Bir tane olumsuz yorum görmediğim doktor yok....

pearlfish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
658
725
103
İstanbul
Yıllardır burun estetiği için doktor araştırıyorum. Tam buldum diyorum arkasından hopppp sakın bu doktora ameliyat olmayın yorumları... ya arkadaş bir tane bile mi işini iyi yapan doktor yok? Lütfen ama lütfen reklam yapacak olanlar konuma yorum yapmasın

Her yoruma inanmayın çok güzel burnu olupta beğenmeyen birçok kişi var fotoğraf görmeden inanmayın bence.ben 2 kere ameliyat oldum ve çok doktor araştırdım bazılari sırf ücreti yüksek diye nasıl olsa ona ameliyat olamam deyip bazi doktirlarin hakkında yalan yanlış şeyler yazıyorlar.

Siz peki memnun musunuz? Kime yaptırdınız?

Siz peki memnun musunuz ve kime yaptırdınız?
Benim ilk ameliyatımı özgür yörük yaptı erzurumda çok kötü ve başarısız oldu fotoğraf paylaştım bakabilirsiniz.revizyon ameliyatımı ankarada estetik cerraha oldum daha iki hafta oldu o yüzden şimdilik sonuçla ilgili yorum yapmıyorum şişlikler geçsin yazarım sonucu.

Kişiden kişiye degısmezmi olasılıklar yanı herkes hata yapabılır ama gerı donusu telafisi olsun ve gercekten işini düZgün yapan dr bence hatasınında arkasında durur Allaha bıraktım kaderim neyse o olsun dedim dr uma guvendım ve oldum 3. Haftamdayım bugun sımdılık ıyıyım yorumla öneriyle olacak iş degıl lakin konusarak goz goze içinizin rahat edıcegı kısıye olun,..Çok isim yapmıs kişilerde hata yaparak gelmedılermı bır yere denek olmayalım ama oyle tonlarca da para dokmeyelım bu ılk ameliyatlar ıcın gecerli revizyonlar malesef pahalıymış

İnşallah güzel bir sonuç alırsınız

Haklısınız kişiden kişiye değişir sonuçlar ama olumsuz yorumların çoğu doktorların hatalarının arkasında durmadıkları yönünde daha çok. Mesela bir ara fatih dağdelen ismini çok duydum tam görüşeyim dedim ooo ne yorumlar :) kafam o kadar çok karıştı ki... ameliyat günü alıp da iptal ettiğim 3 görüşmem oldu. Ve dediğiniz gibi bir de işin maddi boyutu var. Herkes birşeylerden kısıp, biriktirip ya da kredi çekip olmak istiyor bu ameliyatları. Bunun üzerine bir de başarısız sonuçlar alındığında maddi manevi yıpranma kaçınılmaz oluyor.

Pardon burda sanki benimle yaptığınız konuşmadan esinlenmişsin :) sırf ücreti yüksek diye yalan yanlış şeyler yazan kişi diye bahsettiğin bensem (ki sana özelden yazmıştım o da soru sorduğun içindi) şunu söyleyeyim. Yazdığım mesajda doktorun ücretinin yüksek olmasıyla ilgili bi şikayette bulunmamıştım ama düz mantıkla böyle bi çıkarımda bulunduysan bu senin cahilliğinden ve okuduğunu anlayamamandan dolayı. Ha bi de içinin fesat olması da var. Ne yazıkki senin gibiler burda bana fatura kesmediler diye ağlar ama "fiyatı yüksek diye doktorumu kıskaniyürlar" diye böbürlenmeyi severler. Görgüsüz.

Aynen oyle ve bılıyormusun bazen tonla para versen boş ülkemiz ıyı cerrahlarla dolu gerekırse yıllarca arastırmalı benım kararım 10 yılı buldu dusun ablam annem oldu ben cesaret edememıstım en son bende dedım ve guvendıgım kişiye oldum ıkı cocuktan sonra gelen cesaret olabıılırmı :)) sende bekle arastır emi suan 3 haftam oldı su gıbı gectı anlamadımmaşşallah ıns sonuc guzel olur kbb daha ıcıme sındı mesela plastıc cerrahlar genelde sankı nefesı esmi gecıyorlar bılemedım kbb bunu atlamaz gıbı kısıye ozel tasarım yapmalı hekim hasta ne ıstoyosa dan ziyade yuzune ne gıder bunları gozlemle

Ne ilgisi var çok ayıp ediyorsunuz ben başka doktorların hastalarından yorumlarından bahsettim sizle olan konuşma aklıma bile gelmedi ayrıca ben hangi doktora ameliyat olduğumu yazmıyorum.siz kendinizi belli ediyorsunuz ayrıca beni neden bu kadar takip ediyorsunuz her yazdığıma neden bakıyorsunuz.komiksiniz ben 40 bin ödedim ameliyat oldum size ne?doktora helâli hoş olsun: )gerekirse bir daha öderim yazık ya boş boş konuşmayın.gorgusuz olan sizsiniz bahsettiniz doktorun ücreti yüksek bunu bile bile gidiyorsunuz sonrada fesatliktan karalamaya çalışıyorsunuz ben doktorların yerinde olsam sizin gibilere randevu bile vermem.doktorlar tabiki emeğinin karşılığını alacak sırf ücreti yüksek diye rezillik yapmayın kimse sizi zorla muayeneye çağırmıyor kendiniz gidiyorsunuz.akilsizsin ve dengesiz.o kadar akıldan yoksun ki herşeyi kendi üzerine alıyorsun.hadsiz ve görgüsüz olan sizsiniz.karalamaya çalışıyordun evet bunu fark ettim ve ciddiye almadim .yok kasintiymista bilmem ne. tabi ya ücreti yüksek o yuzden çirkeflik yaptığınızi söylemiyorsunuz da saçma salak şeyleri bahane ediyorsunuz.akil yoksunu gerizekalı seni.

Senin gibilerle muhattap olmaktan igreniyorum para deyince aklınız gidiyor.benim ödediğim paranın tasası sana kalmadı.kendi hayatına bak sen.gerizekalı.

Önce seni düşünerek yazmamıştım diyip sonra evet karalamaya çalışıyordun demek :) burdaki çelişkiyi farkedemeyecek kadar cahilsin maalesef. Ayrıca seviyeyi iki dakikada mahalle kavgası seviyesine düşürdün. Aferin. Eğitim düzeyin ilkokul be teyze. Bana gerizekalı diyene kadar bir iki kitap oku. Senin gibilere müstehak gerçekten:)

Senin gibilerle muhattap olmaktan igreniyorum para deyince aklınız gidiyor.benim ödediğim paranın tasası sana kalmadı.kendi hayatına bak sen.gerizekalı.
Hemen kendi üzerine alındığına göre demekki zaten o amaçla yazmışsın.aklimi seveyim senin gibi samimiyetsizleri niyetini anlamak hiç zor olmuyor)))en azından kendinin ne 'mal 'olduğunu biliyorsun.pislik

Hemen kendi üzerine alındığına göre demekki zaten o amaçla yazmışsın.aklimi seveyim senin gibi samimiyetsizleri niyetini anlamak hiç zor olmuyor)))en azından kendinin ne 'mal 'olduğunu biliyorsun.pislik
Pislik ve gerizekalı öyle mi? Avukatım ben teyzecim hatirlarsan sana diğer doktora dava açman için hukuki bilgi vermiştim :) hakaretten dava açıyorum yarın ilk iş haberin olsun. Hakaretten 3 ay hürriyeti bağlayıcı ceza ye de aklın başına gelsin.

Ezik para deyince aklin gitti benim ameliyatım geyet başarılı geçti senin gibi eziklerde 40 bin tasasina düştü.ben 27 yaşındayım ne teyzesi mal benden yaşca büyüksündür.sen kendi yazdığın yorumu oku önce sonra bana laf söyle.senin gibiler doktorları karalamaktan başka birşey yapmıyor paran yoksa gitme o doktora başka doktora git.senin gibiler her doktoru kötü görür

Yav he teyze he. Derdini savcıya anlat iyi de bi avukat tut.

Senin yazdıkların hakaret olmuyor mu aç hemen bende karşı dava açayım.yorumunu oku bana durup dururken saldırıyorsun sen başlattın.mahkeme herkese açık git bakalım.kendi üzerine alınıp laf söylersen hakaret edersen cevabını alırsın.kendi yazdıklarına bak önce.

Merak etme hukuki konuları senden iyi biliyorum. O başlattı dersin hakime :) benim söylediklerim hakaret içermiyor ama seninkiler direk kişisel hakaret. Kaydettim mesajlarını artık düzenleyip değiştirsen de faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…