Normal değil ama ben heycanli panikli olunca sürekli tuvalete gidiyorum tatile giderkende muhtemelen heycanli olurum o yüzden otobüsüyce sürekli diyemem ya benim tuvaletim geldi diye.ama yeğenim de gayet sakin bir çocuk eğlenmeyi kalabalık ortamı seviyor diye söyledim kendi de çok hevesledi ben otobüsle gitcem diyeSürekli tuvalete çıkmak normal değil. Bunun için tedavi olsanız ya?
Ayrıca yola çıkmadan önce su tüketimini azaltın. Molalar da 3-4 saatte bir diye biliyorum. Altınıza da kaçırmazsınız.
Yaptim evet bağırdı babam otobüse binsin dedi.Ciddi ciddi bu teklifi yaptınız mı gerçektenablanız ne dedi peki?
Abla da kıçını kır evinde otur demek yerine babam binsin otobüse diyor ailede 1 tane normal insan yok.Yaptim evet bağırdı babam otobüse binsin dedi.
Affedersiniz ama muhakeme yeteneğiniz gelişmemiş. Ciddi söylüyorum bunu. Ya IQ'nuz düşük ya da beyninizde anomali var. Ergenlik öncesi çocuk düşünceleri bunlar. Siz hala bunun normal olmadığını idrak edemiyorsunuz. Çocuklara bakarsanız hadi şoför koltuğuna geçip arabayı sür deyin, tamam derler. Çocuğun kararını ciddiye mi alacaksınız?ama yeğenim de gayet sakin bir çocuk eğlenmeyi kalabalık ortamı seviyor diye söyledim kendi de çok hevesledi ben otobüsle gitcem diye
Zaman kaybisinO daha bebek kedimi nasl verebilirim otobüse zaten uzun yol hiç sevmiyor yoksa tabiki onuda götürürdüm yanımda ama stres olur diye böyle bir şey düşünmedim ayaklarını denize sokmak aklıma geldi tabiki ama eşim bakacağı için gözüm arkada kalmayacak gündüzleri tek.basina sıkılabilir onun içinde çok güvendiğim bir arkadaşımı tembihledim gelip kedimi eğlendircek onada bir miktar para vercem bunun icin
İlla gideceğim diye yapıştıysa demekAbla da kıçını kır evinde otur demek yerine babam binsin otobüse diyor ailede 1 tane normal insan yok.
Bence onlar da deli olduğu için yadırgamıyorlar.İlla gideceğim diye yapıştıysa demek
Normal değil ama ben heycanli panikli olunca sürekli tuvalete gidiyorum tatile giderkende muhtemelen heycanli olurum o yüzden otobüsüyce sürekli diyemem ya benim tuvaletim geldi diye.ama yeğenim de gayet sakin bir çocuk eğlenmeyi kalabalık ortamı seviyor diye söyledim kendi de çok hevesledi ben otobüsle gitcem diye
Kedim uzun yolda stres oluyor kıyamam ona. Bir arkadaşım var gündüzleri gelip kedimi eglendircek şaklabanlık yapacak onada söyledim kedimi tartıcam kilosunu not alcam bir gram versin geldiğimde bakcam seni çok fena yaparım diye ya da mutsuz olsun esiminde arkadaşımdan çekeceği var bu arada arkadaşıma iyi bir fiyat vericem ondan kabul ediyorSen yokken kedine kim bakacak? Ya sen yokken kediye bir şey olsa? Bence kediyi yanına al.
Ne kadar vereceksin 150tl miKedim uzun yolda stres oluyor kıyamam ona. Bir arkadaşım var gündüzleri gelip kedimi eglendircek şaklabanlık yapacak onada söyledim kedimi tartıcam kilosunu not alcam bir gram versin geldiğimde bakcam seni çok fena yaparım diye ya da mutsuz olsun esiminde arkadaşımdan çekeceği var bu arada arkadaşıma iyi bir fiyat vericem ondan kabul ediyor
150 tl yiğen icindi kedisi daha kiymetli bence bir 250 verirNe kadar vereceksin 150tl mi
Arkadaşı varmış bir de
Arkadaşınız da mı var sizin? Hadi anne baba neyse de es arkadaş nasıl kişiler biraz tasvir eder misiniZ ilginç konu cunkuKedim uzun yolda stres oluyor kıyamam ona. Bir arkadaşım var gündüzleri gelip kedimi eglendircek şaklabanlık yapacak onada söyledim kedimi tartıcam kilosunu not alcam bir gram versin geldiğimde bakcam seni çok fena yaparım diye ya da mutsuz olsun esiminde arkadaşımdan çekeceği var bu arada arkadaşıma iyi bir fiyat vericem ondan kabul ediyor
Kedim uzun yolda stres oluyor kıyamam ona. Bir arkadaşım var gündüzleri gelip kedimi eglendircek şaklabanlık yapacak onada söyledim kedimi tartıcam kilosunu not alcam bir gram versin geldiğimde bakcam seni çok fena yaparım diye ya da mutsuz olsun esiminde arkadaşımdan çekeceği var bu arada arkadaşıma iyi bir fiyat vericem ondan kabul ediyor
Kedim uzun yolda stres oluyor kıyamam ona. Bir arkadaşım var gündüzleri gelip kedimi eglendircek şaklabanlık yapacak onada söyledim kedimi tartıcam kilosunu not alcam bir gram versin geldiğimde bakcam seni çok fena yaparım diye ya da mutsuz olsun esiminde arkadaşımdan çekeceği var bu arada arkadaşıma iyi bir fiyat vericem ondan kabul ediyor
Bir şey diyeyim mi? Siz en iyisi kediyi psikoloğa götürün. Bu kadar baskıcı bir sahiple psikolojisi bozulmuştur. Devlete şikayet edilse hayvan sizden bile alınır belki. Böyle zorbalık görmedim. Bırakın hayvan kendi doğası gereği yaşasın. Kafese tıkılan kaplan misali. Rabbim kurtarsın.Kedim uzun yolda stres oluyor kıyamam ona. Bir arkadaşım var gündüzleri gelip kedimi eglendircek şaklabanlık yapacak onada söyledim kedimi tartıcam kilosunu not alcam bir gram versin geldiğimde bakcam seni çok fena yaparım diye ya da mutsuz olsun esiminde arkadaşımdan çekeceği var bu arada arkadaşıma iyi bir fiyat vericem ondan kabul ediyor
Kesinlikle ruh eşleriKocanın ya aklında kıtlık vardır yada kulakları duymuyor duryoksa katlanacak gibi değil
Yazdırdığınız kurslar varsa konu sahibine yol gösterebilirsiniz. Bari yaz okullarına gitsin kedicik, evde boş boş durmasın. Eylül'de de meslek edindirme kurslarına yazılsın da patisinde altın bileziği olsun, eş eline bakmasın.Sen o kediyi yalnız bırakıp, tatillerde keyif bakmak için mi aldın? Ben asla kedimin yanından ayrılmıyorum. Sen birde onu kocanla aynı evde yaşamaya mecbur bırakmışsın. Ben kedime ayrı ev tuttum, kendi başına yaşıyor. Asla onu kimseyle muhattap etmiyorum.
150 lira?Kedim uzun yolda stres oluyor kıyamam ona. Bir arkadaşım var gündüzleri gelip kedimi eglendircek şaklabanlık yapacak onada söyledim kedimi tartıcam kilosunu not alcam bir gram versin geldiğimde bakcam seni çok fena yaparım diye ya da mutsuz olsun esiminde arkadaşımdan çekeceği var bu arada arkadaşıma iyi bir fiyat vericem ondan kabul ediyor
Peki eşinde çocuğun otobüsle gitmesi konusunda seni haklı buluyor mu? Lütfen ciddi cevap ver çok merak ettimOna kıyamam ki babam zaten hep işleri bozan yaşlı haliyle tatilde ne işin var bide kulübe fln gitmek istiyor arabada sürmeyecek zaten otobüse bin yok gelme sen diyoruz yok illa gelcem diye tutturdu çocuk gibi yeğenim daha akili kavga etmeyin diyor eşimde hâl böyle olunca sinirlendi herkese yer var benim karıma mi bi yer bulamadinz diye bugün arayacak ama kendileri Eylül de eşimle tatile gidecez diye demedikleri kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?