Adam günde kaç kişiyi engelliyordur allah bilir
Ama konu çok ilerlemiş biri bana özetlesin :26:![]()
İlerleyen birşey yok öyle gırgırdı. En son diğer engellenme hikayelerimi anlatıyordum

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam günde kaç kişiyi engelliyordur allah bilir
Ama konu çok ilerlemiş biri bana özetlesin :26:![]()
İlerleyen birşey yok öyle gırgırdı. En son diğer engellenme hikayelerimi anlatıyordum![]()
![]()
Canım ya başlığın gülümsetti beni "bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor " gibi olmuş. Sonradan yazdın mı bilmiyorum ama ben şunu merak ettim: Sen onun fikrine ters bir şey yazdığın, eleştirdiğin için mi engellemiş seni yoksa hakaret gibi bir şey mi yazdın? Eğer içinde hakaret yoksa; sen onu sevmeyi bırak bence...
Anca kendi arkadaşlarınla konuş hayranlarını hiç takma günahkar adam dedim![]()
Gülmekten çatlıcam.İnsan bunun için silinir mi yaaa. Çok tatlı bi kızsın sen ya boşver salla.Bi ara tv de görmüştüm annesi ile umreye falan gidiyormuş sıksık.Kameralara anlatıyordu.Günahkarı artık ne anladıysa ona bozulmuş olabilir.Sanatçı dediğinin en belirgin özelliği hoşgörü olmalı, ben olsam sana laf atar "hayırdır arkadaşım ne günahımı gördün gel senle de sohbet edelim" derdim...Seni gülümsetecek bi anı olarak kalsın boşver...
ŞaşırdımŞimdi sen hayatında muhabbetinin bile olmadığı bir adam için mi üzülüyorsun ?
![]()
Zaten düşmanıymışsın gibi tweet yazmasan seninle evlenecekti. Bu mudur?
Kız geceden sabaha ne olaylar oldu özet geç bakalım![]()
Şimdi tam hakkıyla bir yas tutma vakti, zehir zembelek engellenmeleri yutma vakti aman aman amannnn![]()
Birşey olmadı twitter adresimi falan verdim yazıları göstermek için2 sayfa öncesinde iki dünya arasındaki selimle engellenme hikayemi gösterdim
Başkada bişe yok
![]()
Engellenme abidesine dönmüşsün kız bu ne![]()
Karısından korkup engellemiştir beni o zaman![]()
Unutmak o kadar kolaymıburam buram "ergen benmerkezciliği" kokusu geldi burnuma :)
konserlerde, imza günlerinde seni fark etmesi olasılık dahilinde bile değil.![]()
Mahkemeye kendisi gelecekse iyi olabilirHakaret ettin diye seni mahkemeye vermesin de.![]()
karısı da engellemiş olabilir![]()
aynen . zaten sevdiğim dinlediğim biri değildi ama gezideki tavrı yüzünden gıcık oluyorum ben de