- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
sokaklara senın resmini asmış "bu şahsı konserlerime almayın,albumumu satmayın"diye.adam haklı gurur yaptı bi kere
bizde geçen gün halk konserinde bedava diye kutsi konserine gittikdoktorlarda yıl 97 den beri görmekten bıkmışım ama hadi renk olsun dedik,herif yakından baya da bi yakışıklıymış ,hep gözlerini kaçırdı benden ,o el sallayışları ,o tatlı sesi beni benden aldı ,hayallere daldım ,sonra kocamın hadi hanım sıktı bu herif mıy mıy, gidelim demesiyle kendime geldim ,paşa paşa evimin yolunu tuttum ,hayallerim ve kutsim orda kaldı
ay ilahi ya çok güldürdün beni ,profiline gelse ne olacak ,ya eminim o da kara kara seni düşünüyordur ,ne yaptım ben allahım ,nasıl engelelrim onu ,özür dilesemmi acaba ,yok yok ondan beklemeliyim özürü ünlü olan benim diye karalar bağlamıştır ,eli tweeter a bi gelip bi gidiyodur ,belki o da acı çekiyordur .te allam yaaa
bizde geçen gün halk konserinde bedava diye kutsi konserine gittikdoktorlarda yıl 97 den beri görmekten bıkmışım ama hadi renk olsun dedik,herif yakından baya da bi yakışıklıymış ,hep gözlerini kaçırdı benden ,o el sallayışları ,o tatlı sesi beni benden aldı ,hayallere daldım ,sonra kocamın hadi hanım sıktı bu herif mıy mıy, gidelim demesiyle kendime geldim ,paşa paşa evimin yolunu tuttum ,hayallerim ve kutsim orda kaldı
Ya konser ortamı çok başka oluyor. Ben öyle ünlü buluyimde hayran oluyim diyen birisi değilim. Kimsenin yüzüne bile dikkat etmem. Yıllardır dinlediğim popçular var birçok arkadaşımında hayran olduğu ben bi kere bu nasılmış kimmiş neymiş merak etmem. Banane derim. Ama konser öyle birşeydiki hem şaşırttı beni konuşmalarıyla o oynayışı bana bakıp el sallayışıTabi ben bana bakıyor sanarken o yanımdaki ve arkamdaki bin kişiye bakıyodurda neyse İşte gelincede videolarını falan izlemeye başlayınca kaptırdım
avatarındaki muza bende aşığım çok tatlıBende avatarımdaki muza içten içe aşığım
Hadi gel kapışalım,kimi seçerse ona gitsinavatarındaki muza bende aşığım çok tatlı
e tabi unutmak zor ,ama mecbursun ,sana sertapı tavsiye ediyorum yemeklerden sonra tok karna ,UNUTURSUUUNNN İÇİN YANA YANAAAAAvalla
Amaaaaaaa beniiiiim ciğeriim yanaaaaaaar[youtube]7rQ02kMQzrY[/youtube] Unutmadım unutamammmmmmm kare sevdam merak etme(
Hayır geçmiyorum ama konumu komik buluyorum sadece. Açtığım konu öyle bir durumdaki hem gülüyorum hem üzülüyorum öyle garip bir hal. Dalgaya vuruyorum ne yapıyim.. Trajı komik geliyor banaHem eminim sizede hiç ciddi gelmez açtığım konu. Çünkü böyle şeyler kendine gelince anlaşılıyor bende hep saçma bulup dalga geçerdim ünlüye aşık olanları. Hatta ve hatta mustafa cecelinin diğer hayranlarıyla bile dalga geçtim dün sanki kendimin farklı kalan bir yanı varmış gibi
küstürmüşsün çocugu...ayıp yaaa
konserine gidemezmiş... o kadar kişi içinde senimi görcek. mustafa ceceli aşar canım sen pepe izle
kizma ama alemsin ya :) merak etme hatirlamaz nerden hatirlasin.mustafs ceceli twitter de su gezi olaylarini destekleyenleri engellemis ve silmis diye haberler cikmisti gecen.begenmemis dedigini engellemis ne olsun ki.
Onu unutucammı şimdi o kadar imza günü hayalim vardı ama benimbittimi hikayemizzz bu ne biçim aşk böyle değmezmiydi sevgimiz savaşıp direnmeye. Ama o hemen kaçıp engelledi. Bu arada ciddi olarak soruyorum ben bu yaşadığım duygunun tam olarak ne olduğunu kestiremedim daha. Aşk dicem ama aşk olduğunu sanmıyorum aslında ne biliyim hiç karısının yerinde olmayı hayal etmedim veya sevgilisi olmayı. Daha çok abi gibi seviyorum sanki. Ama abi gibi seviyorsamda niye seviyorum benim zaten abim var onu niye seviyim. Ünlü olmasaydı yan komşum olsaydı dikkatimi çekip severmiydim sevmezdim.Yoksa sevgimi verecek biryer arıyorum boşluktamıyımda buna veriyorum sevgimi. Kafam karıştı ya psikolojiden anlayan varsa açıklasın bana ruh durumumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?