Hayatında bir kedi ile aynı ortamda bile bulunmamış birinin sözleri ne kadar komik geliyor..Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Kadın sus artıkMalw ahahah malesef oyle degil hayvan severligimi uzun uzun kanitlayamacagimsadece değer ve önceliklerimi daha sağlıklı belirleyebilen biriyim .konu sahibi derdini yazmis bende yorumumu yazdim
Kedinizi falan sahiplendirmeyin o ev sadece eşinizin değil baştan tamam diyip sonra annesinin lafıyla kediyi istememek nedir ? Oyuncak mı çöp mü o kedi ? Eşiniz kedi için dolduruşa gelip bu davranışları sergiliyorsa kedi gidince başka icatlarda çıkarır. Ama sahibinden e kv için sahiplendirme ilanı açabilirsiniz.Arkadaşlar benim bir kedim var 3 yaşında ve yaklaşık 3 yıldır bizde. Eşimle evlenmeden önce kedi istediğimi söylemiştim (annem evde istemiyordu o zamanlar) o da tamam demişti evlenir evlenmez kedimi sahiplendik.
İlk 1 yıl sorun yoktu ama ne zaman ben kedimi alıp annemlere gittim o da anası olacak hayvan düşmanıyla baş başa kaldı o cadı hemen "bak kedisiz ev ne kadar temiz oluyor, evde kedi mi olurmuş" bilmemne diye bunu kafasına soktu. Adam ondan sonra taktı hayvana.
Vay efendim tüyü vay efendim miyavlaması vs deli etti beni iki senedir. Bebeğimiz var mesela, yatak odasına kedi girmesin diye kapıyı kapatıyor hayvan da miyavlıyor malum kapalı kapı görünce. Sırf bebek uyanacak diye gece kalkıp kedimi salona geri göndermeye çalışıyorum, illallah ettim artık kedi takıntısından.
Bugün de sabahtan taktı yine sahiplendir artık ben istemiyorum diyor. Ya ben deliricem artık iki senedir en azından ayda bir bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım artık kedimi nasıl bırakayım o da çocuğum gibi benim napıcam ben :/
Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Konu kedinin tüyü kılı olduğu için ona göre cevap verdim ama bebek meselesine gelince bebeğe zarar veren kedi hiç duymadım, en fazla uzak duruyorlar. Benim kedim de çocuklarımı sevmedi malesef, yani tüm çocuklara hatta benim dışımda tüm insanlara mesafeli. Çocuklarıma yenidoğan döneminde dikkat ettim, kedimle yalnız bırakmadım, onun dışında kedim hep ayak ucumda uyur zaten. Çocuklar Kendisine yaklaştığı zaman zaten uzaklaşıyor. Hatta bir kaç kere çok zorlandığında vurmuşluğu var bakın tırmalama demiyorum, tırnakları patilerinin içine çekerek bir tane vurmuştu oğluma. Çok gülmüştük oğlumda zarar ziyan tabi ki olmadı sadece istenmeğini anladı. Bebek geliyor diye evdeki canları lütfen terketmeyin, herşeyin bir kolaylığı oluyor, bebeklere karşı gayet de zarif davranıyor kediler köpekler.
inanmazsiniz ama kedicik kime zarar vermemesi gerektigini, masum bebelere vurulmayacagini gayet iyi bilir.Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Ayy konu dine geldi hemen klasik savunma8 tane kedim var.
Cocugum sapasaglam. Hamileyim yeni dogacak bebeklerim icin de kediden yana herhangi bi kaygim yok.
Sizin dini inancinizi bilemem, ama benim inandigim din geregi, peygamber efendimizin kedilere olan tutumu ve sevgisi de bu dusuncemi percinliyor. Kedilerimizle mutlu ve huzurluyuz. ❣
Saçma sapan konuşmayın!!!! Aynı anda birden fazla eşi olmasının gayet mantıklı açıklamaları var, siz işinize geldiği yerden laf çarpmaya çalışıyorsunuz.Ayy konu dine geldi hemen klasik savunma, peygamberin aynı anda birden çok karısı var .öyle kedi falan kolay yönleri ornek almışsınız:) .mutluysaniz sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?