- 19 Mayıs 2020
- 47.319
- 212.576
- 598
Koca boşar kurtulur da kimse evladını kardeşini seçemiyor.kimse kafasına silah dayayıp kendisiyle evli kalmaya zorlamıyordur kocasını. koca normal olamaz diye düşünüyorum
Yaaa küçük beyinli diye buna derim olmamış fakecm uydurmak zor iş..Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Seni koca da istemiyor demekki postalamaya çalışıyor hahahOna kıyamam ki babam zaten hep işleri bozan yaşlı haliyle tatilde ne işin var bide kulübe fln gitmek istiyor arabada sürmeyecek zaten otobüse bin yok gelme sen diyoruz yok illa gelcem diye tutturdu çocuk gibi yeğenim daha akili kavga etmeyin diyor eşimde hâl böyle olunca sinirlendi herkese yer var benim karıma mi bi yer bulamadinz diye bugün arayacak ama kendileri Eylül de eşimle tatile gidecez diye demedikleri kalmadı
Delisin sen bacım ayrıca Ergensin belliArkadaşlar ben size derdimi açtım yazdım gelen tepkilere bak neredeyse bana ne kötü teyzesin diycekler var ben her şeyi düşündüm yigenim için onu çok seviyorum o zaten kendisi de istiyor otobüsle gelirim teyzem de gelsin orda birlikte yüzcez diyor ben yigenimi nasl düşünemem şaka gibisiniz ya her geldiğinde bize ona en sevdiği tatlıdan yaparim bile
O yeğen sensin...Arkadaşlar ben size derdimi açtım yazdım gelen tepkilere bak neredeyse bana ne kötü teyzesin diycekler var ben her şeyi düşündüm yigenim için onu çok seviyorum o zaten kendisi de istiyor otobüsle gelirim teyzem de gelsin orda birlikte yüzcez diyor ben yigenimi nasl düşünemem şaka gibisiniz ya her geldiğinde bize ona en sevdiği tatlıdan yaparim bile
Kocanla mi konusucan kediyle mi?&₺&₺<₺<Sen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
OTobuse sondayla mi binsin el insaf bxhxhxhx18 yaşından küçük bireylerin kararlarını o yüzden aileleri alıyor ya hanımefendi, hani ebeveynlik diyoruz ya biz buna.
7 yaşındaki çocuğa "teyzecim sen otobüsle gider misin?" dediniz, o da "oluuuuuy" diye mi cevap verdi?
Sidik torbanızın yeğeninizden kıymetli olması ne kadar acı.
Ya bu nasıl kenddini bilmezlik ne kadar saçma bir yorum tabiki de KEDİ ile konuşacak. O kedi uğruna kimler dayak yedi sen iyi misinnnnn ?Kocanla mi konusucan kediyle mi?&₺&₺<₺<
Yok deve demek istiyorum.yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi
Yüzsüzlük aileden geliyor tabi hepinizin normali olmuş.İstemediklerini nerden çıkıyorsunuz onlar benim ailem ne demek yapışmak sanki yabancı birileri mi tabiki de gidicem tatile onlarda ben eşimle eylülde tatile gitcem gelmek istiyorlar illa bizide götür biz burda evde otururken sen nasl tatil yapcaksn diyorlar
Zeka seviyen 7 yaşındaki çocukla bir olamaz değil mi? Böyle yaşamak zor olmuyor mu? Nasıl hayatta kalıyorsun?Arkadaşlar ben size derdimi açtım yazdım gelen tepkilere bak neredeyse bana ne kötü teyzesin diycekler var ben her şeyi düşündüm yigenim için onu çok seviyorum o zaten kendisi de istiyor otobüsle gelirim teyzem de gelsin orda birlikte yüzcez diyor ben yigenimi nasl düşünemem şaka gibisiniz ya her geldiğinde bize ona en sevdiği tatlıdan yaparim bile
Şimdi böylesine laf söyleyince banlanmak olmamalı benceZeka seviyen 7 yaşındaki çocukla bir olamaz değil mi? Böyle yaşamak zor olmuyor mu? Nasıl hayatta kalıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?