- 10 Aralık 2022
- 2.857
- 1.473
- 63
Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
100 150 lira fixKedilerime bi tane şaklaban tutamadım ya yazıklar olsun benim gibi anayakaç para ulan bi şaklaban?
Kız şermin,senin yüzünden izledim filmi. Tek komik sahnesi bu paylaştığın sahneymis
Günlük ücretse iki kediye bir haftalık tatilde 3000 gayet iyi bence. Kendim tutmasam da komşuların kedileri için ek iş yapabilirim100 150 lira fix
Yok konu sahibinin fix ücreti 100 150 lira iyi bir para veririm mantığı günlük olduğunu sanmam al şunu koy cebine hesabıGünlük ücretse iki kediye bir haftalık tatilde 3000 gayet iyi bence. Kendim tutmasam da komşuların kedileri için ek iş yapabilirim
Bonkör ya queenYok konu sahibinin fix ücreti 100 150 lira iyi bir para veririm mantığı günlük olduğunu sanmam al şunu koy cebine hesabı
normallik ölçütünü belirleyene bakSiz gerçekten normal değilsiniz yazmayın yorum konuma
Senin gibi teyze düşman başınaMillet dediğiniz benim ailem hem benim yeğenim seviyor kalabalık ortamı otobüste eğlenir diye düşündüm
Saatimi ?100 150 lira fix
bence de. yeğeni de yok. çünkü konuda zerre mantık yok. 7 yaşındaki çocuğa yaklaşım anne babanın kararıYok ya parası da yok ki.
Kedisi de yok arkadaşı da
Kedi baktirmak isteyen tatilciler varsa bu ise ben de talibimGünlük ücretse iki kediye bir haftalık tatilde 3000 gayet iyi bence. Kendim tutmasam da komşuların kedileri için ek iş yapabilirim
Kedinin şaklabanlığında da bir şey yok iki ip salla biraz lazer oynat bitti gitti mis gibi işKedi baktirmak isteyen tatilciler varsa bu ise ben de talibimgerci her an doguma gidebilirim ama onlar donene kadar sikarim disimi artik
O kadar basit değil tabiki onlarida yapcak ama kedim izlemeyi çok sever bir şeyleri kedimi karşısına koycak kendisi palyonca mi olur artk fare kostümü mu giyer napar bilmem ama kedimi eglenircek yani bebeğimin suratı gülmüş olcak şaklaban dediğiniz böyle olur çünküKedinin şaklabanlığında da bir şey yok iki ip salla biraz lazer oynat bitti gitti mis gibi iş
Bu işin saatine kaç para vereceksin ?O kadar basit değil tabiki onlarida yapcak ama kedim izlemeyi çok sever bir şeyleri kedimi karşısına koycak kendisi palyonca mi olur artk fare kostümü mu giyer napar bilmem ama kedimi eglenircek yani bebeğimin suratı gülmüş olcak şaklaban dediğiniz böyle olur çünkü
Kııız, senin kedin ergen ergen. Hala bebek diyor yaa. Ayrıca mokunu çıkarma istersen, hiç inandırıcılığı kalmadı.O kadar basit değil tabiki onlarida yapcak ama kedim izlemeyi çok sever bir şeyleri kedimi karşısına koycak kendisi palyonca mi olur artk fare kostümü mu giyer napar bilmem ama kedimi eglenircek yani bebeğimin suratı gülmüş olcak şaklaban dediğiniz böyle olur çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?