Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Ciddi ciddi bu teklifi yaptınız mı gerçektenablanız ne dedi peki?

Kadının akıl sağlığı yerinde değil galiba tövbe tövbe

Burası dalga geçebileceğiniz bir yer değil. Kedisine parti yapmak isteyen üye dersem hatırlayanlar olur mutlaka. Git kendine başka uğraşlar bul.
Haha, ay hatırladım o konuyu. Yetişkinlik yaşı artık 30'a yanaşıyor. Hayırlısı artık.

7 yaşında çocuk kabul etti diye otobusemi bindirilir saçmalamayın iyice konuyu tamamen linç yemek için açtınız

Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek
Sürekli tuvalete çıkmak normal değil. Bunun için tedavi olsanız ya?

Ayrıca yola çıkmadan önce su tüketimini azaltın. Molalar da 3-4 saatte bir diye biliyorum. Altınıza da kaçırmazsınız.

Ben kedisine de çok acıyorum düşünsene kedisin yerde yuvarlanmak istiyorsun sahibin mikrop kaparsın diye izin vermiyor Allah'ım sen sabır ver.
Bizimki banyoda kapının köşesinde yer içer halinden memnun kendi bölgesi var bayılır oraya , gözümüzden de sakınırız evladımız bizim de kedi kedi olalı konu sahibi gibi zulüm görmemiştir

7 yaşında çocuk otobüse emanet edilmez nasıl güvenebiliyorsunuz ? . Annesi olsam asla izin vermezdim. Bir düşünün kendi çocuğunuz olsa emanet eder miydiniz ? Siz otobüsle gidebilirsiniz cok istiyorsanız çözüm bu olamaz mı ?

Bizimki banyoda kapının köşesinde yer içer halinden memnun kendi bölgesi var bayılır oraya , gözümüzden de sakınırız evladımız bizim de kedi kedi olalı konu sahibi gibi zulüm görmemiştir
Şimdi hava ısındı benimkiler de nere serinse oraya seriyor postu. Bunun kedi hunharca kum da kazıyamıyordur b.klu kumu solumasın diye

Kedinize doğum günü yapmayı bile düşünen birisi 7yasindaki yeğenini otobüse vermek istiyor neden prenses hazretleri otobüse binemiyor ailen seni istemiyor...evlendin kurtulduk diye göbek atıyorlar ama sen hala yapışıyorsun kene gibi

Bu nasıl konu ya tepki toplayayim,ilgi çekeyim diye tüm tuşlara aynı anda basılmış gibi
Niye boşuna cebinizden 100 TL çıksın.çocuğu bağlayın arabanın tepesine ferah ferah gelir bide parayı siz vereceksiniz anası babası düşünsün size ne

Muavin babanınızın uşağı değil ki getir götür yapsın. 7 yaşındaki çocuk için fikir üreteceğinize parlak zekanızla siz otobüs ya da bir çılgınlık yapıp uçağa binebilirsiniz. Ve konu umarım kafadan atma bir şeydir, aksi halde delisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…