- 24 Temmuz 2020
- 21
- 18
- 3
- Konu Sahibi demirkiz28
-
bende ki pek abi değil sadece lafta umursamadım umursamıyorum ne halleri varsa görsunler..Aaaa abiye bak. Şu durumda ben, 2 ev niye ona kalıyor, eşit böleceğiz diye arıza çıkartırdım.
yok zaten tutacağım abimi mkolundan kiracınn kapısına kiracı abimi tanıyor.. vereceğim hesap numarasını..Istedikleri lafları etsinler .evinizide kirasinida kimseye vermeyin kesinlikle . Bu arada hesap numarası şu bu tüm işleri kendiniz halledin bırakmayın abinize
2 kardeşiz.3 daire var. 2si abimn üzerine 1i benmHiçbirşey anlamadım.
kaç kardeşsiniz babanız size kaçar daire verdi bu daireler kimin üstünde görünüyor?
abimn topu topu balkona cam yaptrdı o borcu var 2 yılda bitmiştir. ev alabildiklerine göre..Benim anlamadığım abinin ne kadar borcu var ki senin evin kirasını istiyor. ?ona kalan evleri sattı mi yoksa kiradamıydı?
Birde kimseyi mutlu edemezsin.yapmışsın yapacağını.o senin evinse ister boş durur,ister satar,ister kiraya verirsin.amannnnn konuşurlarsa konuşsunlar. Boşver..versende vermesende kötü sensin
o yardım ediyor zatn varsa yoksa abime 2 yegenıme erkek yegende var ya hoop her sey ona..Halaya bak dıs kapının küflü mandalı.
Hesap numaranı ver paranı iste, halada cok acıyorsa kendısı yardım etsin abine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?