Bir türlü aşamadığımız kedi problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Hayatında bir kedi ile aynı ortamda bile bulunmamış birinin sözleri ne kadar komik geliyor..
Birsey yiyip içerken kedim elime dokunmaz, bekler.. Daha yüzüme bir kere dokunmadı, elimle kolumla oynar ama asla yüzümü hedef almaz, eve gelen misafire bile temkinli yaklasıyor, korkuyor. O severse eger kendını sevdiriyor. Neyin tehlikesiymiş acaba?

Bende evde bakamam kedi ama bakanlara saygım sonsuz bir hayvani sahiplenince evde çocuk yerine koyuyoruz bisey olsa üzülüyoruz bağlılık bu bakmayanlar bilemez .

Kedi bakma durumu benim yapabileceğim bir şey değil, seviyorum ama huylanıyorum. Evde bakamam ama annemlerin var gidince de inatla benim odamda uyumak istiyor basta istemiyordum inat etti ay dedim gel uyu şimdi kendi gelmiyor. Amac kapıyı actırmak. Zaten pek yanaşmaz, çok nadir sevdirir kendini. Hamileyim gece uykum kacınca gecıyor karsıma salonda muhabbet ediyoruz yani ben konusuyorum o arada miyavlıyo baktı kafasını şişirdim kacıyo yanımdan. Hatta bir gece su için uyandım holde yatmış ne bileyim karanlık ayagına basıyordum miv dedi sadece pati atabilirdi yapmadı. Kucagımda tutamıyorum ama pozitif iletişim kuruyoruz. Eşim hiç sevmez korkuyor sanırım birde apartmanda bakılan kediler bikac kez saldırdı fobi oldu, ama annemlerin kedisine karsı çok pozitif.
Eşinizle beraber karar vermeseydiniz hak verirdim eşinize herkes aynı evde olmak istemeyebilir. Ama bu bardak değil canım sıkıldı atalım demek çok üzücü. He bebeğimizin alerji durumu olsaydı anlardım ama biraz garip geldi. Oda konusunda da, şöyle düşünüyorum kedinin nasıl kendi alanı özeli varsa, eşinizinde özel alanını paylasmak istememesini anlamaya calısın. Daha az göze batar en azından. Yani konu tamamen çözümsüz. İkinci çocuk gelince eşiniz daha zorlayacak anladığım kadarıyla

Sürekli "babası babası diyin.."
Ben öyle diye diye asla istemem derken 2. kediyi aldım.
Babası 2 dk tut, babası bugün bu n'aptı biliyor musun, babası ayy gitmiş senin tişörtünün üstüne yatmış seni özlüyor bu falan diyip duruyorum. Halbuki kedilerin umrunda bile değil, ikisi de bana aşık =)))

Bizim komsularda dir dir konusuyolardi surekli, hergun kedilerim yuzunden illallah ettirmislerdi. en son da kavga cikacak gibi oldu yani sabrim tasmak uzereydi sonra uyari afisi astim gorecekleri yerlere simdi sustular

Kedinizi falan sahiplendirmeyin o ev sadece eşinizin değil baştan tamam diyip sonra annesinin lafıyla kediyi istememek nedir ? Oyuncak mı çöp mü o kedi ? Eşiniz kedi için dolduruşa gelip bu davranışları sergiliyorsa kedi gidince başka icatlarda çıkarır. Ama sahibinden e kv için sahiplendirme ilanı açabilirsiniz.

Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?

sizin için derledim. bakın da kalbiniz yumuşasın biraz. hayvandan insana kötülük gelmez.

Hayvan bakmazsın haşır neşir olmazsin anlarım ama sürekli hayvana nefret ederek bir şeyler söyleyip "pist, kışt" dersen saygı duymam, alıp oraya buraya atana saygı duymam. Böyle insanlar yüzünden sinirden çenelerim ağrıyo, kavga edicektim en son neyse ki sustu kadın. "Aaaa biz burda hayvan istemeyieeeez" diyo bi de. Sen kimsin hadsiz. İzin alicaz hayvan bakarken milletten. Cok sinirimi bozdular. Onlar da hayvan seven, bakan insana saygılı olsunlar.

Benim iki cocugum var, bebek degiller ama kucuk kizim 3 yasindaydi kedimiz ailemize katildiginda. Genelde cocuklarim ona satastigi zaman gardini aliyor kedicik. Bir-iki minik tirnak gecirdigi de olmustur ama benimkiler de minciklaya minciklaya biktirmislardi yavruyu. Demem o ki kediden buyuk zarar gelmez. Aksine, aktif cocuklara huzur verir, hastaya dert ortagi olur. Uyuyan kisiye hic dokunmazlar. E tüy dokerler, caresini ben de bulamadim. Ama tüy doken tek varlik onlar degiller

Loser9 eger esinizin kalbinde yumusaklik olusmadiysa korkarim isiniz zor. Algi olusmus zira: Kedi= tüy+pis, degistirebirseniz ne mutlu

Hiçbir kedinin bir insana durup dururken saldırdığını görmedim ben.
Kedim eşime yeni yeni alışıyor. Eşim sevmeye çalıştığında defalarca pati attı. Hepsinde tırnakları içerideydi.
Eşimin yeğenleri geldi, uzaktan yattığı yerden tıslayıp durdu. Saldırı pozisyonu bile almadı.
Sadece "bana dokunmanızı istemiyorum, sizi tanımıyorum ve dokunmanızdan hoşlanmıyorum" demek bu bence.
Yoksa istediği zaman veterineri parça pinçik eden bir kedi bu. Adam beni arayıp yapmaya çalıştıkları bir işlem için "lütfen izin verin bayıltalım, 4 kişi başedemiyoruz" demişti.

Kediler küçük ama yerine göre vahşi canlılar. İsteseler ağzımızı yüzümüzü dağıtırlar yani bence :) Ama zarar göreceklerini düşünmedikleri sürece saldırmıyorlar. Evlerindeki insana zaten ciddi ciddi saldırmazlar.
Kedi doğasına, benimsedikleri hiyerarşik düzene ayrıkırı zaten bu davranış.

inanmazsiniz ama kedicik kime zarar vermemesi gerektigini, masum bebelere vurulmayacagini gayet iyi bilir.
aksine, cocuklari merdivenden dusecekken geri puskurttu kac kez benim kedim... can onlar can, ev tasiyinca bile depresyona giriyorlar. kaldi ki 3 senedir alistigi ortamdan kediyi atmak, sevdigi insanlardan onu koparmak..cok buyuk vebal olur..

Yorum yapan 1 kişi hariç herkese teşekkürler arkadaşlar

Dün ben eşime o işteyken söyledim, böyle böyle o benim evladım o giderse ben de giderim dedim kendisi kapattı konuyu eve gelince de açmadı. Oğlumu vermeyi hiç düşünmedim zaten derdim bu adama nasıl laf anlatırımdı ama artık laf anlatmayı da düşünmüyorum direkt gidemez diyip konuyu kapatıcam bir şeyler derse de duymazdan geleceğim.

Mune konumu kapatabilir misiniz?

8 tane kedim var.
Cocugum sapasaglam. Hamileyim yeni dogacak bebeklerim icin de kediden yana herhangi bi kaygim yok.

Sizin dini inancinizi bilemem, ama benim inandigim din geregi, peygamber efendimizin kedilere olan tutumu ve sevgisi de bu dusuncemi percinliyor. Kedilerimizle mutlu ve huzurluyuz. ❣

Ayy konu dine geldi hemen klasik savunma , peygamberin aynı anda birden çok karısı var .öyle kedi falan kolay yönleri ornek almışsınız:) .mutluysaniz sorun yok.

Ayy konu dine geldi hemen klasik savunma , peygamberin aynı anda birden çok karısı var .öyle kedi falan kolay yönleri ornek almışsınız:) .mutluysaniz sorun yok.
Saçma sapan konuşmayın!!!! Aynı anda birden fazla eşi olmasının gayet mantıklı açıklamaları var, siz işinize geldiği yerden laf çarpmaya çalışıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…