Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Ağam bizimle eylenir

Dostum sen iyi misin? Böyle bir şey talep edilir mi? Yok artık kadin altı bezli çocuğunu da otobüsle yollasın ayyy kene gibi ne ayıp şey ya paran mı yok git kendin ayrıca belki götürmek istemiyorlar bu ne saçma bir talep

Bence çocuğun sizin evinizde kalmasına gerek yok. Şaklaban arkadaşınızın kedinize göstereceği ilgiye neden ortak olsun ki çocuk. Otursun kendi evinde. Üç gün yetecek kadar yemeğini suyunu bıraksın ablanız. Arada görüntülü de görüşürler.

Fakesiniz.. Değilseniz ailenizi tebrik ediyorum size dayanıp evlatlıktan reddetmediği için..

Yok ya parası da yok ki.
Kedisi de yok arkadaşı da
bence de. yeğeni de yok. çünkü konuda zerre mantık yok. 7 yaşındaki çocuğa yaklaşım anne babanın kararı
kediye şaklabanlık yok oturmuyor
gerçekse de aile de değişik

Günlük ücretse iki kediye bir haftalık tatilde 3000 gayet iyi bence. Kendim tutmasam da komşuların kedileri için ek iş yapabilirim
Kedi baktirmak isteyen tatilciler varsa bu ise ben de talibim gerci her an doguma gidebilirim ama onlar donene kadar sikarim disimi artik

Teyzeye bak çay demle!
10 yaşındaki oğlumu okul çıkışında bekletirken bile 5-10 dakika elim ayağıma dolanıyor. Otobüsle başka ile tek yollayacağım kabus. Sen git otobüsle çok istiyorsan

Seni gidi komik trol seni . Şaklabanını yesinler senin

Kedinin şaklabanlığında da bir şey yok iki ip salla biraz lazer oynat bitti gitti mis gibi iş
O kadar basit değil tabiki onlarida yapcak ama kedim izlemeyi çok sever bir şeyleri kedimi karşısına koycak kendisi palyonca mi olur artk fare kostümü mu giyer napar bilmem ama kedimi eglenircek yani bebeğimin suratı gülmüş olcak şaklaban dediğiniz böyle olur çünkü

Bu işin saatine kaç para vereceksin ?

Kııız, senin kedin ergen ergen. Hala bebek diyor yaa. Ayrıca mokunu çıkarma istersen, hiç inandırıcılığı kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…