Kedi kalsın kocanızı gönderin :)Arkadaşlar benim bir kedim var 3 yaşında ve yaklaşık 3 yıldır bizde. Eşimle evlenmeden önce kedi istediğimi söylemiştim (annem evde istemiyordu o zamanlar) o da tamam demişti evlenir evlenmez kedimi sahiplendik.
İlk 1 yıl sorun yoktu ama ne zaman ben kedimi alıp annemlere gittim o da anası olacak hayvan düşmanıyla baş başa kaldı o cadı hemen "bak kedisiz ev ne kadar temiz oluyor, evde kedi mi olurmuş" bilmemne diye bunu kafasına soktu. Adam ondan sonra taktı hayvana.
Vay efendim tüyü vay efendim miyavlaması vs deli etti beni iki senedir. Bebeğimiz var mesela, yatak odasına kedi girmesin diye kapıyı kapatıyor hayvan da miyavlıyor malum kapalı kapı görünce. Sırf bebek uyanacak diye gece kalkıp kedimi salona geri göndermeye çalışıyorum, illallah ettim artık kedi takıntısından.
Bugün de sabahtan taktı yine sahiplendir artık ben istemiyorum diyor. Ya ben deliricem artık iki senedir en azından ayda bir bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım artık kedimi nasıl bırakayım o da çocuğum gibi benim napıcam ben :/
Yani ya kedi ya koca durumunda kalirsaniz kimi secersiniz onu dusunun. Ok kediden yanaysa restinizi çekin. Degilse hic kasmayin konuşsun dursun.Arkadaşlar benim bir kedim var 3 yaşında ve yaklaşık 3 yıldır bizde. Eşimle evlenmeden önce kedi istediğimi söylemiştim (annem evde istemiyordu o zamanlar) o da tamam demişti evlenir evlenmez kedimi sahiplendik.
İlk 1 yıl sorun yoktu ama ne zaman ben kedimi alıp annemlere gittim o da anası olacak hayvan düşmanıyla baş başa kaldı o cadı hemen "bak kedisiz ev ne kadar temiz oluyor, evde kedi mi olurmuş" bilmemne diye bunu kafasına soktu. Adam ondan sonra taktı hayvana.
Vay efendim tüyü vay efendim miyavlaması vs deli etti beni iki senedir. Bebeğimiz var mesela, yatak odasına kedi girmesin diye kapıyı kapatıyor hayvan da miyavlıyor malum kapalı kapı görünce. Sırf bebek uyanacak diye gece kalkıp kedimi salona geri göndermeye çalışıyorum, illallah ettim artık kedi takıntısından.
Bugün de sabahtan taktı yine sahiplendir artık ben istemiyorum diyor. Ya ben deliricem artık iki senedir en azından ayda bir bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım artık kedimi nasıl bırakayım o da çocuğum gibi benim napıcam ben :/
Okurken cidden moralim bozuldu ya. Benimde kedim var hergün dua ediyorum upuzun yaşasın diye. Eşim bazen maması bittiğinde daha yeni almıştık ne çabuk bitti dediğinde bile zoruma gidiyor sanki yediği mama zoruna gidiyormuş gibi. Üstüne kapıyı kapatmak yavrum için tam bir travmaya yol açabilir. İnşallah biran önce çözersiniz. Kediden vazgeçmeyin çok üzülürArkadaşlar benim bir kedim var 3 yaşında ve yaklaşık 3 yıldır bizde. Eşimle evlenmeden önce kedi istediğimi söylemiştim (annem evde istemiyordu o zamanlar) o da tamam demişti evlenir evlenmez kedimi sahiplendik.
Yok zaten kedimden vazgeçmem mümkün değil ben bu adama nasıl laf anlatıcam diye açtım konuyu yoksa versem mi gibi bir düşüncem yok yavrumu.Okurken cidden moralim bozuldu ya. Benimde kedim var hergün dua ediyorum upuzun yaşasın diye. Eşim bazen maması bittiğinde daha yeni almıştık ne çabuk bitti dediğinde bile zoruma gidiyor sanki yediği mama zoruna gidiyormuş gibi. Üstüne kapıyı kapatmak yavrum için tam bir travmaya yol açabilir. İnşallah biran önce çözersiniz. Kediden vazgeçmeyin çok üzülür
bence de mesele kesi değil eşiniz evde dediğinin olması kısmına takılmış gibi geldi bana. ee bi de kv gazına geldiyse uzun bir inatlaşma sizi bekliyor gibiOff off hiç sormayın milletin evinde kedi stres atma, neşe bulma sebebidir bizim evde stres tartışma sebebi. Hayır en başta böyle biri olduğunu bilsem eşimle evlenmezdim bile mesele kedi değil sadece takıntılı olması, abartması vs
Ayı beslemiyor evdeÇocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Ya girsin odaya nolacak ki en fazla ayak ucunuza kıvrılır yatar.Arkadaşlar benim bir kedim var 3 yaşında ve yaklaşık 3 yıldır bizde. Eşimle evlenmeden önce kedi istediğimi söylemiştim (annem evde istemiyordu o zamanlar) o da tamam demişti evlenir evlenmez kedimi sahiplendik.
Bu haberi buraya bırakıp gidiyorum .haberde anne bebeğini 1 dakika yalniz bırakıyor .kedi saldırganda değil ısınmak istiyor sadece . sonuç ortada ....
aslan, kobra, akrep falan demiyor evde beslediği hayvana... kedi diyor :)Çocugunuzun her an yaninda duramazsiniz bir ihmalle kolunu cizmis ya gozunu cikarsaydi yirtaaydi yada agzina burnuna bisi yapsaydi bir kedi kocanizi falan bosverin bir kedi icin evladinizi tehlikeli bir ortamda tuttugunuza değer mi ?
Kendi kılı daha çok dökülüyorYa girsin odaya nolacak ki en fazla ayak ucunuza kıvrılır yatar.
Sakın kedinizi vermeyin.
Kılı,tüyü tabiki olacak ya kendi öküzün kılı dökülmüyormuymuş sinir oldum kusura bakmayin.
Malw ahahah malesef oyle degil hayvan severligimi uzun uzun kanitlayamacagimsadece değer ve önceliklerimi daha sağlıklı belirleyebilen biriyim .konu sahibi derdini yazmis bende yorumumu yazdim
Kendi kılı daha çok dökülüyor
Desene bacim sende önce kendine baksana diyeKendi kılı daha çok dökülüyor
Yok yok kediler de masum degil ahaha iki british shorthair cephesinden bildiriyorum, su an kopeklerimden cok onların tuyu dökülüyorKedi sahiplendiğimde kendi saçımla onun tüyünü yarıştırmayı planlıyorum, kazanan kaybeden ne isterse yapacak. O kazanırsa ıslak mama vereceğim, ben kazanırsam kucağıma alacağım.
(Tosun bir iran kedisi değilse şansı hiç yok ama aramızda kalsın olur mu?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?