Yalan söylediğin buradan belli bütün yorumlar duruyor bu forumda hicbir zaman yorumlar silinmiyor.senin niyetin ne?forum yöneticileri açıklar zaten hicbir üye yorumları silemez ve şikayet edilse bile yorumları silinmez.belliki amacın başka ama bu kadar komiksin daha sitenin kurallarından haberin yok gelmiş burada hikaye anlatıyorsun.yalan söylediğin böyle ortaya çıkar.goz göre göre yalan söylüyorsun ve utanmıyorsun.yorumlar duruyor.Diğer hanfendi silmiş yorumlarını yada şikayet ettiği için silinmiş.
Valla ben gülüyorum da sana gülmüyorum. Diğer üyeye gülüyorum ben. Önceki hakaret dolu küfürlü mesajlarına bak bi de şimdiki mesajlarına. Ey hukuk sen nelere kadirsin. Ağır cezacı değilim bu arada, seni gerçekten avukat olduğuma inandırmaya çalışacağımı mı düşüyorsun? :) çok şeker.
Ev hanımıyım 40 bin tl ödeyip ameliyat oluyorum (yazdigin hikayeye bak)sen gerçekten normal değilsin sen avukatsın ama doktorun ücreti yüksek diye kotuluyorsun(buna kim inanır?) .cok garip soylediklerin.bence sen 40 50 yaşında mutsuz terkedilmiş yaşlı parası olmadığından doktorları kötüleyen ev hanımısin ve bunları başkasına yakıştırıp bu durumdan kurtulmaya çalışıyorsun.yorumlar silindi diye yalan söylüyorsun ki bu foruma üye herkes yorumların silinemyecegini biliyor bu kadar kolayispat edilecek bir konuda rahatlıkla yalan söylüyorsun ve bence hiç normal değilsinValla ben kimseye küfredemiyorum senin gibi. Senin de 40 50 yaşlarında mutsuz bi ev hanımı olduğunu düşündüm yalan yok. Yaşına göre davranmak pis ağızlı olmak leş leş küfürler etmek değildir. Yazık böyle sorunlu öğretmenler yüzünden ülke bu halde. Öğretmenin kendisi insanları fakir diye aşağılamaya çalışıyor önüne gelene küfrediyor çocuklar ne yapsın. Ayrıca sana yazan yok sen yazıp duruyorsun ama bunun farkına varmak zor tabii senin için. Neyse uzadı, seni sessize alıyorum küfretmeye devam edebilirsin görmeyeceğim nasılsa.
Oncelıkle herseyın bı cozumu vardır telkın et kendını ve suankı durum zor elbette ama sukur et ve ne yapılabilir sakınce dusın olasılıklara kulagını kapa ve ıyı bır cerrah bul konus fıkır al tarafsz senı müşteri gıbı gormeyenO doktorun neden bu kadar isim yaptığını amerikan hastanesi gibi kaliteli bir hastanenin ameliyathanesini kiralayabilmesini bende anlamadım ismine ve instagramdaki paylaşımlarına güvendim tekrar revizyon nasıl olucamki ortada burunmu bırakmış burnum komple kadavradan onların sökümü çok zormuş burun derisinin yırtılma riski varmış hadi çıkardılar yeniden baştan yine yapmak zorunda kalıcaklar ve her ameliyatta riskler dahada çok artıyo bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım olmasam böyle yaşanmıyo koyduğu kıkırdaklarda aşırı bir kasma var benim revizyon ama kocaman bir burnum vardı kendi kıkırdaklarım revizyon olmama yeterliydi nerden bilebilirdim kendi kıkırdaklarımı çıkarıp öyle kadavra takacağını ayrıca burdan birisi süreyya şeneldirin tam 7 tane hastasıyla konuşmuş onlarada bana yaptığı gibi aynı şekilde ameliyat yapmış süreyyanın ameliyatından çıkan bütün revizyon hastaları ağır depresyonda aynı benim gibi
Avukatim deyip beni ev hanimi diye küçümsüyor daha 27 yaşındayım 40 50 yaşında da olabilirdim ama nasıl avukatsa bunu da bir insanı küçümsemek için kullanıyor teyze demeyi bile kullandı yok cahil yok görgüsüz dedi durdu.neyse konu gerçekten farklı bir yere gitti ben üye ya da doktor adi yazmadan sadece gözlemimi yazdım durup dururken üzerine alınıp bana saldırıyor.boyle birseyin muhattabı olmaktan çok üzgünüm kusura bakmayın ev hanımları bizim için çok değerli gerçek avukatlar doktorlar öğretmenler de öyle.konu bencede kapansın.Bu arada ev hanımı derken ? Gayet takdir edilen ıkı cocuk annesi ve ev hanımıyım lütfen ev hanımlarına ithamda bulunmayalım meslek sahıbı olmak okumak malesef cehalete engel degıl zira cok okumak herseyı bılmek degıldır bilin istedim ve tartısmayın artık sonu yok hakıkaten taraf degılım lakin konuyu takıp etmeye caısıuorum ama karmasık hale geldı evet sız basarılı bır oğretmen olun dıger bayanda basarılı avukat neden bu kadar tartısma geregı konu kapansın olmaz mı?
Hımm bana da nedense plastik cerrahi daha güzel yapar gibi geliyor ama bu kumar gibi birşey :) doktorun enerjisinin bile tutma durumu var :) şekli ortaya çıkınca mutlaka haber bekliyorum sizden memnuniyetiniz konusunda :) ve inşallah çok güzel olur sonuçAynen oyle ve bılıyormusun bazen tonla para versen boş ülkemiz ıyı cerrahlarla dolu gerekırse yıllarca arastırmalı benım kararım 10 yılı buldu dusun ablam annem oldu ben cesaret edememıstım en son bende dedım ve guvendıgım kişiye oldum ıkı cocuktan sonra gelen cesaret olabıılırmı :)) sende bekle arastır emi suan 3 haftam oldı su gıbı gectı anlamadımmaşşallah ıns sonuc guzel olur kbb daha ıcıme sındı mesela plastıc cerrahlar genelde sankı nefesı esmi gecıyorlar bılemedım kbb bunu atlamaz gıbı kısıye ozel tasarım yapmalı hekim hasta ne ıstoyosa dan ziyade yuzune ne gıder bunları gozlemle
Canım öyle birşey yok benim muhteşem aldığım nefesimi kbb doktoru süreyya şeneldir denilen adam o kadar daraltmışki şu an nefesimi zor alıyorum burnumda sadece hafif çökük olan sırta kadavra kıkırdağı koymak yerine bütün burnumu komple kadavradan ve yamuk yumuk yapmış ve saymadığım daha birsürü sıkıntı var burnumla ilgili bu kadar vicdansız insanlıktan uzak bir doktor ameliyattan sonra bu genç yaşımda hayatım bir anda karardı yaşamak bile istemiyorum artık
Demek ki instagram fotolarına güvenmemek gerekiyor. Birebir hastaları bulup iletişime geçmek lazımO doktorun neden bu kadar isim yaptığını amerikan hastanesi gibi kaliteli bir hastanenin ameliyathanesini kiralayabilmesini bende anlamadım ismine ve instagramdaki paylaşımlarına güvendim tekrar revizyon nasıl olucamki ortada burunmu bırakmış burnum komple kadavradan onların sökümü çok zormuş burun derisinin yırtılma riski varmış hadi çıkardılar yeniden baştan yine yapmak zorunda kalıcaklar ve her ameliyatta riskler dahada çok artıyo bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım olmasam böyle yaşanmıyo koyduğu kıkırdaklarda aşırı bir kasma var benim revizyon ama kocaman bir burnum vardı kendi kıkırdaklarım revizyon olmama yeterliydi nerden bilebilirdim kendi kıkırdaklarımı çıkarıp öyle kadavra takacağını ayrıca burdan birisi süreyya şeneldirin tam 7 tane hastasıyla konuşmuş onlarada bana yaptığı gibi aynı şekilde ameliyat yapmış süreyyanın ameliyatından çıkan bütün revizyon hastaları ağır depresyonda aynı benim gibi
Benim de öyle olmuştu bir ara. Sabah kalkıyordum burun akşam yatıyordum burun :) inşallah gönlümüze göre iyi doktorlara rast geliriz.Biz de eşim için araştırıyoruz.Kemik et kıkırdak varmış ,olmuşken düzelttirsek dedik.Murat Üstündağ’ı d düşündük.İnstagramında Fotoğraflar var baya.Ana sayfam burun doldu
Başka da eklemedim kbbci.Karar veremedik belki de sadece sorunu giderip estetiği hiç karıştırmayız
Evet çok göreceli bir durun. Benim pinokyo burun diye beğenmediğim burunlara ayılıp bayılanlar var :)Herkesin beklentisi farklı olduğu için kimi sonucu beğeniyor kimi beğenmiyor. Benim aşırı yapay bulduğum buruna bir başkası ayılıp bayılıyor mesela..
Ahahha dimi :)) resmen kumar ama ben sabtrettim ve ınsallah ıyı olur seklı cok minnoş kalkık az kavisli guzel maşallah ama ödemli tabı henuz 22 gun oldu bakalımHımm bana da nedense plastik cerrahi daha güzel yapar gibi geliyor ama bu kumar gibi birşey :) doktorun enerjisinin bile tutma durumu var :) şekli ortaya çıkınca mutlaka haber bekliyorum sizden memnuniyetiniz konusunda :) ve inşallah çok güzel olur sonuç
tabıı cok goreceli mümkünse hasta yorumlara bakmıcak hanı drun ve kendısının ortak paydada bulusması mühim benim burun ucu septum dusuktu epey fazla kaldırdıki ödem gıdıp derı kendını bıraktıgında insin diye dudak burun mesafemi actı ıyı oldu he suan epey kalkık sorun etmıyorum ınecek ınmese bıle havalı bısey oldum :) dr uma bıraktım bıraz bı baktım babynose olmus o tombik burnum ödemlrrde ınse şıkkıdı şıkkıdı oynıcamHerkesin beklentisi farklı olduğu için kimi sonucu beğeniyor kimi beğenmiyor. Benim aşırı yapay bulduğum buruna bir başkası ayılıp bayılıyor mesela..
Benim de öyle olmuştu bir ara. Sabah kalkıyordum burun akşam yatıyordum burun :) inşallah gönlümüze göre iyi doktorlara rast geliriz.
Fotoğraf paylaşır mısınız.Benim de burnumu süreyya şeneldir mahvetti allah kendisinin burnundan getirsin kendisinin hastalarına yaşattığını yaşasın o adam kesinlikle ruhsal bir hastalığı var rabbim burnundan getirsin hayatımda hiç bir insandan böyle nefret etmemiştim. Onun yüzünden nefes alamıyorum ve kendimden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?