• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Engelimi kaldırır profilime bi kere daha teşrif eder. Bide konserlerine suçluluk duya duya gitmem böyle olursa zaten gidememde. Yüzsüz gibi hissederim. Sesini en beğendiğim sanatçı. Hem konserleride bedava oluyorrr :D:D:D Sonra imza gününe gitmeye korkarım beni tanırda kovar falan diye :D

ay ilahi ya çok güldürdün beni ,profiline gelse ne olacak ,ya eminim o da kara kara seni düşünüyordur ,ne yaptım ben allahım ,nasıl engelelrim onu ,özür dilesemmi acaba ,yok yok ondan beklemeliyim özürü ünlü olan benim diye karalar bağlamıştır ,eli tweeter a bi gelip bi gidiyodur ,belki o da acı çekiyordur .te allam yaaa :20:

Hem evli barklı adam onu da geçtim niye hakaret eder gibi yazıyorsunuz ki ünlü ünsüz farketmez saygısızlık yani engellemeyip napsın :106:

konserlerini başın öne eğik gizli gizli uzaktan izlersin... uzun kaban gıy şapka da tak senı görmesin...

ay ilahi ya çok güldürdün beni ,profiline gelse ne olacak ,ya eminim o da kara kara seni düşünüyordur ,ne yaptım ben allahım ,nasıl engelelrim onu ,özür dilesemmi acaba ,yok yok ondan beklemeliyim özürü ünlü olan benim diye karalar bağlamıştır ,eli tweeter a bi gelip bi gidiyodur ,belki o da acı çekiyordur .te allam yaaa :20:
Yorumlarınız sayesinde yerimde çatladım,Rabbim de sizi güldürsün :52::52::52::52:

Tatlım dalga mı geçiyorsun acaba bizle yorumlarında öle bir hava sezdim ??

Hayır geçmiyorum ama konumu komik buluyorum sadece. Açtığım konu öyle bir durumdaki hem gülüyorum hem üzülüyorum öyle garip bir hal. Dalgaya vuruyorum ne yapıyim.. Trajı komik geliyor bana :D Hem eminim sizede hiç ciddi gelmez açtığım konu. Çünkü böyle şeyler kendine gelince anlaşılıyor bende hep saçma bulup dalga geçerdim ünlüye aşık olanları. Hatta ve hatta mustafa cecelinin diğer hayranlarıyla bile dalga geçtim dün sanki kendimin farklı kalan bir yanı varmış gibi :D

dikkat et intikam amaçlı twitteradresini hackletmeisin upuzun bir şifre ile değiştir. şimdi gurur yapmıştır o intikam alma çabasındadır

[sıze=3]ayyyyyyyyyyyy çatladımmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:[/sıze]

2-3 aydır bi ünlüye taktım kafayı. Herşey konserine gitmemle başladı. Dün bu adam tweet attı bende nasılsa görmez diye sanki düşmanıymış gibi yorum yaptım dalgaya aldım. Bi baktım beni engellemiş :5::5::5: Sizce artık boşveriyimmi yoksa fake bi hesap açıp özür mü diliyim ?

kaç yaşındasın ? Hayır ulaşşsan ne olacak evli barklı adam :) neden öyle twit attın tabi engeller :)

Ya bu beni şimdi engelledi ya bir arkadaşım falan küsmüşüzde engellemiş gibi hissediyorum. Gel barışalım dicem yani utanmasam :D Şaka maka karısınamı tweet atsam kocana söyle engelimi kaldırsın diye :D:D

sokaklara senın resmini asmış "bu şahsı konserlerime almayın,albumumu satmayın"diye.adam haklı gurur yaptı bi kere

Ya bu beni şimdi engelledi ya bir arkadaşım falan küsmüşüzde engellemiş gibi hissediyorum. Gel barışalım dicem yani utanmasam :D Şaka maka karısınamı tweet atsam kocana söyle engelimi kaldırsın diye :D:D
canımmm gel şöyle yamacıma... :24: bağrıma basayım sırtını sıvazlayım falan...

Son düzenleme:

he karısına tweet at. kaldırıversin engelini,o mustafaya söler...

Hayatımda duyduğum en mantıklı öneri çoğğ begendim :52::52::52::52::52::52::52::52:
"Hanııım hanımmm kocan olacak ceceliye söyle,engelimi kaldırsın!!!Konserde öyle tatlı tatlı el hareketleri yapmasın aşık oluyoruz sonra.
Sana zahmet takıldığı mekanları söyle de gideyim az dikkatini çekeyim"
:52::52::52:

bizde geçen gün halk konserinde bedava diye kutsi konserine gittik :9: doktorlarda yıl 97 den beri görmekten bıkmışım ama hadi renk olsun dedik,herif yakından baya da bi yakışıklıymış ,hep gözlerini kaçırdı benden :30:,o el sallayışları ,o tatlı sesi beni benden aldı ,hayallere daldım ,sonra kocamın hadi hanım sıktı bu herif mıy mıy, gidelim demesiyle kendime geldim ,paşa paşa evimin yolunu tuttum ,hayallerim ve kutsim orda kaldı :9::9::9:

Back
X