Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Şimdi böylesine laf söyleyince banlanmak olmamalı bence
Burdan yetkililere sesleniyorum
Yok valla hakaret amaçlı değil, gerçekten çok garip. Çişi geliyor diye el kadar çocuğu otobüse yalnız bindirecek, çocuk kabul etmiş, bunu da normal görüyor.

Yok valla hakaret amaçlı değil, gerçekten çok garip. Çişi geliyor diye el kadar çocuğu otobüse yalnız bindirecek, çocuk kabul etmiş, bunu da normal görüyor.
Ay böyle bir kadının var olduğuna inanmak istemiyorum,gülmekten şimdi ben altıma kaçıracam o da ayrı mesele

Banlanmanın keşke kuralı olsada şurda istediğim gibi yazsam hanfendiye..
cidden 7 yaşındaki çocuğu ptobuse bindircekmiş
Kendisi arabada müzik dinleyerek gidicekmiş şakamısın sen yaaa.
Komedisin resmen. Kardşeim bana böyle bi teklif etse. Elimden zor alırlardır herhalde..

Böyle kardeşi aynı ortamda tanımamazlıktan gelirim. Sır gibi saklarım herkesten, utanırım söyleyemem.

yetişkin bezi tak git bacım al sana çözüm?

Kıız sen hangi şehirdesin, şehir bilgisi ver, musluk sularına baksınlar bir, bir şey mi katıyorlar diye.

Sürekli lavabo ihtiyacı oluyormuşmuş. E uçakla git. İnsanlara salça olup bir de sürekli ihtiyacının karşılanması için yolda malamat edecek
Çocuğun çişi daha çok gelir 7 yaşında bir çocuğun yapabileceğini bile yapamıyor nasıl evlendi hayret

Siz deli misiniz ? Sizdeki can çocuktaki değil mi ? Siz gidin otobüsle müzik dinleye dinleye o çok para sandığınız 100-150 liraylada çorba içerseniz yetmezse iban atın 100-150 de ben göndereyim
Gözümden yaş aktı

Kıyamam çanaaa. Kocan velin olarak arayıp karıcığımı götürün mü diyecek? Çenin cezai ehliyetin de yoktur eminim. Kocan kesin sen gidince aldatacak seni, seni göndermenin yerini yapıyor. Kesin buldu akıllı bir kadın

Sen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
Siz kedi babasısıniz efem kedi babası,Ayla hanım ve Sabri bey diyalogları canlandı birden gözümde.

Çocuğa kadar onca kişi varken neden çocuğu seçtin otobüse bindirmek için? Ya trolsün ki umarım öylesin, ya da saçma sapan yaşayan birisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…