bir türlü anlasamiyoruz..:(

Sevmiyorsaniz bunu illaki hissediyordur eşiniz. Bu yuzden belkide yaklasamiyordur istediginiz gibi.
Biraz caba gosterin. Tipe kadar geldiyseniz adamij işi zor. Boyle evlilik yurumez. Ikinizede yazık.
Ayrica dul diye birsey kalmadı, onun adi boşanmis/ bekar.

Dul ne demektir! Ya evlisindir ya da bekar

konuyu okumadım amabaşlığı görünce yazmak istedim.
konu sahibi kardeş bilmiyormusun "sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir"
Evet sevgi cok onemliymis.... ... Mecburi görücü usulü bir evlilik oldu benim kişi maalesef ez gelişmiş toplumumuzda pek çok canım kadınlarımızın ortak kaderi olan..

Aslında öyle "rapisa, post: 37811530, member: 215869"]hmmm inşallah seversiniz eşiniz sevilmeyecek biri mi kötü mü davranıyor size[/QUOTE]Aslında Allah var kotu biridir diyemem dövmesi sovmedi..hani içki kumar kız şiddet filan hiçbiri yok tabi çok şükür...ama dediğim gibi mutsuzluk var... Yani anlatıyorum Nasil mutlu oluruz diye.
.ben boyle biriyim diyor .
Ben o dediklerini yapamam diyor..
Dediklerim de beni ara sor isteyken...arada güzel mesajlar at evde güzel sohbet edelim ama iste demekle olmuyor bunlar frekanslarının uyuşmuyor ....

Siz güzel sözler söylüyo musunuz? Siz ilgi gösteriyo musunuz ? bilmiyorum ama siz yanaşın belki o yanaşamıyodur siz güzel sözler söyleyin işteyken aşkım seni özledim yazın eve gelin güzel sofra kurun sohbet edin tv izlerken gidin sarılın konuşmaya çalışın onunla bi evliliği kurmak çok zor ama yıkmak kolaydır siz çaba gösterin eşinizi svmeye sevdirmeye mutlu olun umarm eşinizi sever çok mutlu olursunuz

Aslında öyle "rapisa, post: 37811530, member: 215869"]hmmm inşallah seversiniz eşiniz sevilmeyecek biri mi kötü mü davranıyor size
Aslında Allah var kotu biridir diyemem dövmesi sovmedi..hani içki kumar kız şiddet filan hiçbiri yok tabi çok şükür...ama dediğim gibi mutsuzluk var... Yani anlatıyorum Nasil mutlu oluruz diye.
Dediklerim de beni ara sor isteyken...arada güzel mesajlar at evde güzel sohbet edelim ama iste demekle olmuyor bunlar frekanslarının uyuşmuyor .... [/QUOTE]

Yaslariniz kac canim?

Evet belki de hissediyor ama elden ne gelir sevmeye calisiyorum göz umu kapatiyorum ...sanki kendimi kandiriyormusim gibi geliyor...ve baslarda eski erkek arkadaşıyla çok karsilastiriyordum maalesef o çok aşırı romantik olduğu için esekten düşmüşse döndüm çok afedersiniz...

Yaslariniz kac canim?

Yaslariniz kac canim?[/QUOTE]
Ben 30 o 32 ...ama bu yasta bile kendini yasli gostermeye merKlidir bir sey olsa daha ne olsun 33 yasina geldik diyor sen de liseli kiz degilsin diyor...

Peki siz karsilastirilsaydiniz caniniz acimaz miydi ? Eger cok iyi olsaydi eski olmazdi unutmayin.
Romantikligine degil durustlugune, adamlığına, size yaklasimina bakin birde oyle degerlendirin.

Bayanlar bile malum turkiyede dul olmak nadil derse.
O erkeklerde bu dusuncedeki bayani istedigi gibi oynatir .

Calisiyosun turkiyede dul.olmak nasilmis cok merak ettim.

[Oan TE="fudelya, post: 37811597, member: 623535"]Siz güzel sözler söylüyo musunuz? Siz ilgi gösteriyo musunuz ? bilmiyorum ama siz yanaşın belki o yanaşamıyodur siz güzel sözler söyleyin işteyken aşkım seni özledim yazın eve gelin güzel sofra kurun sohbet edin tv izlerken gidin sarılın konuşmaya çalışın onunla bi evliliği kurmak çok zor ama yıkmak kolaydır siz çaba gösterin eşinizi svmeye sevdirmeye mutlu olun umarm eşinizi sever çok mutlu olursunuz[/QUOTE]
Ona ne zaman satılmaya yaklaşmaya calissamyyüzünde memnuniyetsizlik bir ifade oluyor...düşünün TV izlerken sarılarak beraber izleyelim diyorum ama aşkım ben yorgunum surda uzanım diyor...her zaman ama...onlari da yaptım sofra sürpriz hatta o kadar kart kestim kalpli üstüne bi suru güzel so yazdım ne gerek vardıyormussun kendini dedi

Ben olsaydım bana bu cümleyi kullanan adamı o gece bırakırdım! Ne ayıp..

1Seçok engelpost: 37811698 .!.:
Peki siz karsilastirilsaydiniz caniniz acimaz miydi ? Eger cok iyi olsaydi eski olmazdi unutmayin.
Romantikligine degil durustlugune, adamlığına, size yaklasimina bakin birde oyle degerlendirin.
Tabii bunu cok engellemeye çalıştımama ddediğim kendi istediğimzamanda ve kendi iistediğim kişiyle evlilik yapamadığı için ister istemez eski arkadaşımı arattti bana tabiki yaptığımı tasvip etmiyorum zaten artik yapmamaya çalışıyorum...

Aslında öyle "rapisa, post: 37811530, member: 215869"]hmmm inşallah seversiniz eşiniz sevilmeyecek biri mi kötü mü davranıyor size
Aslında Allah var kotu biridir diyemem dövmesi sovmedi..hani içki kumar kız şiddet filan hiçbiri yok tabi çok şükür...ama dediğim gibi mutsuzluk var... Yani anlatıyorum Nasil mutlu oluruz diye.
Dediklerim de beni ara sor isteyken...arada güzel mesajlar at evde güzel sohbet edelim ama iste demekle olmuyor bunlar frekanslarının uyuşmuyor .... [/QUOTE]
Bazi seyler zamanla oturuyor. Biraz sabir lazim. Adamin karakteri de oyleyse zaten hicbir zaman kazanova olamaz ama belki ilerde sevildiginizi hissedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…