Bir tatli yüze bir güler yüze aldandim :(

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Size dün basimdan gecen cok güzel birseyin nasil kötü sonuclandigini paylasmak istiyorum.
Ben yurt disindanim. 24üme gircen 2 hafta sonra.
Dün bir markete gittim icecek almaya. Kasadaki cocuk Türktü. Onu daha önceden de görüp etkilenmistim. Bu sefer kasa da görünce cok sevindim. Herneyse cocuk o kadar iyi birisiydi ki bana sira geldiginde cok güzel bir sekilde merhaba dedi.. isini cok güzel yapti benle ilgilenerek birde hep gözümün icine bakti ilk merhabadan sonra. Ve sürekli gülümsedi.. ya icim gitti.. ondan accayip positif bir enerji aldim.. cok iyi bir insana benziyordu. Ben bunun bana tatli tatli bakmasini ve gülümsemesini yanlis anladim galiba ve ordan cikar cikmaz sol gogusunde yazilan ismi aramaya basladim facede. BIRDE NE GÖREYIM EVLIYMIS :(((((((( Sasirdim.. evli olmasina ihtimal bile verememistim cünkü cocuk asagi yukari 25 gösteriyordu ama sanirim 30lu yaslarda.. Hayatimda galiba hicbir yabanci bana öyle davranmamisti hala etkisindeyim o güler yüzün tatlj bakisin.. :( birde öylesine yakisikli ve kumraldi ki.. temiz yürekli iyi niyetli ve kibar insanlari neden hemen kapiyorlar.. :(
Bu aralar kismetim kapali zaten kimsem yok.. kimse de yanasmiyor. öyle iste benim begendiklerimi de kapmislar coktan.. Bir diger nokta ise onun evlendigi kadin ne bileyim Allah mutlu mesut etsin ama hic yakismiyorlardi yan yana. Elbette gönül bu ne güzel evliler mutlulardir da umarim... cok bahtsizim galiba bundan 1 sene evvel yine bir cocuktan hoslanmistim o da yeni nisanlandi :( hep yanlis kutulara gidiyor gönlüm hofff :(

Daha 24 yaşında bunalıma girmişsin daha dur yaşın çok genç üstelik yurtdışındasın illa Türk olacak diye kural mı var bakarsın karşına o ülkeden bir kısmet çıkar erkekler yabancı evlilik yapıyor da kadınlar neden yapamasın.

Daha 24 yaşında bunalıma girmişsin daha dur yaşın çok genç üstelik yurtdışındasın illa Türk olacak diye kural mı var bakarsın karşına o ülkeden bir kısmet çıkar erkekler yabancı evlilik yapıyor da kadınlar neden yapamasın.
Yasitlarimin birer birer sözlendigini nisanlandigini evlendigini duyuncs insan ister istemez soruyor kendisine bende niye tik yok diye :D hayirlisi tabii herseyin

Valla yakisikli guleryuzlu adamda da evlenmicez demekki :)
Isin espiriside daha dikkatli olunuz efenim

Yasitlarimin birer birer sözlendigini nisanlandigini evlendigini duyuncs insan ister istemez soruyor kendisine bende niye tik yok diye :KK70: hayirlisi tabii herseyin

yaşıtların birer birer işe girip kariyer yapsa yine de bunları düşünür müydün? ;)

Daha yaşın 24 neyin bunalimina girdin bi kasiyerden.. Ama sana bi tavsiye önce bakış açını değiştir. Ayni olay benim basima gelse ayy ne tatli adami çirkin bi kadin kapmış die bakmam kareketerimi bozuk evli olduğu halde senin deyiminle başka insanlara kur yapiyor diye düşünürdüm herhalde.. ( adam yapmamis sen yanlış anlamış olabilirsinde neyse)

Size dün basimdan gecen cok güzel birseyin nasil kötü sonuclandigini paylasmak istiyorum.
Ben yurt disindanim. 24üme gircen 2 hafta sonra.
Dün bir markete gittim icecek almaya. Kasadaki cocuk Türktü. Onu daha önceden de görüp etkilenmistim. Bu sefer kasa da görünce cok sevindim. Herneyse cocuk o kadar iyi birisiydi ki bana sira geldiginde cok güzel bir sekilde merhaba dedi.. isini cok güzel yapti benle ilgilenerek birde hep gözümün icine bakti ilk merhabadan sonra. Ve sürekli gülümsedi.. ya icim gitti.. ondan accayip positif bir enerji aldim.. cok iyi bir insana benziyordu. Ben bunun bana tatli tatli bakmasini ve gülümsemesini yanlis anladim galiba ve ordan cikar cikmaz sol gogusunde yazilan ismi aramaya basladim facede. BIRDE NE GÖREYIM EVLIYMIS :KK43:((((((( Sasirdim.. evli olmasina ihtimal bile verememistim cünkü cocuk asagi yukari 25 gösteriyordu ama sanirim 30lu yaslarda.. Hayatimda galiba hicbir yabanci bana öyle davranmamisti hala etkisindeyim o güler yüzün tatlj bakisin.. :KK43: birde öylesine yakisikli ve kumraldi ki.. temiz yürekli iyi niyetli ve kibar insanlari neden hemen kapiyorlar.. :KK43:
Bu aralar kismetim kapali zaten kimsem yok.. kimse de yanasmiyor. öyle iste benim begendiklerimi de kapmislar coktan.. Bir diger nokta ise onun evlendigi kadin ne bileyim Allah mutlu mesut etsin ama hic yakismiyorlardi yan yana. Elbette gönül bu ne güzel evliler mutlulardir da umarim... cok bahtsizim galiba bundan 1 sene evvel yine bir cocuktan hoslanmistim o da yeni nisanlandi :KK43: hep yanlis kutulara gidiyor gönlüm hofff :KK43:
Canim o adami esine yskistirmamani dogru bulmadim.
Neden oyle soykedin ki.ne guzel evliler iste allah mesut etsin 24 yas neki ya daha cok kucuksun
Gorende 40 yasindasin sanacak .
Merak etme vakti saati gelince evlenirsin.
Niye tskiyosun ki kafana bekarligini tadni çikar..

Canim o adami esine yskistirmamani dogru bulmadim.
Neden oyle soykedin ki.ne guzel evliler iste allah mesut etsin 24 yas neki ya daha cok kucuksun
Gorende 40 yasindasin sanacak .
Merak etme vakti saati gelince evlenirsin.
Niye tskiyosun ki kafana bekarligini tadni çikar..
peki ablacigim sagolun :)

almanya :KK70: ya ne bileyim ben tipik Türk görünüyorum tavirlarimla halimle bu nedenle sanmam bana yanasacaklarini :KK70:

yook öyle deme bazılarına ilginç gelebilir benim tanıdığım bir kız vardı eski iş yerimde tatilde bir alman çocukla tanışmış çocuk böyle uzun 1.90 bişey kız için ankara'ya yerleşmişti mesela. evlenme kararı almışlardı bir kaç ay içinde. sonra ne oldu bilmem ama oluyor böyle şeyler.

yook öyle deme bazılarına ilginç gelebilir benim tanıdığım bir kız vardı eski iş yerimde tatilde bir alman çocukla tanışmış çocuk böyle uzun 1.90 bişey kız için ankara'ya yerleşmişti mesela. evlenme kararı almışlardı bir kaç ay içinde. sonra ne oldu bilmem ama oluyor böyle şeyler.
vay be sasirdim su an :D
yok ya nerde bizde 160lik boyumla 190 manken bulamam herhalde birde minyon tipliyim zaten :D

vay be sasirdim su an :KK70:
yok ya nerde bizde 160lik boyumla 190 manken bulamam herhalde birde minyon tipliyim zaten :KK70:

valla o kızda o boylardaydı ama işte oldu mu oluyor çocuğa ilginç gelmiş demek ki almancan varsa gir böyle kulüp mulüp gibi yerlere gençlerin yaşıtların olduğu yerlere :D

Back
X