Bir tane olumsuz yorum görmediğim doktor yok....

Diğer hanfendi silmiş yorumlarını yada şikayet ettiği için silinmiş.
Yalan söylediğin buradan belli bütün yorumlar duruyor bu forumda hicbir zaman yorumlar silinmiyor.senin niyetin ne?forum yöneticileri açıklar zaten hicbir üye yorumları silemez ve şikayet edilse bile yorumları silinmez.belliki amacın başka ama bu kadar komiksin daha sitenin kurallarından haberin yok gelmiş burada hikaye anlatıyorsun.yalan söylediğin böyle ortaya çıkar.goz göre göre yalan söylüyorsun ve utanmıyorsun.yorumlar duruyor.

Avukatlik sorulari ile ilgili her seyi es gecip diger konulara cevap veren birinin avukatligini ispatlamasini tabikide beklemiyorum :) imkansizi istemek sacma olur. Cokkk sekerrr ...

Ev hanımıyım 40 bin tl ödeyip ameliyat oluyorum (yazdigin hikayeye bak)sen gerçekten normal değilsin sen avukatsın ama doktorun ücreti yüksek diye kotuluyorsun(buna kim inanır?) .cok garip soylediklerin.bence sen 40 50 yaşında mutsuz terkedilmiş yaşlı parası olmadığından doktorları kötüleyen ev hanımısin ve bunları başkasına yakıştırıp bu durumdan kurtulmaya çalışıyorsun.yorumlar silindi diye yalan söylüyorsun ki bu foruma üye herkes yorumların silinemyecegini biliyor bu kadar kolayispat edilecek bir konuda rahatlıkla yalan söylüyorsun ve bence hiç normal değilsin

Oncelıkle herseyın bı cozumu vardır telkın et kendını ve suankı durum zor elbette ama sukur et ve ne yapılabilir sakınce dusın olasılıklara kulagını kapa ve ıyı bır cerrah bul konus fıkır al tarafsz senı müşteri gıbı gormeyen

Bu arada ev hanımı derken ? Gayet takdir edilen ıkı cocuk annesi ve ev hanımıyım lütfen ev hanımlarına ithamda bulunmayalım meslek sahıbı olmak okumak malesef cehalete engel degıl zira cok okumak herseyı bılmek degıldır bilin istedim ve tartısmayın artık sonu yok hakıkaten taraf degılım lakin konuyu takıp etmeye caısıuorum ama karmasık hale geldı evet sız basarılı bır oğretmen olun dıger bayanda basarılı avukat neden bu kadar tartısma geregı konu kapansın olmaz mı?

Avukatim deyip beni ev hanimi diye küçümsüyor daha 27 yaşındayım 40 50 yaşında da olabilirdim ama nasıl avukatsa bunu da bir insanı küçümsemek için kullanıyor teyze demeyi bile kullandı yok cahil yok görgüsüz dedi durdu.neyse konu gerçekten farklı bir yere gitti ben üye ya da doktor adi yazmadan sadece gözlemimi yazdım durup dururken üzerine alınıp bana saldırıyor.boyle birseyin muhattabı olmaktan çok üzgünüm kusura bakmayın ev hanımları bizim için çok değerli gerçek avukatlar doktorlar öğretmenler de öyle.konu bencede kapansın.

Hımm bana da nedense plastik cerrahi daha güzel yapar gibi geliyor ama bu kumar gibi birşey :) doktorun enerjisinin bile tutma durumu var :) şekli ortaya çıkınca mutlaka haber bekliyorum sizden memnuniyetiniz konusunda :) ve inşallah çok güzel olur sonuç

Biz de eşim için araştırıyoruz.Kemik et kıkırdak varmış ,olmuşken düzelttirsek dedik.Murat Üstündağ’ı d düşündük.İnstagramında Fotoğraflar var baya.Ana sayfam burun doldu

Başka da eklemedim kbbci.Karar veremedik belki de sadece sorunu giderip estetiği hiç karıştırmayız

inşallah iyi bir doktor bulup düzelttirebilirsiniz.

Demek ki instagram fotolarına güvenmemek gerekiyor. Birebir hastaları bulup iletişime geçmek lazım

Herkesin beklentisi farklı olduğu için kimi sonucu beğeniyor kimi beğenmiyor. Benim aşırı yapay bulduğum buruna bir başkası ayılıp bayılıyor mesela..

Benim de öyle olmuştu bir ara. Sabah kalkıyordum burun akşam yatıyordum burun :) inşallah gönlümüze göre iyi doktorlara rast geliriz.

Bu arada karışmış buralar bu kadar gerilecek işi tartışmaya hakarete vardıracak kadar birşey de yok ortada yani en azından ben göremedim

Ahahha dimi :)) resmen kumar ama ben sabtrettim ve ınsallah ıyı olur seklı cok minnoş kalkık az kavisli guzel maşallah ama ödemli tabı henuz 22 gun oldu bakalım

T
Herkesin beklentisi farklı olduğu için kimi sonucu beğeniyor kimi beğenmiyor. Benim aşırı yapay bulduğum buruna bir başkası ayılıp bayılıyor mesela..
tabıı cok goreceli mümkünse hasta yorumlara bakmıcak hanı drun ve kendısının ortak paydada bulusması mühim benim burun ucu septum dusuktu epey fazla kaldırdıki ödem gıdıp derı kendını bıraktıgında insin diye dudak burun mesafemi actı ıyı oldu he suan epey kalkık sorun etmıyorum ınecek ınmese bıle havalı bısey oldum :) dr uma bıraktım bıraz bı baktım babynose olmus o tombik burnum ödemlrrde ınse şıkkıdı şıkkıdı oynıcam

Bence doktorlar her hastaya aynı özeni göstermiyorlar. Bu sebeple iyi ve kötü yorumlar var. Yoksa becerikli olanı çok. Bir hastanın burnu, diğerinin kötü. Neden? Bence sebep bu.

Benim de burnumu süreyya şeneldir mahvetti allah kendisinin burnundan getirsin kendisinin hastalarına yaşattığını yaşasın o adam kesinlikle ruhsal bir hastalığı var rabbim burnundan getirsin hayatımda hiç bir insandan böyle nefret etmemiştim. Onun yüzünden nefes alamıyorum ve kendimden nefret ediyorum

Fotoğraf paylaşır mısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…