- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi KAYIPSEHIIR
-
Kocana,kendine bir iş kurdurmak için niye bu baskı.Yüklü bir miktar gerekiyor.Eşin ben bulucam dediğine göre anlaşılan elinizde böyle bir imkan yok.Kolay mı öyle iş kurmak.Hadi kuruldu.Yürütmek.Hem de hiç işverne olmamış biri için tecrübesizlikle işbaşına geçmek.İşte tecrübeli olabilirsin ama işyeri sahibi olmak farklı birşeydir.dAHA ÇOK EMEK,DAHA ÇOK SIKINTI DAHA ÇOK FEDAKARLIK demektir.Ertelenen çocuğa ileride hiç vakit olmaması demektir.Herkes birilerinin yanında çalışıyor.Eğer bu çalıştığın yer seni tatmin etmiyorsa,kendi öesleğile ilgili bir işe girebilirsin.Eşinin zaten maddi olanakları varsa,iş kurma konusunda kaygıları yoksa,kafasında soru işaretleri yoksa zaten kurmana YARDIMCI olur.Ama senin birikmişin yoksa,kocandada yoksa illede iş kur bana diye birşey olamaz.Zamanla ilerde olabilir.Annenin de bu konuda eşini mahçup etmesi hoş olmamış.
bu çocuk takıntılarını anlamıyorum ben de.. insanı daha çok soğutuyorlar, kadının içinden gelen annelik duygusunu köreltiyorlar böyle soyunu sürdürmekten başka derdi olmayan cahil erkekler.. sakın kensini hazır hissetmeden çocuk yapma canım.. birlikte bir aile terapistine gidin bence.. o sana nasıl davranacağını öğrensin, sen de kendini baskı altında hissetmekten kurtul.. sonrasında zaten sorun çözülür bence.. gerekirse bebeğin için kendiliğnden vazgeeçersin çalışmaktan ama böyle baskıyla değil..
olaylalri fazlaca abarttiginizi dusunuyorum... birazda esinizin acisindan bakin olaya....bosanmakta ne kadar kolay sizin icin........
Cnm ben seni anlamadım şşmdi sen bi önceki konunda zaten eşinin sana iş kuracağını ama senin kabul etmediğini donradan başa kalkmalarından korktuğunu söylemiştin senin kendin çalışıp para kazanacağını öyle açacağını söylemiştin adam ne yalan söylemiş burda ben anlamadım
Diğer konularınızı bilmiyorum ama başlığınız içeriğe göre çok gizemli olmuş.
Yazdıklarınızın sonunu boşanmayı düşünüyorum' la bitirmeniz hele!
Eşinizi sevdiğinize emin misiniz? Çocuk istemiyorsunuz anladığım kadarıyla, ortada en azından bu konu için birşey yokken aklınıza boşanmak gelebiliyor.
Bence ne istediğinize karar vermelisiniz.
cnm bence hiçbir sorun yok. eşler bazen karısının annesi ve babasına kaba olacak ama yaranmak için böyle davranıyor. benim eşimde baban ne yaptı eğitiminiz için diyor bana. Geçen annemi görmüş vallahi babam takdire şayan biri eğitim için her şeyi yaptı demiş. ben şoklarda tabiii . bilmem anlatabildimmi
Annene diyor dükkan açalım. hava işte. açsın imkanı varsa. eline vuranmı var. hava işte. boş laf
çocuk istemesine gelince benim eniştemde çocuk istiyordu. ablam her adet olduğunda çok üzülüyordu. üzülmesi normal.
amaaa o istiyor diye kendini hazır etmeden çocuk sahibi olma mutsuz olursun. bakacak sensin sonuçta. işini gücünü rayına oturt sonra bebek. ben o hataya düştüm . çok çektim . Allah bağışlasın çocuğumu ama zor.
çalışmaya gelince eşim benim çalışmamı istemiyordu. kavga bile etmişizdir bu yüzden. şimdide oooh ne rahat tatiller , gezmeler , ödemeler her şey rahatları beyimiz. diyorum çıkıyım işten (denemek için) hiç bırakılırmı miz gibi iş insana gülerle diyo :))))))))
bence abartma fazla. burda ne sorunlular var . seninkinde bişi yok bana göre. Mutluluklar
abartmıyo musun
adam birlikte tatil yapalım gidelim demiş ona bile bozulmuşsun
annene farklı konuştuysa sebebini sor neden öyle söyledin diye
boşanmaya bahane arıyosun gibi olmuş biraz
benim işime gelince bırak yapma boşver dıyen bir eş ,ama tatıle gidelim, olunca masumca bır teklif gibi mı gorundu sıze,
yurtdışında yaz tatili maliyeti ne kadar olur hiç düşündünüzmü???
şuan ki erken rezervasyon fıyatı sadece 15 bın
bahane aramıyorum arkaadaşım yorumun ıcın tşk ederım
bı gun böyle bıgun öyle halleri
,anneme farklı konusan bırı, bana konusan farklı bırı ,kv. farklı konusan bı eşşim var evet benı o kdara fazla sevıyorkı başı döndu sanırım,bozulmadım tatıl seçimine param var ama istediğim yere harcarım,ne yaparsan yap modunda,üstelik beraberde karar vermıyoruz,o seçeneklerı belırler bana sunar bu daha ıyı değil miiiii?
ben silik kişilikte bırı olmadıgım ve haksızlıga dayanamadıgım ıcın haklı tepkı verıyorum,teşekkur ederım okudugun ıcın
iş konusunda haklısın tabiki
ama sadece annene öyle söyledi diye sinirlenmişsin gibi gelmişti bana
durum öyleyse iş kurmak istiyosan açıkça eşinle tartış
rahatsızlıklarını anlat eğer hala diretiyosa gözden geçirirsin
hatta anneni de çağır onun yanında aç konuyu
ama ben de yurtdışı seyahatleri yapıyorum öyle dediğin gibi 15bin filan değil
siz nası bi tatil planlıyosunuz bilmiyorum tabi
o kadar pahalı bi tatil yerine iş kurman daha mantıklı haliyle
arkadaşım rahatsızlıklarımı dile getırdıgım an çıkarcı oldum gözünde sanırım,durumu işimi kurmassan çocuk yapmıycam gibi algılar oldu,en ufak şakalaşmamız farklı boyutlara taşındı,''elinde varya bı koz kullan bakalım'' eşini seven bı adam ondan bu tarz cumleler kurarakmı evlat sahıbı olmak ıster????
dedım ya saplantısıymış yenı anladım bunu
o kadar tatlılıkla ,hoş dille nasıl konuşmaya çalıştımsa hep bi duvar gordum karşımda
halbukı bende ısterım olsun bızım onu sevelım
''o iş olmassa olmayacak bu çocuk anladım ben bunu,açarım ama 5 ay sonra kapanır,iyi düşün....'' bunlar tehdıt değilde nedır,ben mı çok kötü kalplıyım
eşimin tatıl planlaması farklıdır bıraz fazla harcama yapar,hedıyeler ,tatıl ıcınde farklı paketlerı almak vs...tuzluya mal olur
Eşin sana gerçekleri söylemiş o kadar işyeri var açıldığı gibi kapanıyor kolay mı sanıyorsunuz tutunmak çevre lazım ortam lazım ve tutunamadığınız anda tüm emek harcamalar boşa gider. Tehdit etmemiş ki sizi nereden çıkarıyorsunuz size ihtimalleri söylemiş ona göre aç demiş. Erkek olarak o ortamı daha iyi bilir doğal olarak ama yine de annenize açıcam demiş annenizin sizinle konuşacağını söyleceğini biliyor neden ikili oynuyor olsun tamam açın o zaman söyleyin eşinize ama eşiniz tüm sorumluluk sende demiş doğal olarak ki o kadar bunu isteyen biri olarak tabii ki sorumluluk size herşeyi göze alacak olan sizsiniz sizin ilgi alanınız çünkü. Bir de o iş tutunamazsa eşinizin karşısında düşeceğiniz durumu düşünün o kadar borç nasıl ödenecek çöpe gidecek eşiniz manyıklı konuşuyor ama siz takıntılı davranıyorsunuz bir de sözleşme imzalasaydınız evlenmeden o zaman işyeri açılacak diyee ne kadar maddi şeylere dayanır old bu evlilikler anlamıyorum.
ben sana söyliyim mi bu adamın tek suçu çok fazla bebek istemek. sana daha fazla ilgili davranırsa belki sende bebek istersin diye düşünmüş olabilir. şüphelenilmesi gereken bişey yokborcunuz yoksa maddi manevi hazırsanız bence bebek için uygun vakit. hamileliğin boyunca çalışırsın. bebek doğduktan sonra da 2 yaşına kadar çalışmazsın sonra kreşe verirsin sende çalışmaya başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?