Yok yok kediler de masum degil ahaha iki british shorthair cephesinden bildiriyorum, su an kopeklerimden cok onların tuyu dökülüyor
Eşinizi sahiplendirinArkadaşlar benim bir kedim var 3 yaşında ve yaklaşık 3 yıldır bizde. Eşimle evlenmeden önce kedi istediğimi söylemiştim (annem evde istemiyordu o zamanlar) o da tamam demişti evlenir evlenmez kedimi sahiplendik.
İlk 1 yıl sorun yoktu ama ne zaman ben kedimi alıp annemlere gittim o da anası olacak hayvan düşmanıyla baş başa kaldı o cadı hemen "bak kedisiz ev ne kadar temiz oluyor, evde kedi mi olurmuş" bilmemne diye bunu kafasına soktu. Adam ondan sonra taktı hayvana.
Vay efendim tüyü vay efendim miyavlaması vs deli etti beni iki senedir. Bebeğimiz var mesela, yatak odasına kedi girmesin diye kapıyı kapatıyor hayvan da miyavlıyor malum kapalı kapı görünce. Sırf bebek uyanacak diye gece kalkıp kedimi salona geri göndermeye çalışıyorum, illallah ettim artık kedi takıntısından.
Bugün de sabahtan taktı yine sahiplendir artık ben istemiyorum diyor. Ya ben deliricem artık iki senedir en azından ayda bir bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım artık kedimi nasıl bırakayım o da çocuğum gibi benim napıcam ben :/
Kesinlikle net tavrınızı koyun onun rızasını alarak o kediyi eve aldığınızı hiçbirşekildede bırakmayacaginizi soylenmelerinide umursamayacaginizi kendiskne kesin bir dille soylerseniz bi süre sonra bu çıkıslarindan vazgececekArkadaşlar benim bir kedim var 3 yaşında ve yaklaşık 3 yıldır bizde. Eşimle evlenmeden önce kedi istediğimi söylemiştim (annem evde istemiyordu o zamanlar) o da tamam demişti evlenir evlenmez kedimi sahiplendik.
İlk 1 yıl sorun yoktu ama ne zaman ben kedimi alıp annemlere gittim o da anası olacak hayvan düşmanıyla baş başa kaldı o cadı hemen "bak kedisiz ev ne kadar temiz oluyor, evde kedi mi olurmuş" bilmemne diye bunu kafasına soktu. Adam ondan sonra taktı hayvana.
Vay efendim tüyü vay efendim miyavlaması vs deli etti beni iki senedir. Bebeğimiz var mesela, yatak odasına kedi girmesin diye kapıyı kapatıyor hayvan da miyavlıyor malum kapalı kapı görünce. Sırf bebek uyanacak diye gece kalkıp kedimi salona geri göndermeye çalışıyorum, illallah ettim artık kedi takıntısından.
Bugün de sabahtan taktı yine sahiplendir artık ben istemiyorum diyor. Ya ben deliricem artık iki senedir en azından ayda bir bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım artık kedimi nasıl bırakayım o da çocuğum gibi benim napıcam ben :/
Malw ahahah malesef oyle degil hayvan severligimi uzun uzun kanitlayamacagimsadece değer ve önceliklerimi daha sağlıklı belirleyebilen biriyim .konu sahibi derdini yazmis bende yorumumu yazdim
Arkadaşlar benim bir kedim var 3 yaşında ve yaklaşık 3 yıldır bizde. Eşimle evlenmeden önce kedi istediğimi söylemiştim (annem evde istemiyordu o zamanlar) o da tamam demişti evlenir evlenmez kedimi sahiplendik.
Niye si mi var?Kedi beslemek peygamberimizin sünneti sevap bisey ya. Tehlikeli niye olsun pplklkijjgtg
Çocuklar da bazen geliyor göz çıkarabiliyor çocuk dogurmayalim mi hey allahim ya ! Binlerce sahabeden biri bunu yaşadı diye örnek olay mı olmuş olduysa peygamber yasaklardi heralde dimi Ebu hureyre (kedi babası) lakabı verip lütufta bulunmazdiNiye si mi var?
Ebu Hureyre nin gözünü çıkarmış kendilerinden biri gdfgfbnkfsfg.
Sizde biraz gerizekalılık var galiba yok kafasını koparsaydıÇocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Cocukla cok zor 5 dk bile yalniz birakmamaniz lazim . Insanlar cocuk evde carpar cani yanar sdiye sivri yerleri silikonlu seylerle kapiyor, etrafta dusebilecek seyleri kaldiriyor cocuga ufacik zarar gelmesin diye ben olsam kediyi sahiplendirirdim .yada bahçe gibi biyerde bakamaz misiniz
Ayy ben demedim üstte bir üye kedi çocuğunuzun gözünü çıkarırsa ne olacak demiş de aslında ona ithafen yazdım.Çocuklar da bazen geliyor göz çıkarabiliyor çocuk dogurmayalim mi hey allahim ya ! Binlerce sahabeden biri bunu yaşadı diye örnek olay mı olmuş olduysa peygamber yasaklardi heralde dimi Ebu hureyre (kedi babası) lakabı verip lütufta bulunmazdi
Yanlış anlaşılma oldu. Yorumlari okumamistimAyy ben demedim üstte bir üye kedi çocuğunuzun gözünü çıkarırsa ne olacak demiş de aslında ona ithafen yazdım.
Evet Ebu Hureyre yi övmüş ve Peygamber efendimiz kendisi de namaz vaktinde kalkacakken kedi kucağında uyuyunca sırf uyanmasın diye elbisesini kesmiş.
Üzülme guzum ben senin yerinefe banlanırımGeçen gün film size bir cevap yazmıştı. Aynısından yazmak istiyorum ama yazamıyorum. İnsanların nefretini kazanmak için çok çabalıyorsunuz yapmayın bu kadar.
Kaplan besliyorum dememis kedi demis. Su konulari allah askina gozunuzle okuyun. Harfleri yakin diye karıştırmayin.Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Hanımefendi ne içtiniz siz, altı üstü kedi, ayı beslemiyorlar evde. Ayrıca kedi ve köpeklerin bebeklere zaafı vardır, doğru şekilde bir araya gitrirseniz kolay kolay zarar vermezler.Cocukla cok zor 5 dk bile yalniz birakmamaniz lazim . Insanlar cocuk evde carpar cani yanar sdiye sivri yerleri silikonlu seylerle kapiyor, etrafta dusebilecek seyleri kaldiriyor cocuga ufacik zarar gelmesin diye ben olsam kediyi sahiplendirirdim .yada bahçe gibi biyerde bakamaz misiniz
kol çizmeyle hiçbir bebek, hiçbir insan ölmez de. kedilerin göz çıkardığını nerede gördünüz acaba? insandan ala tehlikeli bir canlı yok. mesela sizin bir kediye karşı bu düşünceleriniz daha tehlikeli benim gözümde. umarım sizin gibi düşünen hiçbir canlı benim evime gelmiyordur.Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Yani ev ortak yaşam alanı eşlerin ortak paydada buluşması gerekli. Lakin siz en başta söylemiş ve o da kabul etmişse mecburen katlanacak. Başta istemeseydi zorla almış olsaydınız hadi neyse de basta kabul etmişti, sözüne sadık kalmalı.Arkadaşlar benim bir kedim var 3 yaşında ve yaklaşık 3 yıldır bizde. Eşimle evlenmeden önce kedi istediğimi söylemiştim (annem evde istemiyordu o zamanlar) o da tamam demişti evlenir evlenmez kedimi sahiplendik.
Bu uyenin bu lafi ikinci yiyisi ahshhSizde biraz gerizekalılık var galiba yok kafasını koparsaydıbakim valla gerizekalı
Ben fake üyeler dışında bu lafın söylendiğini de görmedim. Ama arkadaş insanları çileden çıkartıyor resmen.Bu uyenin bu lafi ikinci yiyisi ahshh
Bunca senedir forumdayim, bu kadar ust uste bu lafi yiyeni gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?