- 26 Eylül 2014
- 127
- 81
- 38
- Konu Sahibi melisapapatya
-
aynı ben gibi..bende zorla verildim..görücü usulü..bende başkasını istedim..zorla nişan..daha sonra nişanı atmak istedim..karşı çıkıldı..evlendim..çocuklar olunca alışkanlık yaptı.. fakat hatalı olduğunda..özür dilemesini bilmez..gönül almayı bilmez..odun resmen odun..bırakacağım deyince..çocuk gibi ağlıyor..alıştım sana..rezil olurum akrabalara diyor yakamı bırakmamıştı..ama bekaret konusunda saçmalamış eşin..kendine baksın..geri kafalı..
Ahh kardeşim o kadar imreniyorum ki sevdikleriyle ask evliliği yapanlara Allah daim etsin mmutluluklarını bize de başka mutluluklar versin inşallah...ben de çocuk istedim bi zamanlar beni ona bile layik görmedi ...benden olacak çocuk iyi olmazmış yani ben bakamazmisim çocuğa ...Melan2010konusundaboyl810956 .!.:aynı ben gibi..bende zorla verildim..görücü usulü..bende başkasını istedim..zorla nişan..daha sonra nişanı atmak istedim..karşı çıkıldı..evlendim..çocuklar olunca alışkanlık yaptı.. fakat hatalı olduğunda..özür dilemesini bilmez..gönül almayı bilmez..odun resmen odun..bırakacağım deyince..çocuk gibi ağlıyor..alıştım sana..rezil olurum akrabalara diyor yakamı bırakmamıştı..ama bekaret konusunda saçmalamış eşin..kendine baksın..geri kafalı..
Ahh kardeşim o kadar imreniyorum ki sevdikleriyle ask evliliği yapanlara Allah daim etsin mmutluluklarını bize de başka mutluluklar versin inşallah...ben de çocuk istedim bi zamanlar beni ona bile layik görmedi ...benden olacak çocuk iyi olmazmış yani ben bakamazmisim çocuğa ...ama ben de istemiyorum artik zaten hos yasim da gecerse naparim bilmiyorum 30 yasindayim...
Aşk evliliği yapmış çiftler arasında da benzer sorunlar yaşanabiliyor canım.
Eşinin duygusallıktan uzak, iş kolik olmasının dışında kötü davranışları yoksa
beklentilerini asgari düzeye indirerek huzurlu bir ortam yaratabilirsin.
Kişilerden önce beklentilerimiz sıkıntı yaratıyor aslında.
Nereye tasindi acaba zaten ilgili bölümde değilmikonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Evet canim[/QUOTE]rmduru, post: 37811384, member: 275919"]Öncelikle şu dul kelimesini bırakın.
nefret ediyorum boşanmış bayanlara hemen dul damgası yapıştırmalarına.
Türkiyede boşanmış bayanlar nasıl oluyor ki ? biz kendimizi bu hale getiriyoruz. Evet canım haklisin da toplumumuz gerçekten kotu yaa..
Ben cok zorlanirim diye düşünüyorumama bilemiyorumne oolacagima
....ben de karat vermiş değilimhhenüz..
:/
sen bunu dersen,ben dersem,başka bayan derse sonumuz bu olur.
Boşanma süreci ve sonrasında sıkıntı dönemi dünyanın heryerindeki bayanlar için aynıdır.
Bunun türkiyesi,avrupası,uzayı yoktur.
siz başta yere sağlam basmassanız,sonrasında dul damgasınıda sıkıtısınıda fazlasıyla çekersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?