Sivilceli Ciltler Bir turlu gecmiyor :((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

redcherry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
44
2
29
Biliyorum buradaki dertlerin yaninda benimki dert bile değil ama kendim basa çıkamayınca sizlerin tecrübesine başvurmak istedim.
Son 1 aydır anlima sürekli sivilce çıkıyor iltihaplı ve küçük küçük. Etrafında kırmızı. Morelim çok bozuk. Geçer dedim bekledim ama geçmedi. Basta doktora gittim clindoxly verdi onu kullandım ama ise yaramadı. Cildim hep yagliydi ama donem donem olurdu oda soda surerdim geçerdi. Simdi bi çok şey denedim ama geçmedi. Limon da ise yaramadı. Siksammi diye düşünüyorum gerçekten basit bi sorun ama insani çok bunaltiyor. :KK43:(
Son 3 aydır üst solunum yolu enfeksiyonlarında dolayı ilaç kullanıyorum aralıksız acaba sebeb bumu diye düşünüp dun bıraktım ilacı :KK43:( Lütfen yardım edin. Tavsiyelerinizei ihtiyacım var :KK43:(((

Bendede vardi ayni sorun benimkiler derinin kat kat altindaydi icten aciyordu sıkilmiyodu ,dr banada clindoxyl verdi gunde birkere günduz,isotrexin verdi iz kalmamasi icin cildi soyuyor bunuda gece kullanmam icin,hemen etki gostermiyo 1 hafta en az kullanmak gerekiyor,benim geciyo kullaninca ama ilaci birakinca 1 kac ay sonra tekrarliyor bende napicam bilmiyorum

Kullandığın cilt bakım malzemelerini değiştir yada daha önce memnunsan, biraz ara ver. Uzun süre kullanınca bağışıklık yapması gibi, etki edemeyebiliyor.

La roche posay effaclar serisini tavsiye ederim. 12 yıldır kullanıyorum doktor tavsiyesiyle ve Roaccutane tedavisinden beri. Çok çok memnunum.

Bu arada sakın sıkma tabiki. Birde biodermanın sebum all corrector adında bb kremi var. Hakikaten sivilceleri kurutan bi krem ve kapatıcılığı da fena değil.

Öncelikle cevaplarını ve ilginiz içintesekkur ederim. Onerdiginiz şeyleri arastiracagim.
Peki evde yapilacak doğal önerilerini varmıdır? :/

İlaçlardan karaciğerim çok yoruldu sanırım dediğim gibi KBB ilaçlarını bıraktım. Tedradox kullanmıştım bi ara hemen geçmişti acaba icsemmi her ne kadar ilaç kullanmak istemsemde bıktım artik geçmemesinden :KK43:

Biliyorum buradaki dertlerin yaninda benimki dert bile değil ama kendim basa çıkamayınca sizlerin tecrübesine başvurmak istedim.
Son 1 aydır anlima sürekli sivilce çıkıyor iltihaplı ve küçük küçük. Etrafında kırmızı. Morelim çok bozuk. Geçer dedim bekledim ama geçmedi. Basta doktora gittim clindoxly verdi onu kullandım ama ise yaramadı. Cildim hep yagliydi ama donem donem olurdu oda soda surerdim geçerdi. Simdi bi çok şey denedim ama geçmedi. Limon da ise yaramadı. Siksammi diye düşünüyorum gerçekten basit bi sorun ama insani çok bunaltiyor. :KK43:(
Son 3 aydır üst solunum yolu enfeksiyonlarında dolayı ilaç kullanıyorum aralıksız acaba sebeb bumu diye düşünüp dun bıraktım ilacı :KK43:( Lütfen yardım edin. Tavsiyelerinizei ihtiyacım var :KK43:(((

İstanbuldaysan ermeni hastanesi dermatoloji hangi doktoruna gidersen çok iyidir. 50lira muayene ücreti var. Çok gerekli değilse asla tahlilleri dayamazlar. Çok dürüst çalışan bi özel hastane.

Bu arada la roche effaclar yüz yıkama jeli, toniği, ve effaclar k effaclar duo kremlerini araştırmanı öneririm. Sivilce tedavisinde dermatologlar öneriyor.

Yüzünü soymak için de isotrexin çok iyidir. Her sivilce tedavisinde verilir.

evde kendiniz baskalarindan duydugunuz seyleri denemeyin derim ben
dermatologa tekrar danisin, ilacin faydasini gormediginizden bahsedin

Cildinize iyi bakmıyorsunuz, belli yaşa kada bakımsız da olsa idare ediyor ama sonrasında etmiyor işte. Hele bir de sivilceye yatkın yağlı cildiniz varsa geçmiyor diye delirirsiniz ondan sonra.
Cildinize iyi bakın, sabah akşam temizleyin, tonikleyin, nemlendirin. Belli bir rutininiz olsun. Öyle sivilce çıkınca bişeyler süreyim geçsin olmaz. Rutininiz oturttuktan bir ay sonra hala cilt probleminiz devam ederse doktora gidin, ters giden bir şeyler var demektir.

İlaçlardan karaciğerim çok yoruldu sanırım dediğim gibi KBB ilaçlarını bıraktım. Tedradox kullanmıştım bi ara hemen geçmişti acaba icsemmi her ne kadar ilaç kullanmak istemsemde bıktım artik geçmemesinden :KK43:
Tetradox bnim kullandgm en etkili ilaclardan biri
Ama doktrum onu 6aydan fazla kullanamazsan demsti
Cok kullanmadysan araliksz kullan
Cnku sayesinde iki sene sivilcem ckmamsti simdilerde mezuniyet sonrasi stresten yine deli gibi sivilce cikiyor
Yeni bi krem buldm yoko krem suan icn sivilcelerm gitti gibi tavsye ederm
Benim sivilcelerm kocaman ve cok alttan ckar deri ustne ckmaz bile kocaman siser
Bu kremden herks cok memnun bi arastr derm

Tetradox bnim kullandgm en etkili ilaclardan biri
Ama doktrum onu 6aydan fazla kullanamazsan demsti
Cok kullanmadysan araliksz kullan
Cnku sayesinde iki sene sivilcem ckmamsti simdilerde mezuniyet sonrasi stresten yine deli gibi sivilce cikiyor
Yeni bi krem buldm yoko krem suan icn sivilcelerm gitti gibi tavsye ederm
Benim sivilcelerm kocaman ve cok alttan ckar deri ustne ckmaz bile kocaman siser
Bu kremden herks cok memnun bi arastr derm

Cnm bu kremden biraz bahseder misin biyerde satiliyomu yoksa internetten mi temin ettin? Ne kadar sure kullandin?

Kızlar sivilce sikilmaz biliyorum ama divilcem irinli. Genelde geçmesi çok uzun sürüyor. Sikinca daha cabuk geçiyordiyor bbazı arkadaşımbu beyaz uuçlu olanlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ya sivilce irinliydi dayanamadım bıktım. Herhalde iltihap çıkmadı sivilceninde 4 ucu vardı beyaz güçlüydü etrafı kabardi? Yarin doktora gideceğim sanırım :KK43:(

X