Kadının akıl sağlığı yerinde değil galiba tövbe tövbeKonu sahibi kedisine doğum günü için mekan tutmak isteyen, akşam kedisi yalnız kalmasın diye baska odada kediyle yatan, kaynanası tuvaletin kapısini açtı - kedi tuvaletin fayansina bastı diye 'mikrop kaptiysa sizi öldürürüm' diyen, ağlayıp veteriner arayan bir fake
Ne içiyorsan onu içmeyi bırak artık demiş. SjsjsjCiddi ciddi bu teklifi yaptınız mı gerçektenablanız ne dedi peki?
Haha, ay hatırladım o konuyu. Yetişkinlik yaşı artık 30'a yanaşıyor. Hayırlısı artık.Burası dalga geçebileceğiniz bir yer değil. Kedisine parti yapmak isteyen üye dersem hatırlayanlar olur mutlaka. Git kendine başka uğraşlar bul.
7 yaşında çocuk kabul etti diye otobusemi bindirilir saçmalamayın iyice konuyu tamamen linç yemek için açtınızKedim çok iyi. Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek o yüzden hiç düşünmedim otobüse kendim binmeyi babama dedim sen bin otobüse oda Hayr deyince mecbur yeğenime teklif ettim bende aslında o kabul etti ama annesi babası izin vermiyor
Ölücem şimdi ahalaldlalqşahskaalBen kedisine de çok acıyorum düşünsene kedisin yerde yuvarlanmak istiyorsun sahibin mikrop kaparsın diye izin vermiyor Allah'ım sen sabır ver.
Değil mi?konu sahibi kafan güzelmiş güle-güle kullan.Ne içiyorsan onu içmeyi bırak artık demiş. Sjsjsj
Sürekli tuvalete çıkmak normal değil. Bunun için tedavi olsanız ya?Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek
Bizimki banyoda kapının köşesinde yer içer halinden memnun kendi bölgesi var bayılır oraya , gözümüzden de sakınırız evladımız bizim de kedi kedi olalı konu sahibi gibi zulüm görmemiştirBen kedisine de çok acıyorum düşünsene kedisin yerde yuvarlanmak istiyorsun sahibin mikrop kaparsın diye izin vermiyor Allah'ım sen sabır ver.
7 yaşında çocuk otobüse emanet edilmez nasıl güvenebiliyorsunuz ? . Annesi olsam asla izin vermezdim. Bir düşünün kendi çocuğunuz olsa emanet eder miydiniz ? Siz otobüsle gidebilirsiniz cok istiyorsanız çözüm bu olamaz mı ?Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Şimdi hava ısındı benimkiler de nere serinse oraya seriyor postu. Bunun kedi hunharca kum da kazıyamıyordur b.klu kumu solumasın diyeBizimki banyoda kapının köşesinde yer içer halinden memnun kendi bölgesi var bayılır oraya , gözümüzden de sakınırız evladımız bizim de kedi kedi olalı konu sahibi gibi zulüm görmemiştir
Kocanın ya aklında kıtlık vardır yada kulakları duymuyor durkimse kafasına silah dayayıp kendisiyle evli kalmaya zorlamıyordur kocasını. koca normal olamaz diye düşünüyorum
Bu nasıl konu yaMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?