- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi melisapapatya
-
Dul ne demektir! Ya evlisindir ya da bekarİyi aksamlar herkese ....ben esimle 2013 haziranda evlendim önce nikah kasımda düğün derken bu gune geldik..geldik ama Nasil geldik...!!! Bir haftasonu yok ki güzelce geçsin çok nadirdir...yani çalıştığım için haftasını diyorum hafta içi zaten kosusturmaca
..hic anlasamiyoruz yaa bir yıl olacak ama bir değişiklik yok..ne yalan soylim severek de evlenmedim çok da pismanim ask evliliği yapmadigima ...ama zamanla severim diye düşündüm... Aslında beni aşık etmek çok kolay yani yeter ki adam biraz hoşsohbet olsun ... ama yok olmuyor en ufak bi şeyden kavga çıkıyor..
BBoşanmayı da goze anlamıyorum malum Türkiye de dul olmak Nasil biseydir.offf canım çoksıkılıyor...yyardım edin bi akil verin napim kızlar...
Evet sevgi cok onemliymis....konuyu okumadım amabaşlığı görünce yazmak istedim.
konu sahibi kardeş bilmiyormusun "sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir"
hmmm inşallah seversiniz eşiniz sevilmeyecek biri mi kötü mü davranıyor sizeEvet sevgi cok onemliymis....... Mecburi görücü usulü bir evlilik oldu benim kişi maalesef ez gelişmiş toplumumuzda pek çok canım kadınlarımızın ortak kaderi olan..
Aslında Allah var kotu biridir diyemem dövmesi sovmedi..hani içki kumar kız şiddet filan hiçbiri yok tabi çok şükür...ama dediğim gibi mutsuzluk var... Yani anlatıyorum Nasil mutlu oluruz diye.Aslında öyle "rapisa, post: 37811530, member: 215869"]hmmm inşallah seversiniz eşiniz sevilmeyecek biri mi kötü mü davranıyor size
Evet belki de hissediyor ama elden ne gelir sevmeye calisiyorum göz umu kapatiyorum ...sanki kendimi kandiriyormusim gibi geliyor...ve baslarda eski erkek arkadaşıyla çok karsilastiriyordum maalesef o çok aşırı romantik olduğu için esekten düşmüşse döndüm çok afedersiniz...Sevmiyçalışıyorum gözünü u illaki hissediyordur eşiniz. Bu yuzden belkide yaklasamiyordur istediginiz gibi.
Biraz caba gosterin. Tipe kadar geldiyseniz adamij işi zor. Boyle evlilik yurumez. Ikinizede yazık.
Ayrica dul diye birsey kalmadı, onun adi boşanmis/ bekar.
Evet belki de hissediyor ama elden ne gelir sevmeye calisiyorum göz umu kapatiyorum ...sanki kendimi kandiriyormusim gibi geliyor...ve baslarda eski erkek arkadaşıyla çok karsilastiriyordum maalesef o çok aşırı romantik olduğu için esekten düşmüşse döndüm çok afedersiniz...
Aslında Allah var kotu biridir diyemem dövmesi sovmedi..hani içki kumar kız şiddet filan hiçbiri yok tabi çok şükür...ama dediğim gibi mutsuzluk var... Yani anlatıyorum Nasil mutlu oluruz diye.
.ben boyle biriyim diyor .
Ben o dediklerini yapamam diyor..
Dediklerim de beni ara sor isteyken...arada güzel mesajlar at evde güzel sohbet edelim ama iste demekle olmuyor bunlar frekanslarının uyuşmuyor ....
Evet belki de hissediyor ama elden ne gelir sevmeye calisiyorum göz umu kapatiyorum ...sanki kendimi kandiriyormusim gibi geliyor...ve baslarda eski erkek arkadaşıyla çok karsilastiriyordum maalesef o çok aşırı romantik olduğu için esekten düşmüşse döndüm çok afedersiniz...
Aslında kimseyle beraber olmamıştır ama salak gibi bir vesvese yuzunden yaa bekâretin kan gelmezse diye..kendimi kotu hissetniyim diye çünkü ben daha önce erkek arkadaşım olmuştu ve beraber olmasak da yakınlaşmıştık..ve ben de bundan korkuyorumo kadar derinlere atmisim ki bunu e..insan kendine bile itiraf eedemiyor...çünkü eşim boşanmış biriydi..ve belki kan gelmSe bile beni anlar demiştim..oysa kan geldi ve eşim bana ne dedi biliyor musunuz kan gelmeseydi seni o gece orda birakirdim... lanet olsun kadın olmak çok zor bu ulkede... ...evet iste boyle yazsam roman olur herhalde...ne diyorsunuz arkadaşlar beni yadirgamayin nolur Zaten zor durumdayım veuzgunüzgünüm .....hayat gerçekten zor...
Tabii bunu cok engellemeye çalıştımama ddediğim kendi istediğimzamanda ve kendi iistediğim kişiyle evlilik yapamadığı için ister istemez eski arkadaşımı arattti bana tabiki yaptığımı tasvip etmiyorum zaten artik yapmamaya çalışıyorum...1Seçok engelpost: 37811698 .!.:Peki siz karsilastirilsaydiniz caniniz acimaz miydi ? Eger cok iyi olsaydi eski olmazdi unutmayin.
Romantikligine degil durustlugune, adamlığına, size yaklasimina bakin birde oyle degerlendirin.
danzeed .!.:Ben olsaydım bana bu cümleyi kullanan adamı o gece bırakırdım! Ne ayıp..
Evet maalesef arkadasim...whatevarkadaşım.. 37811797 .!.:Turkiyede dul olmak degil kadin olmak zor
Aslında Allah var kotu biridir diyemem dövmesi sovmedi..hani içki kumar kız şiddet filan hiçbiri yok tabi çok şükür...ama dediğim gibi mutsuzluk var... Yani anlatıyorum Nasil mutlu oluruz diye.Aslında öyle "rapisa, post: 37811530, member: 215869"]hmmm inşallah seversiniz eşiniz sevilmeyecek biri mi kötü mü davranıyor size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?