• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Zaten düşmanıymışsın gibi tweet yazmasan seninle evlenecekti. Bu mudur?

Ya evet evet beni suçlamayın böyle derseniz içim ferahlıyor dünden beri içime batıyor yoksa. Adam o kadar iyi ben ne yaptım diye. Beni engellemeseydi sanki beni hiç tanımıcaktı yine hiç görmücekti dimi :17::17::17: :D

Bende severim Ceceliyi.. çok efendi. hatta geçen ay konsere geldi buraya...
terslersem dikkatini çeker die düşüntün heralde.. ah be cnm, bu tür oyunların modası geçti çoktan...
bu arada adam evli bebesi var hatırltatayım dedim :27:

hah bide bu var tabi,evli adam yahu ,artık bu kadar mı genç kızlarımızın gözü kör ..

terslersem dikkatini çeker die düşüntün heralde.. ah be cnm, bu tür oyunların modası geçti çoktan...

Biliyorum. Dikkatini çektim zaten adam gördü beni istediğim oldu ama sonu engellemekle bitti :D Bari bi sitem edipte engelleyeydi :(

Çok yerinde bir hatırlatma yaptınız,zira ben yapacaktım :8::10:
Konu sahibi arkadaşım,yaşıtız.
Hayranlık duyman normal,gerçi ben hiç ünlüye hayran olmadım :52:
Ama biraz fazla çocukça olmuş gibi
Ben okuyunca 14 falan sandım yaşı :24:

hah bide bu var tabi,evli adam yahu ,artık bu kadar mı genç kızlarımızın gözü kör ..

Ama bende istemiyorum işte elimde değil napıyim. Ben bu adamın şarkılarını dinliyodum kliplerinde suratına bile bakmıyodum. Ama konserinde bambaşkaydı ya acı çektim onun için :D

Çok yerinde bir hatırlatma yaptınız,zira ben yapacaktım :8::10:
Konu sahibi arkadaşım,yaşıtız.
Hayranlık duyman normal,gerçi ben hiç ünlüye hayran olmadım :52:
Ama biraz fazla çocukça olmuş gibi
Ben okuyunca 14 falan sandım yaşı :24:
Bende hiçbi ünlüye hayran olmadım ama bu adam başkaydı ya. Görecektiniz konserde el sallayışlarını falan. Bide bu adam çok sessiz duruyor konserde öyle hareketli konuşkan görünce şok olmuştum :D

Ama bende istemiyorum işte elimde değil napıyim. Ben bu adamın şarkılarını dinliyodum kliplerinde suratına bile bakmıyodum. Ama konserinde bambaşkaydı ya acı çektim onun için :D

o zaman bu aşkı kalbine göm ,acını yaşa dilediğince ,ağlan sızlan ama unut ,ceceliden sana yar olmaz :27: ,ayol adamın bebeği var bu ne aşk ,gel evlen benle dese valla gider senin gibiler .. :47:

Bende hiçbi ünlüye hayran olmadım ama bu adam başkaydı ya. Görecektiniz konserde el sallayışlarını falan. Bide bu adam çok sessiz duruyor konserde öyle hareketli konuşkan görünce şok olmuştum :D
Yukarda acı çektim yazmışsınız,kendinize eziyet etmeyin böyle ufak tefek olaylar için,bunun öküz kriterine aşık olucaksınız muhtemel ,bizdekiler öküz çünkü :27:
O zaman görürsünüz acıyı :27:

peki özür dilesen n'olcak sence:26:

Engelimi kaldırır profilime bi kere daha teşrif eder. Bide konserlerine suçluluk duya duya gitmem böyle olursa zaten gidememde. Yüzsüz gibi hissederim. Sesini en beğendiğim sanatçı. Hem konserleride bedava oluyorrr :D:D:D Sonra imza gününe gitmeye korkarım beni tanırda kovar falan diye :D

15 yaşındayken teomanın konserine gitmiştim, konser çıkışında teomana aşıktım resmen...
posterleri, albümleri doldurdum eve...
bi hafta sonra hevesim geçti :27:
aşıkmış gibi hissetmen normal... konserde milleti salladıysa yaşının da verdiği coşkuyla etkilendin..
geçer bunlar.. takıntı yapmaa...

konserine gidemezmiş... o kadar kişi içinde senimi görcek. mustafa ceceli aşar canım sen pepe izle

Engelimi kaldırır profilime bi kere daha teşrif eder. Bide konserlerine suçluluk duya duya gitmem böyle olursa zaten gidememde. Yüzsüz gibi hissederim. Sesini en beğendiğim sanatçı. Hem konserleride bedava oluyorrr :D:D:D Sonra imza gününe gitmeye korkarım beni tanırda kovar falan diye :D
Zaten ceceli de karanfillll gelsin diye imza günü yapıcak ,birde sizi tanıyıp kovacak:52::52::52::52:Korkmayın,adam dün ne yediğini unutmuştur:27:

haa yani ciddi ciddi seni tanıycanı düşünüyosun:52:

Back
X