Bir türlü aşamadığımız kedi problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yok kediler de masum degil ahaha iki british shorthair cephesinden bildiriyorum, su an kopeklerimden cok onların tuyu dökülüyor

Yummuşacık kadife kürkleri (british seven bilir ) çift katlıymış, duble takılıyorlar annesi.

Kısa tüylü olmamasına aldanmamak lazımmış demek ki.

İranla o yüzden yarışamam dedim, onlar hem uzun tüylü hem de çift katlı. Gerçi sizinkiler de benden ıslak mamayı kapacak gibi görünüyor.

Eşinizi sahiplendirin evladını kapıya atabilirmisin başkasına verebilir misin atamazsın veremezsin buda evladım çıkar aklından artık başkasına sahiplendirmeyi deyin

Kesinlikle net tavrınızı koyun onun rızasını alarak o kediyi eve aldığınızı hiçbirşekildede bırakmayacaginizi soylenmelerinide umursamayacaginizi kendiskne kesin bir dille soylerseniz bi süre sonra bu çıkıslarindan vazgececek

Kediye bakmayi bırakın kedili evde asla duramam , sevemiyorum bir türkü asla da zarar vermem ama siz baştan anlaşıp almışsınız o zaman baştan kabul etmeyecekti. Oyuncak değil ki o da bir canlı nasıl sokağa atacaksın ya o zaman çocuğunu da huyunu suyunu begenmezsen bu olmadı diye sokağa at yenisini yap !

Malw ahahah malesef oyle degil hayvan severligimi uzun uzun kanitlayamacagim sadece değer ve önceliklerimi daha sağlıklı belirleyebilen biriyim .konu sahibi derdini yazmis bende yorumumu yazdim

Konu sahibinin derdi eşinin kediyi istememesi ve kendisinin kediyi göndermek İSTEMEMESİ.
"Kedi çocuğun gözünü çıkarır. Bahçeye bırakın, sahiplendirin" demenizin konu sahibine ne gibi bir faydası var? Hiç aklına gelmeyen muhteşem bir fikir verdiğinizi falan mı sanıyorsunuz?

İnsan 3 sene plastik kediye baksa ona bile bağlanır. Başka bir canlıyla o kadar zaman geçirip 1 gram bağ kuramayan insan kendinden başka herkes için tehlikeli bir insandır bence.
Hayvanlar öyle canımız isteyince alıp istemeyince sokağa atabileceğimiz oyuncaklar değiller. Bunu böyle gören siz ve konu sahibinin eşi gibi insanları hiç anlamıyorum ve korkuyorum sizin gibi insanlardan. Çünkü böyle insanların empati yeteneği pek gelişmemiş oluyor -ki kendinize sövdürene kadar uğraştığınız diğer konuda da gördük bırakın kediyi insanla bile empati kuramadığınızı.
O yüzden siz çok da şeapmayın bence.

Tatlı dille konuşun ikna edin derim ben ve bırakmazdım sanırsam bebekli odaya girsin ne oluyor ki biz köpeklerin kucağında büyüdük benim eşimde böyle inat edince oda ediyo tatlı dil dene susar.
Benim kv de bırak köpekleri der hep eşimin önünde artık takmıyorum evin içine de istiyorum bakalım ama bence tatlı dil ile konuşun ve açık açık o giderse çok üzüleceğinizi söyleyip, ağlayın bu sizinde hayatınız eviniz. O hayvana da günah

Niye si mi var?
Ebu Hureyre nin gözünü çıkarmış kendilerinden biri gdfgfbnkfsfg.
Çocuklar da bazen geliyor göz çıkarabiliyor çocuk dogurmayalim mi hey allahim ya ! Binlerce sahabeden biri bunu yaşadı diye örnek olay mı olmuş olduysa peygamber yasaklardi heralde dimi Ebu hureyre (kedi babası) lakabı verip lütufta bulunmazdi

Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Sizde biraz gerizekalılık var galiba yok kafasını koparsaydı bakim valla gerizekalı

Eklentiler

• 20201008_210407.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 67
Ayy ben demedim üstte bir üye kedi çocuğunuzun gözünü çıkarırsa ne olacak demiş de aslında ona ithafen yazdım.
Evet Ebu Hureyre yi övmüş ve Peygamber efendimiz kendisi de namaz vaktinde kalkacakken kedi kucağında uyuyunca sırf uyanmasın diye elbisesini kesmiş.

Yanlış anlaşılma oldu. Yorumlari okumamistim

Konu kedinin tüyü kılı olduğu için ona göre cevap verdim ama bebek meselesine gelince bebeğe zarar veren kedi hiç duymadım, en fazla uzak duruyorlar. Benim kedim de çocuklarımı sevmedi malesef, yani tüm çocuklara hatta benim dışımda tüm insanlara mesafeli. Çocuklarıma yenidoğan döneminde dikkat ettim, kedimle yalnız bırakmadım, onun dışında kedim hep ayak ucumda uyur zaten. Çocuklar Kendisine yaklaştığı zaman zaten uzaklaşıyor. Hatta bir kaç kere çok zorlandığında vurmuşluğu var bakın tırmalama demiyorum, tırnakları patilerinin içine çekerek bir tane vurmuştu oğluma. Çok gülmüştük oğlumda zarar ziyan tabi ki olmadı sadece istenmeğini anladı. Bebek geliyor diye evdeki canları lütfen terketmeyin, herşeyin bir kolaylığı oluyor, bebeklere karşı gayet de zarif davranıyor kediler köpekler.

Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Kaplan besliyorum dememis kedi demis. Su konulari allah askina gozunuzle okuyun. Harfleri yakin diye karıştırmayin.

Hanımefendi ne içtiniz siz, altı üstü kedi, ayı beslemiyorlar evde. Ayrıca kedi ve köpeklerin bebeklere zaafı vardır, doğru şekilde bir araya gitrirseniz kolay kolay zarar vermezler.

kol çizmeyle hiçbir bebek, hiçbir insan ölmez de. kedilerin göz çıkardığını nerede gördünüz acaba? insandan ala tehlikeli bir canlı yok. mesela sizin bir kediye karşı bu düşünceleriniz daha tehlikeli benim gözümde. umarım sizin gibi düşünen hiçbir canlı benim evime gelmiyordur.

bizim de 1 senedir evde kedimiz var. ileride bebeğimiz olduğunda da birlikte büyüyecekler aksi mümkün bile değil.
ayrıca eve çocuk geldiğinde onun küçük olduğunu bile anlayabiliyor bir kedi, yani bile isteye zarar vereceğini sanmıyorum. örneğin arkadaşım 3 yaşındaki kızıyla geliyor, kediyi kucaklamaya çalıştığında bile ona bir şey yapmıyor ama anneme saldırıyor mesela. eşim eğer sahiplendirelim deseydi -demez de- büyük bir kavga çıkardı herhalde. ve konu sahibi bence eşinize bu konuda açık kapı bile bırakmayın.

Yani ev ortak yaşam alanı eşlerin ortak paydada buluşması gerekli. Lakin siz en başta söylemiş ve o da kabul etmişse mecburen katlanacak. Başta istemeseydi zorla almış olsaydınız hadi neyse de basta kabul etmişti, sözüne sadık kalmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…