BİR TANEDE Mİ GÖRÜCÜ ÇIKMAZ YA DA KİMSE TANISTIRMAZ:(

Inanirmisin bende bekar kendi ayaklarinin üstünde durup calisab bayanlara imreniyorum..

Herşeyin hayırlısı inşallah en yakın zamanda evlenirsiniz

Ay sizde diyemiyor musunuz "millet evlenirken ben kariyer yaptım, şimdi olursam kariyerli bir anne olacağım, kırk yaşında kaynana olmayacağım" diye:))

Bu kk nın en çok bilmeden konuşup insanı gerim gerim geren sahıslarından nefret ediyorum.yahu kadın derdini anlatmış ne gericiliği kalmış ne de koca düşkünlügü.kadın ısrarla sosyalim dediği halde yok evde oturma yok gez toz bilmemne..arkadaşım derman olmayacaksanız yorum da yapmayın!!yargılamayın!!ya doğru dürüst yorum yapmayı ögrenin ya da çıkın şu forumdan.ne kadar sıkıcı bir hale getiriyosunuz burayı

Şöyle her ortamda dengesizce konuşan gerizekalılardan midem bulanıyo.. İnsanların hassasiyetlerini,ne yaşadığını,ne düşündüğünü bilmeden böyle hassas mevzulara yorum yapan insanlar bana hep boş kafa gelmiştir çünkü kendisine göre hayattaki tek başarısı koca bulup evlenmek..Bi de çocuğu olduysa tamamdır, artık o bununla övünebilir hale gelmiştir ve çocuğu,kocası olmayanlar başarısızdır bu boş kafaya göre..
Böyle boşa hayat geçirmiş, empatiden yoksun bencil düşünceli insanları kaile bile alma...

Sosyal medyada gördüğün o mutlu mesut tablolara gelince onları hele hiç ciddiye alma..Onlar yeni nesil kırolar çünkü..Kıro olmak için altın zincir takip gömleğin yakasını açmak,beyaz çorap giymek ya da bilmemkaç ayar altın bileziklerini takıp gezmelere gitmek gerekmiyor..İnan bunlar daha sevimli geliyor sosyal medyadaki yeni nesil kıroları gördükçe.

Bebiş ve kociş konulu paylaşımlar,hepsi dünyanın en harika kocişine ve en pembiş evine sahiptir filan..Aslına bakarsan kocası evde gaz çıkara çıkara burnunu karıştıran bi tiptir,kendisi de english homelarda gezmekten ve evde bunların fotoğrafını çekip paylaşmaktan başka bir iş yapmayan kekonun tekidir. Sakın bunlara heveslenip de yeterince sevmediğin biriyle evlenip mutluluğu gelinlik modelinde,koltuk renginde,ev dekorunda aramayasın..

Anlayabiliyorum seni, bir eş,bir çocuk istemen gayet insani bir duygu..Sadece ona kanalize olma farklı şeylere yönel.Kurslar,değişik aktiviteler vs..
Ve inşallah birgün seveceğin,sana değer veren biri çıkar karşına..

Size hiç mi okulunuzdan, çevrenizden, iş ortamınızdan v.s. yaklaşan olmadı? Ya da önceden olanları hep geri çevirdiniz de şimdi mi yok artık?

Allah gonlunuze gore versin cogu insan bunu ister zaten.evlenip bir aile olmak.ama hayirlisini isteyin bol bol dua edin ne guzel mesleginiz var.sosyal medya ya takilmayin derim siniriniz bozulur her yer vicik vicik gormemis dolu.koca bulup cocuk dogurmayi bir marifet gibi goren bos kafali insanlari kaale almayin onlarda beyni saman dolu eee samanla besleniyolar cunku okadar calisiyor bosverin muhatap olmayin mutlu bir yuva kurmaniz dilegiyle..

Bir insan neden durduk yere çıkıp da 30 yaşından sonra anne olanlar çok kötü der ki. Bir yarası vardır sizinle ilgili, umursamayın.

Annem 35 inde doğurdu beni. Canım annem Arkadaşınız saçmalamış , üstelik bu durumun nesi komik yahu.

görücü demek hiç tanımadan sevmeden evlenmek değil birileri seni karşı tarafa uygun görür
iki taraf birbirni tanımak isterse olur
hem herkez severek aşık olarak evlenmek zorundamı
belki aşık olamıyor sevemiyor
benden büyük sayılırsınız
insan bekledikçe sabrı daha da azalıyor
evlilik kadermi yoksa insan kendi kadereini mi belirler bilmiyorum
bende 25 yaşındayım çevremde çoğu arkadaşım evlendi 2 çocuğu olan bile var
ailem olsun çevrem olsun banada baskı yapıyor
hep birilerini bulup söylüyolar bakınca içim ısınmıyor
benim istediklerimi ailem beğenmedi
şu saaten sonra kimseyi sevemem diyorum
kandırıldım çünkü güvenmek zor
sabır edin inş allah gönlünüze göre verir

Ya da bunları hayal etmeyenler kociş meraklısı değildir belki
Daha ne saçmalıkta genellemeler duyabilirim acaba burada...

Evet bir genelleme yaptım tabi siz küçük bir azınlık içerisinde olabilirsiniz ama her kadın anne olmayı sevdiğiyle aynı evi paylaşmayı ister...
Bunu çok kötü bedbaht birşeymiş gibi yansıtmak doğru mu??

Evlilik hiç hayal etmedim istemedim deyipte şu an evli olmak da ayrı bir tezat...

Hoş Bizde oturup toz pembe hayaller kurup evlenmiş olmak için evlenmedik, bir hedefimiz bir planımız elbet oldu ulaştık gerçekleştirdik evlendik şimdi daha farklı hedefler planlar (çocuk pış pışlamaktan da bahsetmiyorum ayrıca)...

Herkesin görüşü düşüncesi farklı evlenmek istemez hayal etmez evlenmez ve kendisini farklı yönde geliştirir değerlendirir saygı duyarım amenna ama bu konuda kendisiyle çelişenlere değil...

Evlilik hayali kurmadan evlendik diye kendimizle çelişiyor mu olduk?
Kurmadık yahu hayal, zorla mı kurdurtacaksınız? Toplum normlarına uyum sağlamak için evlenmişizdir belki. Ya da sırf ilişkimiz resmiyete dökülsün diye, ortaklık yapmışızdır kağıt üstünde.

Konu sahibinin hayalleri de sizinkiler de beni ilgilendirmiyor. Eleştirdiğim nokta bunun hayalini kurmak değil. Zira herkesin hayaline kimse karışamaz. Beni konuda rahatsız eden şey konu sahibinin cahil cühela komşusunun söylediklerinden bu kadar etkilenerek 30'undan önce evlenmeyecek bebe yapamayacak diye karalar bağlaması oldu. Yoksa bir kadının ya da bir erkeğin evlenmek istiyor oluşu pek umurumda değil. Hatta cahilin lafıyla karalar bağlaması da umurumda değil, sadece vah kadının haline derim ki dedim de zaten. Birilerinin birşeysi olamadı diye bu kadar üzülmemeli bir insan.

Ve genellemeler, hoş değil sayın kocasının piremsesi.

mesleğin nedir?

Çünkü herkes hayalini kurduğu şeyleri yaşıyor dimi
Evliliği hayal etmeyen ya çocuktur ya yaşlı'dan herkes evlenmek istemez hayal etmez'e... vay be... Kim daha çelişkili ola ki?

Kocamın piremsesi değilim prensesiyim :)
Neden buna takıldın ki??
Bizde hayaller kurarak ay evlensemde pembe panjurlu evim olsun diyerek evlenmedik, hemde en B.ktan aşktan ilişkiden tamamen umudumu kestiğim de eşimle tanıştım, neyse hikaye anlatacak değilim burada...

Ayrıca toplum normuna uyum sağlamak için kağıt üzerinde ortaklık kurmak için olan evlilik yani olmuş olmak için oldurulan evlilik de bana ters, ama zira buda beni ilgilendirmiyor...
Herkesin özgürlük hakkı var herkes kafasına göre... Üzerinde de fazla durulacak bir konu değil bu...

Bence akışına bırak. Hayatını yaşa. Kendine ayırabildiğin her anın tadını çıkar. Elbet sen de hayırlısı ile evlenir çoluk çocuğa karışırsın. İnan o zaman bu yazdığın yazıdan ötürü üzülürsün. Niye böyle birşeyi kafama taktım diye. Allah yardımcın olsun.

Çünkü herkes hayalini kurduğu şeyleri yaşıyor dimi
Evliliği hayal etmeyen ya çocuktur ya yaşlı'dan herkes evlenmek istemez hayal etmez'e... vay be... Kim daha çelişkili ola ki?

Evlilik hayal ettim diye bir cümle kurmadım madem okuyorsun detaylı oku yada okuma es geç yazdıklarımı...

Herkes hayal ettiğini tabikide yaşamıyor hem fikiriz...
Az öncede söyledim üzerinde fazla durmaya değer bir konu değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…