- 15 Kasım 2014
- 123
- 10
- 38
- 41
- Konu Sahibi melisapapatya
-
acaba sen ona süprizler yapsan.. bugün şuraya gidiyoruz diye emrivaki yapsan o mutluluğun tadına varsa bırakmaz zaten. mesela senin istediğin şeyleri yaptığı gün ona daha sevecen daha sıcak davransan... o da şey değil ya anlar benceYani Nasil desem sohbet edemiyoruz ...dış görünüş olarak da begenemiyorum maalesef ama diyorum ya aslında bunun bi önemi yok ben aslında çok kolay sevebilen bi insanım bana güzel sözler söylese benle sohbet etse bana değer verdiğini hissetsem ...ama yok tam bir İşkolik sürekli bilgisayar ya da telefon...off valla cokkkkk biktimmm yaaa yaşım genç olsa bir dakika durmicam da ...gelen gideni aratir mi ... Bundan sonrası daha iyi olur mu offf yaaa bu konuda hep öyle zor geçti ki hayatımresmen ggençliği soldu diyebilirim yaa... Yardım edin çok duygusal bir insan da olduğum için beklentim var ama olmuyor iste bi haftasınu da istediğim gibi geçmiyor..... Omur boyle boyle geçip gidiyor.
Gittik ona da gittik 4 bin TL de boşa gitti diyebilirim ...evlilik terapisine...ama yok o da olmadı ...tekrar mi gitsem acaba ama gerçekten para yatirmaktan biktim...ve size en büyük sırrımi da acikliyayim kızlar umarım beni yermezsiniz ...ben aslında bekaretime de guvenemedigim için bu adamla evlendim evet gerçek buBence siz bi psikologdan yardım alın. böyle mutsuz mutsuz yaşamaktansa.. size yol gösterecektir mutlaka
Tesekkur ederim arkadasim cevapların için evet çift olarak gittik yani psikolog öyle istemişti...ama dediğim gibi pek bi faydasını görmedim belki anlık geçici rahatlama sağladı ama kalıcı bi çözüm olamadı maalesef...bilmiyorum kızlar bunu da sormak istiyorum tavsiye edebileceğiniz iti bir psikiyatr var mi istnbulda okb.m de var benim temizlik yönünden dertliyim..urassselarkadaşım cevapların için 37810655 .!.:Çift olarak mı gittiniz yani ? Eğer öyleyse tek başınıza gidin derim ben. Bekaret konusu yerilecek bi şey değil bence yani hayat bu her şey olabilir ama keşke böyle bi adamla evlenmeseydin varsın bekaretin olmayıversin.sıkma canını her şey düzelir dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?