Herkesin huyu suyu başka. Taşındığı yerde yabancı kalacağı için sizle daha çok vakit geçirmek paylaşımda bulunmak da isteyebilir, zaten sizi çok sevdiğinden görüşmeye devam etmek isteyebilir ya da oraya alışır, sizden uzaklaşır vs. Siz daha iyi bilirsiniz. Araya mesafe az buçuk girmiş zaten siz yazmışsınız. Ama dediğim gibi geri gelecek diye bakmayın olaya siz daha çok zor zamanımda yanımda oldu diye destek olmak istiyorum yazmışsınız. Şöyle diyeyim siz evlendiğinizde düğünüze gelmese üzülürsünüz bunu anlayabilirim ama geldiğinde 200tl, gram çeyrek va taksa da üzülür müsünüz? Eğer üzülürseniz takmayın cumhuriyet altını. Sizin de aklınız karışık demek ki içinizden de çok gelmiyordur. Yarım takın, ilişkinizin devamına göre ev hediyesi alırsınız o zaman.
Ekleme: Bir arkadaş yazmış. Bunun daha çocuk hediyesi var:) Siz cumhuriyet ile çıtayı yüksekten açmayın:) Yarım iyi...fazlasına gerek yok.
Yarım demişken, yarım altın taktığım bir arkadaşım düğünüme gelemedi hamileydi. Ben doğumuna kıyafet aldım internetten onun adresini verdim. Doğumumda da gelemedi kargoyla oğluma müzikli bir yenidoğan oyuncağı göndermişti:) Hala görüşüyoruz severim kendisini:) Dediğim gibi gelecek diye bakmayın.