Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Kisura bakmayin sizle ne biryere gidilir ne de keyiflice tatil yapilir

7 yaşında çocuk kabul etti diye seviniyor. 7 yaşında farkında mısınız yedi. O yaşta ki çocuk başına gelebilecek tehlikeyi bile adlandıramaz daha. O yaşta ki çocukların bazıları hala annesinin yardımı olmadan kıyafetlerini bile giyemiyor bir de muavine teslim edecekmiş sanki kargo paketinden bahsediyor.

Yeğenim gelmeyecek bizimle arkadaşım gündüz hem kedime hem yeğenime şaklabanlık yapacak akşamda eşimle maç fln izlerler avmye götürür onu eşim top oynarlar ikisi zaten iyi anlasyor konuyu kapatn lütfenn
Bu üye sahte değilse ben de mordinaryim. Arkadaşıyla kocası aynı evde kalacak, he? Kocanı da eğlendirecek mi?

Bu üye sahte değilse ben de mordinaryim. Arkadaşıyla kocası aynı evde kalacak, he? Kocanı da eğlendirecek mi?
Kedisi kocasından daha önemli olan kadının kocasıyla arkadaşı aynı evde kalsa umrunda olur mu sence ?

Bu kız şuan dotu ile guluyor ya vakti bol eğleniyor kimse arkadaşından şaklaban diye bahsetmez kimse çocuğunu enişteye akrabası olmayan bi arkadaşa emanet edip tatile gitmez yok öyle bir dünya

"Aşkın 5 Hali" filmindeki 5 çocuklu baba ile görüşme sahnesinden etkilenerek yazdınız sanırım konuyu. Filmi hatırlamayanlar ve bilmeyenler fragman için Bknz.

Filmdeki 5 çocuklu baba sahnesi için Bknz.
Kız şermin,senin yüzünden izledim filmi. Tek komik sahnesi bu paylaştığın sahneymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…