bir türlü anlasamiyoruz..:(

Sevmediğiniz bi adamla neden evlendiniz merak ettim. Ayrıca çalışıyosanız dul olmak neden zor olsun ki mutsuz olmaktan iyidir

İlk başta aşk sevgi olmadıysa sonradan olması çok zor.. erkek ne kadar romantik çekici olursa olsun sonradan sevgi olmuyor. sadece alışkanlık olabilir.. Bence..

Yani Nasil desem sohbet edemiyoruz ...dış görünüş olarak da begenemiyorum maalesef ama diyorum ya aslında bunun bi önemi yok ben aslında çok kolay sevebilen bi insanım bana güzel sözler söylese benle sohbet etse bana değer verdiğini hissetsem ... ama yok tam bir İşkolik sürekli bilgisayar ya da telefon...off valla cokkkkk biktimmm yaaa yaşım genç olsa bir dakika durmicam da ...gelen gideni aratir mi ... Bundan sonrası daha iyi olur mu offf yaaa bu konuda hep öyle zor geçti ki hayatımresmen ggençliği soldu diyebilirim yaa... Yardım edin çok duygusal bir insan da olduğum için beklentim var ama olmuyor iste bi haftasınu da istediğim gibi geçmiyor..... Omur boyle boyle geçip gidiyor.

acaba sen ona süprizler yapsan.. bugün şuraya gidiyoruz diye emrivaki yapsan o mutluluğun tadına varsa bırakmaz zaten. mesela senin istediğin şeyleri yaptığı gün ona daha sevecen daha sıcak davransan... o da şey değil ya anlar bence

Ne bileyim yaa ailem büyüklerin hep evlen sonradan seversin dediler...bir de ben maalesef uzun yıllar KPSS denen illetle uğraştım bu zaman zarfında da çok yiprandim...o sırada da bir erkek arkadaşım vardi ailemin istemediği belki de bu yüzden benim de içime bir turlu sinmeyen ama yine de sevilme ihtiyacından hep devam ettirdiğmm kızlar belki burada anlatmam d çok uygun değilama artik yyıldız baktim iste o erkek aarkadaşım beni rezil etti ailemin arayarak " yok iste ben kizinizla vakit geçirdimsudur budur.." Allahindan bulsun ...ondan sonra tabi ailemin ggözünden tamamen düştüm bana güvenleri kalmadı ve ben kPSS yi kazandım İstanbul geldim..ve belki burada

emek vermeden mutluluğu yakalamak çok zor ama verdiğin kadar alabilmekte o denli önemli.karşı tarafı eleştirirken birazda kendine bakmalısın sen onun için ne yapıyorsun evliğinde mutluluk için ne yapıyorsun.iki tarafında mutlu olması önemli.mantıklı bir yol bulmak için konuşmak çok önemli umarım o yolu bulursunuz.şu süreçte evliliği kurtmarma düşüncesi ile çocuk fikriniz varsa ertelemelisiniz.boşanmayı bir sonra ki adım olarak düşünün ve dünyanın sonu değil.hayat herhalükarda devam edecektir.

Evet beni aileme rezil etti ve ben İstanbul geldiğimde nisanliydik ve o zaman da hic anlaşamıyorduk .ben ayrılmaya kalktim ama aile büyükleriaraya girdiler hatta kkızkardeşi dedi ki ayriirsan babam seni isten aldırıp bizim yanımıza aldiracakmis...ben tabi cesaret edemedim ayrılmaya ...lanet olsun ki bir de OKB hastalığı vardı basımda o da eski erkek arkadaş yüzünden olan...ve ben ayrilamadim sonra evlendik ve ben sadece kendimi kandiriyorum...mutlu muyum...hep sukretmeye çalışıyorum... Ama aşık değilim aşık olduğum biriyle evlenmek mutlu olmak için neler vermezdim...ask evliliği yapanlar kıymetini bilin nolur...ben diyorum ki bu dünyada benim aşktan meskten yana şansım yokmuş belki obur dünyada mutlu olurum...

Kızlar tabi haklis z benim de hatam olmuşturama iinanın ben de elimden geleni yapmaya çalıştım isten izin aldım sırf güzelce hazırlanabilmek için yemek sofra balonlar vs..ve eve girdi ki 2-3 gündür yoktu is için disardaydi geldiğinde hala telefonla konuşuyordu ben banyodaydim ...hayır yani kaç gündür yoksun insan eve girerken bari tel.ini kisar eve girerken bari isle ilgili olmaz. Ama Yom odunluk diz boyu...çok caresizim..hep cesaretsizliimden ailemin destek vermemesinden...5

Bence siz bi psikologdan yardım alın. böyle mutsuz mutsuz yaşamaktansa.. size yol gösterecektir mutlaka

Bence siz bi psikologdan yardım alın. böyle mutsuz mutsuz yaşamaktansa.. size yol gösterecektir mutlaka
Gittik ona da gittik 4 bin TL de boşa gitti diyebilirim ...evlilik terapisine...ama yok o da olmadı ...tekrar mi gitsem acaba ama gerçekten para yatirmaktan biktim...ve size en büyük sırrımi da acikliyayim kızlar umarım beni yermezsiniz ...ben aslında bekaretime de guvenemedigim için bu adamla evlendim evet gerçek bu

Aslında kimseyle beraber olmamıştır ama salak gibi bir vesvese yuzunden yaa bekâretin kan gelmezse diye..kendimi kotu hissetniyim diye çünkü ben daha önce erkek arkadaşım olmuştu ve beraber olmasak da yakınlaşmıştık..ve ben de bundan korkuyorumo kadar derinlere atmisim ki bunu e..insan kendine bile itiraf eedemiyor... çünkü eşim boşanmış biriydi..ve belki kan gelmSe bile beni anlar demiştim..oysa kan geldi ve eşim bana ne dedi biliyor musunuz kan gelmeseydi seni o gece orda birakirdim... lanet olsun kadın olmak çok zor bu ulkede... ...evet iste boyle yazsam roman olur herhalde...ne diyorsunuz arkadaşlar beni yadirgamayin nolur Zaten zor durumdayım veuzgunüzgünüm .....hayat gerçekten zor...

Çift olarak mı gittiniz yani ? Eğer öyleyse tek başınıza gidin derim ben. Bekaret konusu yerilecek bi şey değil bence yani hayat bu her şey olabilir ama keşke böyle bi adamla evlenmeseydin varsın bekaretin olmayıversin.sıkma canını her şey düzelir dua et

Tesekkur ederim arkadasim cevapların için evet çift olarak gittik yani psikolog öyle istemişti...ama dediğim gibi pek bi faydasını görmedim belki anlık geçici rahatlama sağladı ama kalıcı bi çözüm olamadı maalesef...bilmiyorum kızlar bunu da sormak istiyorum tavsiye edebileceğiniz iti bir psikiyatr var mi istnbulda okb.m de var benim temizlik yönünden dertliyim..

bunun için yeni bi konu aç bence canım istanbulda olanlar yardımcı olacaktır.keşke daha fazla yardımcı olabilsem sana çok üzüldüm gerçekten.ama dua et derdi veren dermanını da verir elbette

Telefondan yazıyorum da bir turlu tek mesajda topliyamadim derdimi karakter yüz ifadesi koyunca devam edemiyorum ddoğru düzgün....boyle yaa napicam bilmiyorum...Allahtan işyerinde arkadaşlarım ortam iyi de iste boyle degilim hatta çoğu zaman mutluyum bile... Diyorum yaa eşime hep sırtını sivazlican sen iyisin mukemmelsin en ufak bir eleştiriye tahammül yok ama bir senedir yalvarıyorum resmen benimle ilgilwn bana güzel şeylersşöyle supriLer yap yaa hisbise olmasa sadece hoşsohbet edebilsek ona da raziyim ama yok uyusamiyoruZ...ve benim cesaretin yok bitirmeye..ailemin yanına da donmek istemiyorum beni tam cildirtirlar..ki annem kendi ağzıyla söylemişti... Cesaretsizliği sundan İstanbul da yasamak istiyorum ama maddi manevi tek basıma Nasil ayakta dururum..maalesef zayıf bi kadınım biliyorum..ihtiyaclarim var duygusal olarak...daha kotu olursam diye korkuyorum...

İnşallah canım selin, post: 378 member: 628167"]bunun için yeni bi konu aç bence canım istanbulda olanlar yardımcı olacaktır.keşke daha fazla yardımcı olabilsem sana çok üzüldüm gerçekten.ama dua et derdi veren dermanını da verir elbette [/QUOTE]
İnsallah canim sagolasin Tesekkur ederim ddesteğin için...evet acarim o zaman baska bir konu..ama telefondan yazmak da epey zor yaa laptopdan yazmiyorim bir sekilde ulasamasin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…