bir tuhaflık var çözemiyorum!!!

KAYIPSEHIIR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
188
36
38
arkadaşlar eski konularımdan da bilir bazı arkadaşlar,her gün yeni bişey öğreniyorum kafam allak bullak oldu ,anlayamıyorum eşimin ne yapmaya çalıştığını...mantar enfeksiyonu için kadın doguma muayne olmaya gıtmiştim,dr.um muayne ettı ,eşimde bekliyor,odada,dr.um önemlı değil ufak bı enfeksıyon,bıde genel bakıım derkennn''aa yumurtlamışssın,bı fitil verıyım ertesi gece ilişkiye girebılırsın,bence tam zamanı dedı'' (bızım bebek konusunu erteledıgımızı bılmıyordu dr.um) neyse cıktık ,eşimde bende hiç konusmuyoruz,ama yuzunden bellı acayıp mutlu,

düşündüm ilaç aldıgım gece ,acaba rabbimin bı uyarısımıydı bu muayene ,diye,son kararımızı vermiştik halbukıı yinede kendımı bi değişik hıssettım ,kıyamadım yıneeee eşime kendım dedım,'' dr.un dediği gıbı yarın geceyı değerlendırelım,baktık olmadı ,ben çalışmaya devam edicem bebeğimizi de sonra planlayalım hayırlısıyla olsun dedım,hemen kabul etti ama ben zamansız regl olunca...söyledım oldugumu ''hayırlısı bıle demedı -bi off çekip,ben duşalıyım dedı,gitti''''
çalışmaya başlayıp ,eşimin zorlamasıyla bebek sahıbı olmanın doğru olmadıgını ,hazır olmadığımı,bana baskı yaparak hayırlı olmayacagını söylemiştim daha oncede kendısıne,

çalışıyorum şimdi bır av.yanında sekreter olarak, daha once hıc yapmamıstım ,,,,,ama bir tuhaflık var,annemi evine bırakırken aralarında bı konuşma geçmiş,annem anlattı bana geçen gun çok üzüldüm----benım çalışmamla ılgılı ,kendı işi mesleği var ama kuramadı bı turlu tecrübesi olmadıgı bi işte tutunmaya çalışıyor alışık kızım sabah gidip akşam gelmeye çalıssın,oğlum.. diye,,,,eşim ne dese---anne ben söylüyorum,atölyeni kuralım ,biliyosun yüklü miktar lazım ama temın edıcem kayıpşehır İSTEMİYOR ben bıraz daha dinlenıcem diyor oyuzden ,yanı o ıstese ben yapıcammm----demiş,halbukiii en çok annem şahittir nasıl kurmak istediğime

aklım almıyor artık arkadaşlar,yıllarca tanııı uzun bı mazı,sonra evlen ,şimdi hiç bişey olmamış gibi onca bağırıp çağırmaya karşın,bambaşka biri oldu,ilgili benı arzuluyor evet ama şimdide takıldı '' çalışıyorsun işte istediğin oldu,deyip olmaması gerekenden fazla neşeli ilgili...annneme farklı bana farklı kv. başka konuşur oldu,yurtdışı için yaza tatıl planları yapmaya başladı,yılbaşı için ,pahalı dedımsede dışarıda kutlayalım başbaşa...planlarıyla dolanıyor evde ,şaştım kaldım neyın peşinde eskisi gibi sarılıp guvenle uyuyamıyorum,boşanmayı düşünürken buluyorum kendımı artıkkkk

Pardon ama eşinize güvenemeyecek ne var ortada anlamadım... Siz kendinize sorun yokken sorun çıkarıyorsunuz bence.. Annenize farklı konuşmuş belki söyleyemedi yada kendine yediremedi olamaz mı ? Gereğinden çok neşeli ve ilgiliymiş ne yani surat asıp ilgisiz mi olmalıydı eşiniz? Geceleri sarılıp güvenle uyuyamıyormuşsunuz vs.. Kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz bence..

Diğer konularınızı bilmiyorum ama başlığınız içeriğe göre çok gizemli olmuş .

Yazdıklarınızın sonunu boşanmayı düşünüyorum' la bitirmeniz hele !

Eşinizi sevdiğinize emin misiniz? Çocuk istemiyorsunuz anladığım kadarıyla, ortada en azından bu konu için birşey yokken aklınıza boşanmak gelebiliyor.

Bence ne istediğinize karar vermelisiniz .

boşanmayı düşündürtecek bir tuhaflık göremedim ben

Cnm ben seni anlamadım şşmdi sen bi önceki konunda zaten eşinin sana iş kuracağını ama senin kabul etmediğini donradan başa kalkmalarından korktuğunu söylemiştin senin kendin çalışıp para kazanacağını öyle açacağını söylemiştin adam ne yalan söylemiş burda ben anlamadım

Sorun yokken neden sorun varmış gibi görüyorsun ki.. kendine biraz zaman ayırıp ne istediğine karar ver bence...

cnm bence hiçbir sorun yok. eşler bazen karısının annesi ve babasına kaba olacak ama yaranmak için böyle davranıyor. benim eşimde baban ne yaptı eğitiminiz için diyor bana. Geçen annemi görmüş vallahi babam takdire şayan biri eğitim için her şeyi yaptı demiş. ben şoklarda tabiii . bilmem anlatabildimmi

Annene diyor dükkan açalım. hava işte. açsın imkanı varsa. eline vuranmı var. hava işte. boş laf

çocuk istemesine gelince benim eniştemde çocuk istiyordu. ablam her adet olduğunda çok üzülüyordu. üzülmesi normal.

amaaa o istiyor diye kendini hazır etmeden çocuk sahibi olma mutsuz olursun. bakacak sensin sonuçta. işini gücünü rayına oturt sonra bebek. ben o hataya düştüm . çok çektim . Allah bağışlasın çocuğumu ama zor.

çalışmaya gelince eşim benim çalışmamı istemiyordu. kavga bile etmişizdir bu yüzden. şimdide oooh ne rahat tatiller , gezmeler , ödemeler her şey rahatları beyimiz. diyorum çıkıyım işten (denemek için) hiç bırakılırmı miz gibi iş insana gülerle diyo :))))))))

bence abartma fazla. burda ne sorunlular var . seninkinde bişi yok bana göre. Mutluluklar

,eşimin zorlamasıyla bebek sahıbı olmanın doğru olmadıgını ,hazır olmadığımı,bana baskı yaparak hayırlı olmayacagını söylemiştim daha oncede kendısıne,

Zorlamayla hazır olmadan bebek sahibi olmak doğru değil katılıyorum ama baskı yaparak hayırlı olmayacağını söylemek ne demek ??? Belki hayırlı zaman onun baskı yaptığı zaman ?

Aklınızı böyle şeylerle karıştırmayın. Hazır değilseniz istemiyorum deyin. Hayırlıyı, hayırsızı karıştırmayın derim.

Kocana,kendine bir iş kurdurmak için niye bu baskı.Yüklü bir miktar gerekiyor.Eşin ben bulucam dediğine göre anlaşılan elinizde böyle bir imkan yok.Kolay mı öyle iş kurmak.Hadi kuruldu.Yürütmek.Hem de hiç işverne olmamış biri için tecrübesizlikle işbaşına geçmek.İşte tecrübeli olabilirsin ama işyeri sahibi olmak farklı birşeydir.dAHA ÇOK EMEK,DAHA ÇOK SIKINTI DAHA ÇOK FEDAKARLIK demektir.Ertelenen çocuğa ileride hiç vakit olmaması demektir.Herkes birilerinin yanında çalışıyor.Eğer bu çalıştığın yer seni tatmin etmiyorsa,kendi öesleğile ilgili bir işe girebilirsin.Eşinin zaten maddi olanakları varsa,iş kurma konusunda kaygıları yoksa,kafasında soru işaretleri yoksa zaten kurmana YARDIMCI olur.Ama senin birikmişin yoksa,kocandada yoksa illede iş kur bana diye birşey olamaz.Zamanla ilerde olabilir.Annenin de bu konuda eşini mahçup etmesi hoş olmamış.

Okudum, okudum, sona geldim... "E yani?" diye kalakaldım. Sanki tüm yazdıklarınız ile "boşanmayı düşünüyorum" arasında bir kaç paragraf silinmiş gibi bir anlam kopukluğu var.

ruh halinizi begenmedim.bu ruh haliyle yazdıgınız şeylei ciddiye alamayacağım

Kocan sana iş kursa boşanmayacak mısın?
Eee bu ne biçim evlilik o zaman.
Herkes hayatta bişeyler yapmaya çalışıyor. Bir yerden tutunmaya çalışıyoruz hepimiz.
Sen acayip dert etmişsin galiba bu iş kurma konusunu. Kredi çekip kendin kur. Eşin ne alaka?
İş kurmadı diye boşanılır mı ya

Son düzenleme:
arkadaslar bu konuda sorunmu var.ben birtürlü sorunu bulmadımda.siz bence kendinize bir çeki düzen verin.sizin kafanız dağılmış.

Eminim eşiniz de aynı şeyi düşünüyodur sizle ilgili "bi tuhaflık var, çözemedim" :S

pardon ama arkadaşım konuyu nereye kadar çekmişsiniz,burada aldatılan benim , eşim sürekli '' sabret diye diye 2 senedir beni oyalayıp çocuk yapmaktan başka bişey düşünmeyen eşim ,ne başka birinin yanında çalışmama razı nede kendim kurup çalışmama
iş kurmadı diye boşanmak !!!! nasıl vardınız bu yargıya,
kaldı kı ,evlenmeden önce ,çalışıp anneme bakan ben,evlendıkten sonra da devam edicegını bılıyordu eşim
ben eşime süpriz yapmadım sorumlulukalrımın oldugunu,çalışmam gerektigini,evlılık oncesındede şimdide söyledım....
yıllardır çalışıyorum,kazancımı sokağa atmadım ben ,aileme pazar parası ,geçinme parası olarak kullandım

baştan söyledim işimi kuurcam öyle evlenelım dıye,,,,,neoldu bana ne sozler ne vaatler verıldı.....şimdi işimi mesleğimi bırakıp ona HEMEN çocuk doğurmamı istıyor,lütfen bu kadar katı olmayın,detayları bılmeden sadece bu konuyu okuyarak yorum yapmayın,ben burda sorunlu biri olarak lanse oluyorum rica edcem....bıgun bana yapılan gıbı,çok guvendıgınız bırınden bır tokat yıyıp umutlarınız söndürülürse o zaman benım hıssettıklerımı anlarsınız( umaırm olmaz ama ) yorumunuz ıcın tşk ederim

Eminim eşiniz de aynı şeyi düşünüyodur sizle ilgili "bi tuhaflık var, çözemedim" :S

daha oncekı konularımda da bassetmıstım,okumadıgınız için bu yorumu yapmanız gayet tabiii
ancak o kadar sabereden ben,herşeyıne katlanan ben,3 defa evde sinir krızıne giren benım,kendını yerlere atan,giydiğim tişörtümdekı resımlerın gözlerıne bakıp '' bunlar bakmasınlar bana böyle deyıp, karnıma saldıran'' ben ağlayıpta sinir krızı geçirince benı sakınleştırmek için '' senın kokun benı kendıme getırdı '' deyıp 2 dk sonra normale dönen,biri oldu çıktı benım eşim,oysa ben onu böyle tanımadım( 7 yıldır ) istediği olmayınca bebek olmayacak saplantısı onun bana saldırmalarına kadar vardı,numarandan da olsa

bu zamana kadar kendı aılemden anne babamdan vs.. başkasından görmedım ben bunları,yaşamadım,o öyle hallere gırıp üstüme yuruyunce korkudan ağlama krızlerıne sokulan benım,2 satırı okuyup sorunlu ılan edılen ben oldum şimdi

yaşamadıgınız için anlamassınız umarımda yaşamazsınız.....

arkadaslar bu konuda sorunmu var.ben birtürlü sorunu bulmadımda.siz bence kendinize bir çeki düzen verin.sizin kafanız dağılmış.

kafası dağılan ben değilim, arkadaşım, bıkaç cumleyle nasıl bu yargıya varabıldınız şaşkınım suan
diğer arkadaşlarıma bıkaç cevap yazdım bir göz atın yada eskı konularıma bakabılırsınız
bu sonkı de onalrın devamıydı zaten

yaşamadan anlayamassınız umarım olmaz ama çok guvendgınız ,birinden ,bide bu eşiniz se eğer,,bana atılan gıbı bır guven tokatı yersenız o zaman hıssettıklerım anlaşılır ,,, bana yaşatılanları anlayamassınız suan

Okudum, okudum, sona geldim... "E yani?" diye kalakaldım. Sanki tüm yazdıklarınız ile "boşanmayı düşünüyorum" arasında bir kaç paragraf silinmiş gibi bir anlam kopukluğu var.

okudugunuz ıcın teşekkur ederım,uzun yazmadım okumak sıkıntılı oluyor,daha öncede bıkaç konum vardı olup bıtenle ılgılı,buda onlarla bağlantılı aslında,,oyuzden anlam düşüklüğü görmenız mumkun,

eşimle evlenmeden once bırbırımızı kırmadan ve ısteyerek tum olacakları konuşmuktuk,ben bekarkende çalışan bırıydım az kazanıyordum ama aileme harcıyordum,(babam hayatta değil bugun)annemın gelırı olmadıgı için kardeşimle beraber biz üstlenıyorduk tüm masrafları,,,evlenmeye karar verdıgımızde eşim bana '' yıllarımız arkadaşlaıgımızla geçti,evlenelım işini ben kurucam,kendın açmaklada vakıt kaybetmeyelım,,söz veriyorum buna ,çok ıstedıgımız bebegımızı de yapıcaz....'' şeklınde ,konusmustuk, ama şimdi hep bı bahane one surer oldu,ev alalım arabayı değiştiricem sıfırla,vs....

kardeşimde evlı,nereye kadar hem kendı evını hem annemınkını ıdare etsın,ben kendı işimle ilgili iş bulamıyınca,sekreterlık yapmaya başladım,işte kısaca anlatabıldım mı bılmıyorum ama ,şuan eşim evde olsan hergun akşam kapıyı sen açsan bana,bebegımız olsa bıde.....diyerek benım tum guvenımı yıktı,arkadaşımken destek olan şimdi başka adam oldu,sinir krızlerıne soulan ben hakketmedıgım halde,buradakı bazı arkadaşlar tarafından ,ben sorunlu kafası karışık ,ılan edıldım,ınanın guvenını kaybettıgınız ,helekı bu eşinizse,,daha da ağır oluyor,kafam karısık değil çok şükür,sekreterlık yapıyorum evet,rabbım çalışma gucu versın.....azda olsa kazanıyorum,

eve kapatılmak ıstenılen ,böyle bır ortamda çocuk sağlıklı buyuyemez ınancımla,hareket eden ben , yıpratılan gene ben...ama söz mevzu bahıs bebek olunca ,erkek her zaman haklı ....ince hesaplar uzerıne bırı sızı evlılıge ıkna etseydı ne hıssederdınız

oyuzden bazen kendımı ,boşanmayı düşünürken buluyorum,eşimin orta yolu bulacağını sanmıyorum,çünkü bebek konusu saplantısıymış yenı anladım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…