Zaten düşmanıymışsın gibi tweet yazmasan seninle evlenecekti. Bu mudur?
Bende severim Ceceliyi.. çok efendi. hatta geçen ay konsere geldi buraya...
terslersem dikkatini çeker die düşüntün heralde.. ah be cnm, bu tür oyunların modası geçti çoktan...
bu arada adam evli bebesi var hatırltatayım dedim
Mustafa ceceli
Bende severim Ceceliyi.. çok efendi. hatta geçen ay konsere geldi buraya...
terslersem dikkatini çeker die düşüntün heralde.. ah be cnm, bu tür oyunların modası geçti çoktan...
Çok yerinde bir hatırlatma yaptınız,zira ben yapacaktımBende severim Ceceliyi.. çok efendi. hatta geçen ay konsere geldi buraya...
hah bide bu var tabi,evli adam yahu ,artık bu kadar mı genç kızlarımızın gözü kör ..
Bende hiçbi ünlüye hayran olmadım ama bu adam başkaydı ya. Görecektiniz konserde el sallayışlarını falan. Bide bu adam çok sessiz duruyor konserde öyle hareketli konuşkan görünce şok olmuştumÇok yerinde bir hatırlatma yaptınız,zira ben yapacaktım
Konu sahibi arkadaşım,yaşıtız.
Hayranlık duyman normal,gerçi ben hiç ünlüye hayran olmadım
Ama biraz fazla çocukça olmuş gibi
Ben okuyunca 14 falan sandım yaşı
Ama bende istemiyorum işte elimde değil napıyim. Ben bu adamın şarkılarını dinliyodum kliplerinde suratına bile bakmıyodum. Ama konserinde bambaşkaydı ya acı çektim onun için
Yukarda acı çektim yazmışsınız,kendinize eziyet etmeyin böyle ufak tefek olaylar için,bunun öküz kriterine aşık olucaksınız muhtemel ,bizdekiler öküz çünküBende hiçbi ünlüye hayran olmadım ama bu adam başkaydı ya. Görecektiniz konserde el sallayışlarını falan. Bide bu adam çok sessiz duruyor konserde öyle hareketli konuşkan görünce şok olmuştum
peki özür dilesen n'olcak sence:26:
o zaman bu aşkı kalbine göm ,acını yaşa dilediğince ,ağlan sızlan ama unut ,ceceliden sana yar olmaz,ayol adamın bebeği var bu ne aşk ,gel evlen benle dese valla gider senin gibiler ..
15 yaşındayken teomanın konserine gitmiştim, konser çıkışında teomana aşıktım resmen...Ama bende istemiyorum işte elimde değil napıyim. Ben bu adamın şarkılarını dinliyodum kliplerinde suratına bile bakmıyodum. Ama konserinde bambaşkaydı ya acı çektim onun için
Yukarda acı çektim yazmışsınız,kendinize eziyet etmeyin böyle ufak tefek olaylar için,bunun öküz kriterine aşık olucaksınız muhtemel ,bizdekiler öküz çünkü
O zaman görürsünüz acıyı
Zaten ceceli de karanfillll gelsin diye imza günü yapıcak ,birde sizi tanıyıp kovacakEngelimi kaldırır profilime bi kere daha teşrif eder. Bide konserlerine suçluluk duya duya gitmem böyle olursa zaten gidememde. Yüzsüz gibi hissederim. Sesini en beğendiğim sanatçı. Hem konserleride bedava oluyorrrSonra imza gününe gitmeye korkarım beni tanırda kovar falan diye
Engelimi kaldırır profilime bi kere daha teşrif eder. Bide konserlerine suçluluk duya duya gitmem böyle olursa zaten gidememde. Yüzsüz gibi hissederim. Sesini en beğendiğim sanatçı. Hem konserleride bedava oluyorrrSonra imza gününe gitmeye korkarım beni tanırda kovar falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?