• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Bende Emre Aydın'ı seviyorum
Benim yerime de bi tweet at konu sahibi
Okkalı olsun :1:

Bizim zamanimizda twitter yoktu.. cdler yeni cikmaya baslamisti kasetler rovanstaydi..
sevdigimiz sanatci tv ye cikinca kosup televizyona kitlenir sevdigimiz sarki radyoda caliyorda basini kacirdiysak üzülürdük,posterlerini biriktirir bakar bakar sevinirdik nerden atacagiz mesaj filan..
imkanlar kisitli evlerde bilgisayar yoktu acipta dinleyelim.. harcligimizi biriktirir kosup kasetlerini alirdik simdi bi tikla elimizde ah ah ne cektik be.. :31::27:

Bazı ünlüler cvp atıyor bazıları takmıyor bile birde ben mustafa ceceliyi hiç sevmem gezi olaylarında ki tutumuyla tamamen gıcık kapmısımdır adama ıyı olmuş engellediği sen de onu engelle :))

Bizim zamanimizda twitter yoktu.. cdler yeni cikmaya baslamisti kasetler rovanstaydi..
sevdigimiz sanatci tv ye cikinca kosup televizyona kitlenir sevdigimiz sarki radyoda caliyorda basini kacirdiysak üzülürdük,posterlerini biriktirir bakar bakar sevinirdik nerden atacagiz mesaj filan..
imkanlar kisitli evlerde bilgisayar yoktu acipta dinleyelim.. harcligimizi biriktirir kosup kasetlerini alirdik simdi bi tikla elimizde ah ah ne cektik be.. :31::27:

o zamanki masumluk, tecrübe maalesef şimdi yok ama. Eskiden taş plağın verdiği müzik tadı bile bambaşkaymış. Şimdi tıngır tıngır yüksek stüdyo çakma sesleri. Kalite çok nadir.. Diziler, filmler de öyle. Oyuncular da öyle. Bu işi gerçekten yapmak isteyen eğitimini layıkıyla almış olanı sayılı. O yüzden eski sanatçılara saygı bu kadar çok. Magazin denen şeyse benim ünlülere olan saygımı azaltıyor.
Mesela ben 14 15 yaşlarındayken yalına hayranlık duyardım. sonra tv de vizontele tuuba ile birlikte olmuştu tuuba kocasını aldatmıştı.
Bazen her şeyi bilebilmek hiç ama hiç iyi değil :31:

he oldu... buda kedi ciğer ilişkisini hatırlattı bana canım:1::1:

tatlim bana laf soyluyorsan ben evliyim,y.disinda yasiyorum bu beyi bir iki kez gordum ve aklima getirdigi tek sey kellik sac ekimi sac cikarici kur vs...ben boyle ne desem gabriel garko gibi bi adam bekliyodum cika cika bu cikti gulelim diye yazdim...kedilik bi durum yok,esimden memnunum :))

o zamanki masumluk, tecrübe maalesef şimdi yok ama. Eskiden taş plağın verdiği müzik tadı bile bambaşkaymış. Şimdi tıngır tıngır yüksek stüdyo çakma sesleri. Kalite çok nadir.. Diziler, filmler de öyle. Oyuncular da öyle. Bu işi gerçekten yapmak isteyen eğitimini layıkıyla almış olanı sayılı. O yüzden eski sanatçılara saygı bu kadar çok. Magazin denen şeyse benim ünlülere olan saygımı azaltıyor.
Mesela ben 14 15 yaşlarındayken yalına hayranlık duyardım. sonra tv de vizontele tuuba ile birlikte olmuştu tuuba kocasını aldatmıştı.
Bazen her şeyi bilebilmek hiç ama hiç iyi değil :31:

Haklisin.. cilki cikmis herseyin :) her kanalda 10 tane dizi eskiden 1-2 taneydi severek takip ederdik simdi yetisemiyoruz :)
magazin zaten unlulerin ozeli kalmamis ki wcye gitseler bize duyuruolar :9:

Haklisin.. cilki cikmis herseyin :) her kanalda 10 tane dizi eskiden 1-2 taneydi severek takip ederdik simdi yetisemiyoruz :)
magazin zaten unlulerin ozeli kalmamis ki wcye gitseler bize duyuruolar :9:

çoğu oyuncu/ şarkıcı youtubeden fırlama şimdi. ya da antin kuntin yarışmalardan. 80li yıllarda yaşamak isterdim :)

Karikatürü eklemeden çıktınmı valla çok merak ettim :D

ya şimdi karikatüre baktım da yeniden buraya pek uygun olmayabilir + 18 bi karikatür :S

Hatice sayende twitterda araştırmacı oldum :) Cincik tanışmıyoruz ama yorumlarını severek okuyorum ve bu vesileyle de seni twitterdan takip ediyorum şimdi :)

ben de senin yorumlarını çok seviyorum teşekkür ederim pek twitterdan anlamıyorum öyle öyle boş boş bakınıyorum :) barbaros şansal' a yazardım ara sıra bişiler o da şimdi uçmuş :) ben de seni takipteyim nickini değiştirmişsin sanırım canım tanıyamadım baştan burada seni twitterda çaktım köfteyi iyi ki buradasın :16::16::16:

Bazı ünlüler cvp atıyor bazıları takmıyor bile birde ben mustafa ceceliyi hiç sevmem gezi olaylarında ki tutumuyla tamamen gıcık kapmısımdır adama ıyı olmuş engellediği sen de onu engelle :))

aynen . zaten sevdiğim dinlediğim biri değildi ama gezideki tavrı yüzünden gıcık oluyorum ben de

bendekucukkene memolıye asıktım o dızıyı ızlerken kendımı hep zeyno yerıne koyardım
Allahımkıl payı döndüm ya cırkın bır kız olmaktan buklelı sacları cıceklı fıstanı favorımdı neysekı sonradan yabancı oyuncularıgordumde kendı tıpımı olusturdum :28:

Back
X