- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.564
- 478
Kediler zaten gayet güleryüzlü canlılar çok nadirdir surat asmaları. Bak gülmekten bayılıyor yavrumO kadar basit değil tabiki onlarida yapcak ama kedim izlemeyi çok sever bir şeyleri kedimi karşısına koycak kendisi palyonca mi olur artk fare kostümü mu giyer napar bilmem ama kedimi eglenircek yani bebeğimin suratı gülmüş olcak şaklaban dediğiniz böyle olur çünkü
Fake olmanız bile ağır arıza olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor malesef... gerçek hayatta birileri sizinle imtihan oluyor Allah yardmcıları olsnO kadar basit değil tabiki onlarida yapcak ama kedim izlemeyi çok sever bir şeyleri kedimi karşısına koycak kendisi palyonca mi olur artk fare kostümü mu giyer napar bilmem ama kedimi eglenircek yani bebeğimin suratı gülmüş olcak şaklaban dediğiniz böyle olur çünkü
Niye okuduk ki biz? Kedi şaklabancısı olabilirdikGünlük ücretse iki kediye bir haftalık tatilde 3000 gayet iyi bence. Kendim tutmasam da komşuların kedileri için ek iş yapabilirim
Ama fare kostümü ve palyaço kıyafeti filan giymemiz lazımmış o kısmı biraz düşündürdü.Niye okuduk ki biz? Kedi şaklabancısı olabilirdik
Sizin binmeniz gibi bir seçenek neden yok?Yaptim evet bağırdı babam otobüse binsin dedi.
Seni çok güzel linçlemişlerdir ama yazmadan edemeyeceğim. 7 yaşında çocuğu otobüse bindirip muavine amanet edeceğine kendin bin o otobüse. Bu kadar bencil ve düşüncesiz bir insanı değil tatile pikniğe bile götürmem, muhakeme yeteneğin de mi yok.Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Bence sen hasta bezi kullanma alternatifini de düşün. Annen baban bile olsa kimseden böyle şeyler takep edemezsin. Onlar artık sana bakmakla yükümlü değilBilgi verdiğiniz için teşekkür ederim o zaman mecburen babamla ilgili bir plan düşünüp tatile gelmesine engel olcam
Kocanın da kafa kırık anlaşılanOna kıyamam ki babam zaten hep işleri bozan yaşlı haliyle tatilde ne işin var bide kulübe fln gitmek istiyor arabada sürmeyecek zaten otobüse bin yok gelme sen diyoruz yok illa gelcem diye tutturdu çocuk gibi yeğenim daha akili kavga etmeyin diyor eşimde hâl böyle olunca sinirlendi herkese yer var benim karıma mi bi yer bulamadinz diye bugün arayacak ama kendileri Eylül de eşimle tatile gidecez diye demedikleri kalmadı
Sen otobüsle git ya da gitme çocuğu otobüsle göndermek ne demekMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Evlat boşamak diye bir şey olsa keşke, ailenizin yerinde olsam sizi evlatlıktan reddederim.Yeğenim gelmeyecek bizimle arkadaşım gündüz hem kedime hem yeğenime şaklabanlık yapacak akşamda eşimle maç fln izlerler avmye götürür onu eşim top oynarlar ikisi zaten iyi anlasyor konuyu kapatn lütfenn
Beyin bedava olduğu için kurmak basitTrol bile olsa, bir insan eğlencesine nasıl böyle bir hikaye kurabilir?
ben ne alaka yaaa hemen konuyu okumama gerek ahahah
Ay kuşum hoşgeldinben ne alaka yaaa hemen konuyu okumama gerek ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?