlaka dikkate alacagm canm mutlaka zaten artık çok dikkat edecegm insan oğlu nankör çok üzgünüm... :46 sevdiklerinin degerini bilmiyor onlar yanındayken kırıp üzüyor bunlardan biride benim. çok değişik yapım var benm çok değişik o hayatımdaken bazen aman gitse ne olur diye düşündüğüm anlar olmuştu biliyormusun ama dün bu olay olunca meger ben ne kadar seviyormuşum.. bu huyum çok kötüdür benim 8 yıllık birlikteliğiniz varmış birşey daha sormak istedm seni bulmuş ken :) hiç mi sıkılmadn be canm hiç mi maşşalah : nazar lardan saklasın güzel allahım .. senden ögrenecegm çk şey olmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…