- 3 Mayıs 2023
- 228
- 235
- 18
Ruh hastası mısın sen? 7 yaşında çocuk otobüsdeki muavine emanet edilir mi? kendin otobüsle git madem o kadar biliyorsan.Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
O daha bebek kedimi nasl verebilirim otobüse zaten uzun yol hiç sevmiyor yoksa tabiki onuda götürürdüm yanımda ama stres olur diye böyle bir şey düşünmedim ayaklarını denize sokmak aklıma geldi tabiki ama eşim bakacağı için gözüm arkada kalmayacak gündüzleri tek.basina sıkılabilir onun içinde çok güvendiğim bir arkadaşımı tembihledim gelip kedimi eğlendircek onada bir miktar para vercem bunun icinHahaha "kedini ver otobüse, muavin ona baksın" deseler adam bicaklarsin
Ne çeşit bir hastasınız cidden anlamadım ama yazık ailenize çevrenize..Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim o zaman mecburen babamla ilgili bir plan düşünüp tatile gelmesine engel olcam
Shajahahajajfgka.Millet dediğiniz benim ailem hem benim yeğenim seviyor kalabalık ortamı otobüste eğlenir diye düşündüm
Bazı insanlar evlat olsa sevilmiyor işte. Siz ilerde miras için birini de zrhirler, bir yerde makam sahibi olmak için birilerinin ayağını kaydırayım diye iftira da atarsınız.Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim o zaman mecburen babamla ilgili bir plan düşünüp tatile gelmesine engel olcam
Bu akli basina gelicek bi insan deyilkiİnşallah aklın başına gelene kadar çocuğun olmaz.
Kediler bayılır ayaklarını denize sokmaya bi dene istersenO daha bebek kedimi nasl verebilirim otobüse zaten uzun yol hiç sevmiyor yoksa tabiki onuda götürürdüm yanımda ama stres olur diye böyle bir şey düşünmedim ayaklarını denize sokmak aklıma geldi tabiki ama eşim bakacağı için gözüm arkada kalmayacak gündüzleri tek.basina sıkılabilir onun içinde çok güvendiğim bir arkadaşımı tembihledim gelip kedimi eğlendircek onada bir miktar para vercem bunun icin
En azindan annesi ve babasi akli basinda insanlar. Hos senin gibi bir kardesim olsa ve cocugumu otobüsle yollamak istede net hayatimdan cikartirim.Kedim çok iyi. Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek o yüzden hiç düşünmedim otobüse kendim binmeyi babama dedim sen bin otobüse oda Hayr deyince mecbur yeğenime teklif ettim bende aslında o kabul etti ama annesi babası izin vermiyor
Siz deli misiniz ? Sizdeki can çocuktaki değil mi ? Siz gidin otobüsle müzik dinleye dinleye o çok para sandığınız 100-150 liraylada çorba içerseniz yetmezse iban atın 100-150 de ben göndereyimMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Fikriniz bana çok saçma geldi.Dünyanın bir türlü halı var nasılda güvenip muavine 7 yaşındaki çocuğu teslim edecen bide üsttune para verecen şuan o kadar sinirlendim ki anlatamamMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
AynenÖnceki konularınıza baktım, saçmalar saçması, fake değilseniz de büyük sıkıntısınız.
Demekki yoganınız kedi kadar değerli degil dua et sen benim kardeşim olupta bana bu teklifte gelecen ben sana neler yapardım bide müzik dinleye dinleye gidecekmişSen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
Yazdıkça batiyonYa 150 olmaz da 250 olur buna mı takildiniz cidden
O kadar parayı üzerinizde taşımayın mazallah hırsızı var uğursuzu var.ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?