Bir tek benim mi borcum var

Borcumuz da çok alacağımız da çok , tipik esnaf aileyiz. Çalışıyoruz napalım. Önemli olan gelirinizden daha fazla borcunuzun olmaması. Türk lirasıyla borçlanıp dövizle iş yapıyoruz. Benim maaşım da döviz olarak yatıyor. O sebeple sarsılmıyoruz.

Çok borcum var ama icralık olacak kadar değil.

Sağolsun Ocak ayında 10 günlük elektrik faturası 1300 TL gelmişti haksız yere ödemek zorunda kaldım para biriktirip ama çok geç kalmışım icralık etmişler şimdi hem 1300 yatırdım hem 1500 yatırdım hem hala borcum var ıcra borcum
2000 lira ve altındaki borçlara af getirdi cumhurbaşkanı..
Bence arastirin

Bir tek benim mi icram var sizlerin de icra borcu var mi
İcra borcum yok o deree borç yapmam ama dün maaş aldım maaştan elime sıfır TL kaldı yağtığım ödeme de 2 kredi ,kredi kartı, telefon faturası başka birşey yok (kredi kartındaki tüm masraf çocuğun eğitim masrafına ait) birde kurs ücreti yatırdım şimdi ayın kalanını az birşey kalan euromu bozdurup idare edeceğim çünkü ne yol ne yemek param kaldı ayı geçirecek.

Çok şükür henüz icralık olmadım. Ama 2 sene daha ödeyeceğim kredi borcum var. Her ay maaşım kadar kredi kartı borcum oluyor. Onun için ek iş yapıyorum. Mesela bu ay son 15 gündür evden dışarı çıkmıyorum yazın çok para harcadığım için. Limitleri aştım çünkü. Sadece hayatta kalacak kadar alışveriş yapıyorum.

Back
X